Alle vacatures

Commercieel Specialist bij Shell in Krakau gezocht!

 • Functie Commercieel Specialist
 • Locatie Krakau, Polen
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Mis deze kans niet! Jij kan gaan werken voor Shell als Commercieel Specialist! Een waardevolle toevoeging aan je cv. Daarnaast ga jij wonen en werken in Krakau: een prachtige, authentieke stad met een flinke dosis cultuur én gezelligheid. Klaar voor jouw nieuwe avontuur? 

Jouw nieuwe baan in het buitenland
Tijdens jouw periode van werken in het buitenland zal je aan de slag gaan als Commercieel Specialist. Dit houdt in dat je dagelijks bezig bent met het zo goed mogelijk ondersteunen van de accountmanagers. Dit doe je door het toepassen van verkooptechnieken zoals cross-/en upsellen. De accountmanagers brengen de klant binnen en jij zorgt dat jullie samen zoveel mogelijk kunnen verkopen. Daarbij bouw en onderhoud jij ook een relatie op met klanten. Je weet dan ook goed hoe je de wensen en behoeften van de klant in kaart brengt zodat jij en je collega's daarop kunnen inspelen. Je maakt onderdeel uit van een energiek en gedreven team dat samen klanten naar een hoger niveau tilt!

Jouw functie in Krakau maakt deel uit van het Customer Operations Team. Dit team focust zich op het optimaliseren van de klantervaring, het genereren van omzet voor Shell en het samenwerken als team om de juiste doelen te bereiken. Shell is een innovatieve en open werkgever, die jou de kans biedt om je persoonlijk én professioneel verder te ontwikkelen!

Werken in Krakau
Wanneer jij gaat werken in Krakau ga je aan de slag voor multinational Shell! Naast het werken in Krakau zijn er genoeg leuke dingen om te doen. Verdwaal in de ontelbare magische straatjes en ontdek je favoriete bars en restaurants. Als je van lekker eten houdt is Krakau zeker een fijne stad om te gaan wonen. En vergeet niet dat Krakau ook nog eens bekend staat om de lage prijzen, hierdoor kan jij nog beter genieten van alles wat Krakau te bieden heeft. In je vrije tijd zijn er genoeg opties om cultuur te snuiven of de gezelligheid op te zoeken in het centrum. Het centrale marktplein Rynek Glówny blijft indrukwekkend om te bezoeken tijdens jouw periode van werken in Krakau. Of zoek je toch liever een goede wijnbar op in de bruisende wijk Kazimierz? De stad Krakau is een perfecte combinatie van een flinke dosis cultuur én gezelligheid met veel leuke terrasjes en restaurants.

Ben je enthousiast geworden om te gaan werken in Krakau en aan de slag te gaan voor multinational Shell?  Solliciteer dan snel en start jouw avontuur in het buitenland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je werkt nauw samen met de accountmanagers

 • Je kan jouw sales-skills verder ontwikkelen

 • Voeg multinational Shell toe als jouw werkgever op je cv

 • De kans om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je past verkooptechnieken toe om klanten zo goed mogelijk te voorzien van het juiste product

 • Je bouwt een waardevolle klantportfolio op

 • Je ondersteunt de accountmanagers door bij te springen waar nodig

 • Je weet klantrelaties te onderhouden

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent commercieel ingesteld en kan analytisch denken

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

 • Je hebt de Engelse taal goed onder controle

 • Je kan Nederlands (minimaal C1 niveau); het is een plus als je de Franse taal beheerst

 • Je kan goed op de wensen en behoeften van de klant inspelen

 • Je hebt al wat ervaring in contract management, sales of vergelijkbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 oktober 2021

Veelgestelde vragen

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Krijg ik een werk contract bij de werkgever in het buitenland of bij jullie?
Wanneer je gaat werken in het buitenland, krijg je een werkcontract van je nieuwe werkgever in het buitenland. Je bent dus niet bij Yobbers in dienst.
Zijn er doorgroeimogelijkheden voor mij?
Heb je ambities voor in de toekomst? En ben je benieuwd welke uitdagingen er in het verschiet liggen als je gaat werken in het buitenland? Veel vacatures die worden aangeboden op Yobbers bieden diverse doorgroeimogelijkheden aan. Wanneer jij laat zien dat je meer in je mars hebt zal je al snel kunnen doorgroeien binnen de organisatie. Dit gebeurt soms al binnen drie maanden. Dat is nog eens snel. Heb jij al een leuke vacature op het oog? We helpen je graag om je buitenlandse avontuur werkelijkheid te maken en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt