Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Campingmedewerkers gezocht Frankrijk, Italië en Spanje

 • Functie Campingmedewerker
 • Locatie Spanje, Frankrijk en Italië
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 62 dagen tussen 15 april 2016 en 30 september 2016.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Spanje, Frankrijk en Italië
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Als campingmedewerker vertegenwoordig jij ons op één van onze 50 top campings in Europa. Jij bent werkzaam in een team van 2 tot 6 campingmedewerkers en samen met hen draag je bij aan dé zorgeloze vakantie van onze gasten. Deze zorgeloze vakantie begint met een verzorgde, schone en complete accommodatie. Daarnaast een gastvrij ontvangst op de camping en het kunnen vertrouwen op jullie aanwezigheid voor allerlei vragen, op- en/of aanmerkingen tijdens de receptie-uren, de gastenrondes en daarbuiten. Dit alles als campingmedewerker met "the Personal Touch"! Kortom het is een ervaring om nooit meer te vergeten! Het buitenleven, de vakantiesfeer, samenwerken met leeftijdsgenoten! Lijkt het je wat? Solliciteer dan via de onderstaande knop!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • een ervaring om nooit te vergeten!!

 • een vast salaris per maand

 • reiskosten voor de heen- en terugreis

 • commissieregeling

 • training voorafgaand aan vertrek

 • bedrijfskleding

Werkzaamheden

 • het seizoensklaar maken van alle accommodaties tijdens de montageperiode

 • dagelijks schoonmaken van alle uit gecheckte accommodaties en compleet houden van alle inventaris

 • verwerken van de administratie

 • in- en uitchecken van de gasten

 • uitvoeren van receptie-uren en gastenrondes

 • beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten

 • samenwerken met de camping

 • het winterklaar maken van alle accommodaties tijdens de demontageperiode

Functie-eisen

 • ervaring in de dienstverlenende sector

 • goede kennis van de Engelse taal

 • goed communiceren

 • flexibel zijn

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 15 april 2016 en 30 september 2016.

Over bedrijf

Campingjobs Vacanceselect

Campingjobs Vacanceselect

Vacanceselect is sinds 1992 specialist in het verzorgen van luxe camping vakanties. Eerder stonden wij ook wel bekend als Selectcamp, maar vanaf dit seizoen hebben wij alle labels onder één naam; Vacanceselect. Vacanceselect brengt een unieke combinatie van Europese topcampings met de meest uitgebreide faciliteiten, zeer luxe Vacanceselect accommodaties en de persoonlijke benadering die voor Vacanceselect zo kenmerkend is. Met Vacanceselect zijn onze gasten er zeker van dat het hen aan niets ontbreekt. En de kinderen? Die hebben de tijd van hun leven! Selectcamp accommodaties staan op campings die - zonder uitzondering - behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken de vakantie van onze gasten tot een ware belevenis. Daar voegt Selectcamp haar persoonlijke service en een breed aanbod aan luxe accommodaties nog eens aan toe. Kortom: vakantie met Selectcamp, is een vakantie zonder zorgen. De campings zijn speciaal voor onze gasten geselecteerd, de accommodaties staan gereed bij aankomst en de medewerkers van Selectcamp vangen onze gasten op. De kinderen kunnen genieten van een rijk animatie-programma die veelal georganiseerd wordt op de camping. Meer weten? Ga naar www.selectcamp.nl. Elk jaar werven wij circa 200 enthousiaste medewerkers voor onze 3- en 4-sterrencampings in Europa. Ons team werkt vanuit Alkmaar en Hamburg en bestaat uit een enthousiaste team die dagelijks bezig zijn met het selecteren van de leukste en meest gemotiveerde seizoensmedewerkers. Voor de werving nemen wij na jouw sollicitatie telefonisch contact met jou op. Daarin gaan wij kijken wanneer jij langs kan komen voor een sollicitatiegesprek. Ter bevestiging zullen wij de afspraak gegevens naar jou mailen, bij deze mail sturen wij ook een presentatie met meer informatie ter voorbereiding. Tijdens het sollicitatiegesprek gaan we het hebben over jouw motivatie om voor Selectcamp te kiezen, jou als persoon en natuurlijk beantwoorden we alle vragen die jij hebt. Naast ons kantoor in Alkmaar, werkt er vanuit elke regio een operationeel team, bestaande uit een Operational Manager, Regional Assistant en een Maintenance Team, die klaarstaan om jou het hele seizoen te ondersteunen. Een onmisbare groep mensen die elk jaar met veel plezier en enthousiasme voor Selectcamp aan de slag gaat! THE PERSONAL TOUCH... ... Bieden wij niet alleen aan onze gasten, maar ook aan jou als medewerker. Vanaf je sollicitatie tot na de jaarlijkse reünie houden wij vanuit Alkmaar persoonlijk contact met jou. Daarnaast komen onze Regional Assistants regelmatig langs op alle camping voor support en advies. Werken bij Selectcamp betekent kiezen voor een persoonlijk en kleinschalige organisatie, goede begeleiding en een geweldige zomer op een van onze topcampings! Tot snel!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Joanna

Word je de gehele periode verwacht of hoeveel weken moet je beschikbaar zijn?

Reactie van werkgever:

Hallo Joanna,

Je kan kiezen uit 3 periode's!

een geheel seizoen, vanaf april tot oktober
of van april tot half juli of half juli tot oktober.

Max

Hi !

Heeft u misschien een overzicht van alle campings? Ben erg benieuwd.

Bedankt alvast.

Vriendelijke groet,

Max

Susanne

Hoi is het ook mogelijk om dit als stage te doen van eind april tot juli?
Groetjes Susanne

Reactie van werkgever:

Hallo Susanne,

het is mogelijk om bij ons stage te lopen!
als je meer vragen hebt dan wil ik je adviseren om via de link te solliciteren.

Charmaine

Word het verblijf ook geregeld of moet je daar zelf voor betalen? Groetjes Charmaine

Reactie van werkgever:

Hallo Charmaine,

Wij stellen een accommodatie voor jullie beschikbaar, hier betaal je €100,- per maand voor.

Gerelateerde artikelen