Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Animatiewerk Italië zomer 2015

  • Functie Entertainers, dansers, fitness instructeurs en DJ's
  • Locatie Lazise, Italië
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 1 april 2015 en 19 september 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Camping
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Lazise, Italië
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Wij zijn een entertainment bedrijf dat werkzaam is in Italië, aan het Gardameer! Wij zijn voor de zomer van 2015 op zoek naar entertainers voor onze mini club en sportactiviteiten. Ook zoeken wij nog mensen voor de fitness, dansers en een DJ. We zijn op zoek naar mensen die: - Tussen de 18 en 28 jaar zijn - Minimaal 8 weken beschikbaar - Goede communicatievaardigheden en goed in teamverband kunnen werken - Liefst meerdere talen spreken - Ervaring in entertainment is een pre (Vermeld dit dus goed) - Vrolijk, beleefd en enthousiast Wij bieden: - Retour vliegticket - Appartement en eten - Italiaans contract Graag bij solliciteren een Engelse motivatie waarin je aangeeft wanneer je beschikbaar bent en op welke functie je solliciteert. Zorg verder voor een duidelijke foto waar je helemaal op staat. Bij voorkeur ook een Engelse versie van je CV. Mocht je worden uitgenodigd ontvang je meer informatie over de intake en casting, deze zullen gewoon in Nederland zijn.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 april 2015 en 19 september 2015.

Over bedrijf

BKS Entertainment

BKS Entertainment

From 2009 Bks srl is a company specialised in Tourism service . The company selects the staff in many european cities like Copenhagen, Munich, Amsterdam, Turin, and Milan. Backstage guarantees a professional well educated staff who knows how to handle different situations, always with a smile, where knowledge of languages is the main key to a perfect product.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen