Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Verzorg de catering voor een campingteam in Duitsland!

 • Functie Cateraar campingteam
 • Locatie Senheim aan de moezel, Duitsland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 8 weken tussen 10 apr 2021 en 31 okt 2021.
 • Minimum leeftijd 22 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Je nieuwe functie
Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken in het buitenland! Jouw zomer wordt ongetwijfeld een onvergetelijke tijd! In het aankomende zomerseizoen versterk jij namelijk het altijd gezellige camping team, die bestaat uit ongeveer 12 enthousiaste mensen. De camping is van Nederlandse beheerders en ligt op een schiereiland aan de prachtige Moezel. Jij zorgt ervoor dat het hardwerkende team wordt voorzien van koffie en thee in de pauzes. Daarnaast staat er door jou ook ‘s avonds een heerlijke warme maaltijd op tafel! En voor jouw kookkunsten krijg je heel wat terug! De complimentjes van het team en de gezellige gesprekken aan tafel ga jij vast en zeker waarderen! Ook mag jij gratis op de camping verblijven. Bij voorkeur beschik je over een eigen caravan. Op de camping zal het voelen als één grote, gezellige familie! Je krijgt dus naast je werk in de catering betaald om vakantie te vieren in het gezellige Duitsland!

Werken in Duitsland
Werken op deze fantastische viersterrencamping aan de Duitse Moezel is ultiem genieten. Tijdens dit werk in het buitenland heb jij enorm veel tijd om de omgeving te verkennen! De camping ligt direct aan de schitterende rivier de Moezel. Dus wie weet begin jij elke ochtend met een verfrissende duik in het water! In de middag verken jij wandelend of fietsend de romantische omgeving die bekend staat om haar wijn. Zin om de drukte op te zoeken? Wandel dan door de schattige straatjes van het dichtstbijzijnde dorp, of breng een bezoekje aan de jachthaven. Eenmaal terug op de camping is er alweer een activiteit van start gegaan waar jij natuurlijk aan meedoet! Het hele jaar door wordt er namelijk voor een afwisselend recreatieprogramma gezorgd.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature in Duitsland? Wacht dan niet te lang en solliciteer vandaag nog op deze fantastische vakantiebaan in het buitenland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt vrij verblijf op de camping

 • Je komt terecht in een leuke werkomgeving en collega's

 • Het is een onvergetelijke ervaring in het buitenland!

Wat moet je daarvoor doen?

 • De catering verzorgen voor het campingteam

 • Deelname aan diverse activiteiten van het recreatieprogramma van de camping!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent schoon en netjes

 • Je hebt plezier in koken

 • Je hebt een gezellige persoonlijkheid!

Beschikbaarheid

Minimaal 8 weken tussen 10 april 2021 en 31 oktober 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vrijwilligerswerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Ik wil graag werken in het buitenland, maar ik spreek de Engelse taal niet zo goed?

Goed Engels spreken is niet altijd een vereiste en het is voor de meeste vacatures niet erg dat jij de Engelse taal nog niet goed beheerst. Je zult snel genoeg de Engelse taal verbeteren wanneer jij gaat werken in het buitenland. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel deze blog!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen