Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Campingmedewerker op een fantastische locatie in Europa!

 • Functie Campingmedewerker (m/v)
 • Locatie Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland
 • Vereiste taal Nederlands
 • Periode Minimaal 8 weken
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 35
 • Bruto maandsalaris €1400 - €2000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

Als Campingmedewerker ben jij het visitekaartje van Eurocamp op onze locaties en samen met je collega’s ben jij ervoor verantwoordelijk dat alle gasten een fijne vakantie kunnen beleven. Gasten checken dagelijks uit voor 10.00u en de nieuwe gasten kunnen inchecken na 15.00u. Vrijwel altijd begint de werkdag met een teammeeting om de werkzaamheden te bespreken en vragen te kunnen stellen. Vervolgens stropen jullie de mouwen op en is het tussen 10.00u en 15.00u belangrijk dat de accommodaties worden schoongemaakt en nagekeken. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de keuken en badkamer weer blinken, de inventaris klopt en ook de rest van de mobile home klaar is voor nieuwe vakantiegangers. Dit moment benut je ook om de extra’s die mensen hebben bijgeboekt in de accommodaties te leggen, denk aan; linnen, babypakketten, boodschappenpakketten etc. 

Tijd voor pauze! Omdat je op de camping ook zelf een accommodatie hebt om in te wonen, is het makkelijk een lekkere lunch te genieten uit eigen keuken. Geen gedoe met broodtrommels en grote tassen. 

Vanaf 15.00u is het belangrijk dat je weer bij de receptie bent om de nieuwe gasten te verwelkomen. Je kan dit moment gelijk gebruiken om ze meer over de camping en de omgeving te vertellen en vervolgens stuur je ze op pad met plattegrond, envelop en sleutel. Je gaat gasten van allerlei nationaliteiten ontmoeten: Fransen, Italianen, Nederlanders, Engelsen, Polen, etc. etc. Daarom is het van belang dat  jij in ieder geval goed Engels spreekt en bij voorkeur nog een andere taal. Soms hebben gasten een lange reis achter de rug en jij bent bij aankomst het eerste contact dat ze hebben met Eurocamp, des te belangrijk dat je gastvrij bent en service hoog in het vaandel hebt staan. 

Met meer dan 40 jaar ervaring kun je erop vertrouwen dat deskundige, ervaren collega’s je graag verwelkomen als nieuw teamlid en meenemen in alle ins en outs van het werk (en vrije tijd). Eurocamp is een internationaal bedrijf, dat betekent dat de teams bestaan uit verschillende nationaliteiten. Zo maak je nieuwe vrienden in heel Europa! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Volledige verzorging van reis en accommodatie

 • De kans om internationale vrienden/contacten te maken

 • Aantrekkelijke kortingen op vakanties bij Eurocamp / Al Fresco voor jou en je familie/vrienden

 • Trainingen en cursussen online en op locatie

 • Reis naar- en van de camping op onze kosten, deze reis wordt volledig door ons geregeld

 • Boost je Engelse spreekvaardigheid!

 • Een uniek avontuur dat voor de rest van je leven bij je zal blijven!

 • Vakantiedagen en toeslagen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je straalt betrouwbaarheid, vriendelijkheid en plezier uit

 • Gasten verwelkomen en helpen

 • Prepareren stacaravans/bungalowtenten (schoonmaken, inventaris checken, bestelde extra's verzorgen zoals bijvoorbeeld linnenpaketten)

Wat verwachten wij van jou?

 • Bereidheid te voldoen aan de vaccinatieregels in het buitenland

 • Minimaal 8 aaneengesloten weken beschikbaar gedurende het seizoen

 • Minimaal 18 jaar oud voor vertrek naar de camping

 • Goed Engels in woord en schrift (pré extra talen)

Beschikbaarheid

Minimaal 8 weken

Over het bedrijf

Eurocamp

Eurocamp

Wij verzorgen - al 40 jaar - de meest ideale actieve, culturele of authentieke kampeervakantie voor onze gasten. Eurocamp is dan ook uitgeroepen tot één van de beste aanbieders van campingvakanties (bron: Zoover). Je vindt onze campings op meer dan 190 van de best gewaardeerde campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Wij bieden onze gasten alle vrijheid - voor én tijdens hun vakantie met Eurocamp. Ze bepalen zelf op welke dag van de week ze aankomen en vertrekken. Wij helpen ze graag om hun ideale reis te plannen. Bij Eurocamp zijn unieke accommodaties te boeken, zoals de stijlvolle Safaritent en een hele nieuwe generatie stacaravans! Het allerbelangrijkst is het feit dat wij onze gasten de vrijheid geven om het meeste uit hun welverdiende campingvakantie te halen. Genieten van de lokale cultuur of door het warme, zachte zand van de mooiste stranden wandelen - wij zijn er om dit mogelijk te maken!
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 11 oktober 2022

Veelgestelde vragen

Covid-update - Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland
Informatie over het reizen naar Italië
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië wat goed nieuws is, je kunt dus gaan werken in Italië! Voor meer informatie over de Corona situatie in Italië kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Mirthe

Hoii ik ben aan het kijken om dit te gaan doen in mijn tussenjaar, welke periodes/ maanden moet je beschikbaar zijn of is het het hele jaar door?
groetjes Mirthe

Reactie van werkgever:

Beste Mirthe,
Als je voor dit seizoen (2022) willen wij graag dat je minimaal 8 weken aaneengesloten beschikbaar bent. De meeste campings zijn geopend van maart t/m november.

Lauren

moet je betalen voor de huizen die op de camping staan?

Lauren

hoi hoi, ik heb nog een paar vraagjes over deze vacature. namelijk waar in Italië is de camping, kan je ook soliciteren voor twee mensen, welke dingen moet je allenmaal doen en kan je het ook voor maar twee weken doen. vriendelijke groet Lauren en Eva.
ik hoor graag zo spoedig mogelijk bericht terug.

Reactie van werkgever:

Hi Laura en Eva,
Leuk dat jullie interesse hebben om voor Eurocamp te willen werken. Je kan zeker met 2 mensen solliciteren maar het is helaas niet mogelijk om dit werk voor 2 weken te doen. Het verblijf op de camping is gratis. Je krijgt een accommodatie van ons toegewezen.

Met vriendelijke groeten,
Team Eurocamp

Maroeschka

Zeer geïnteresseerd. Maar ik zou graag zeker 6 maanden of meer willen werken in het buitenland. Zou dat ook kunnen of is het maar voor 8 weken?

Reactie van werkgever:

Goedemorgen Maroeschka,

Wij zijn juist opzoek naar personeel wat het hele seizoen kan blijven, die zich lekker thuis kunnen maken op de bestemming en kunnen groeien in de functie. Dus ja! daar zijn wij heel blij mee.

we zien je sollicitatie graag tegemoet.

Groeten, Eurocamp

Alyssa

Hoi dit lijkt mij heel leuk om te doen in mijn tussenjaar! Met hoeveel mensen zou je een accommodatie moeten delen?

Reactie van werkgever:

Beste Alyssa,
Meestal moet je een accommodatie met 1 collega delen. Ook kan het voorkomen met de drukte dat je een accommodatie deelt met 2 anderen. Je hebt wel altijd een eigen slaapkamer!

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen