Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Camping hulp in prachtige omgeving in Frankrijk gezocht!

  • Functie Algemeen medewerker
  • Locatie Rivière sur Tarn, Frankrijk
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 10 juli 2016 en 20 augustus 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Camping
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Rivière sur Tarn, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Voor een camping in de Gorges du Tarn in Frankrijk zijn wij opzoek naar iemand die zonder heimwee een relatief korte periode in een prachtige omgeving wil werken. De camping ligt in de Gorges du Tarn en kent vele magnifieke uitzichten en ruige rotsformaties, in het hart van het Nationale Parc des Grands Causses. Mensen kunnen hier kamperen en genieten van de natuur, direct aan de rivier de Tarn met een heerlijk drankje. Een uniek en idyllisch plekje, met zowel schaduwrijke als zonnige kampeerplaatsen. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden genoeg voor een lekker dagje uit. Wij zijn op zoek naar één persoon die beschikbaar is van 10 juli tot ongeveer 20 augustus. Je mag met z’n tweeën komen als je dat gezelliger vindt, maar we hebben maar plaats voor één persoon hulp, die zijn of haar taken wel serieus neemt. Voor het overgrote deel zullen de werkzaamheden in ons restaurant zijn, dit is ’s avonds geopend vanaf ongeveer 17.30 uur tot 22.00 uur. Indien nodig zul je overdag zo nu en dan assisteren bij het schoonmaken in het sanitair of zul je andere veel voorkomende werkzaamheden doen.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 10 juli 2016 en 20 augustus 2016.

Over bedrijf

Camping Moulin de la Galiniere

Camping Moulin de la Galiniere

Camping Moulin de la Galiniere is een kleine rustig gelegen camping langs de rivier de Tarn met slechts 57 staanplaatsen. Er is nog veel groen en bomen, zon en schaduw. De camping ligt aan het begin van de bekende Gorges du Tarn en een 20 minuten rijden van Millau, bekend om haar viaduct over de vallei. Het hoogste viaduct van Europa. De camping heeft momenteel alleen staanplaatsen, geen verhuur objecten, en een klein restaurantje waar we o.a handgemaakte pizza's, frites, lekkere salades en nog veel meer serveren.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen