Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga aan de slag als corporate account specialist in Dublin!

 • Functie Corporate account specialist
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 5 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €4000

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ligt jouw hart bij het optimaliseren van andere bedrijven en het managen van jouw eigen netwerk? Dan is dit een unieke kans om te werken in het buitenland en bedrijven te helpen met jouw skills op de internationale arbeidsmarkt. Ga werken als corporate account specialist in Dublin en versterk één van de grootste softwarebedrijven wereldwijd. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou in het buitenland? Bekijk snel deze vacature in Dublin voor meer informatie.

Over jouw baan als corporate account specialist in Dublin
Wanneer jij gaat werken in Dublin werk jij nauw samen met een gezellig internationaal team. Samen zetten jullie je voor de volle honderd procent in om bedrijven te helpen met het optimaliseren van hun processen en zo door te kunnen groeien. Het belangrijkste aspect is natuurlijk om hierbij goed te kijken naar de ervaring van hun klanten. Door het implementeren van jullie software wordt het bedrijf geholpen op het gebied van sales, marketing en service. De software is een alles-in-een platform waardoor alle bedrijfsprocessen mooi met elkaar verbonden zijn en dus goed samenwerken.

Als corporate account specialist in Dublin draag jij bij aan het bedrijf door actief op zoek te gaan naar bedrijven die jullie kunnen helpen. Jouw klanten zijn medium tot corporate bedrijven die graag willen groeien en jouw hulp daarbij kunnen gebruiken. Aangezien jij meer dan 5 jaar ervaring hebt weet jij precies hoe jij kunt helpen deze dromen werkelijkheid te maken. Samen stellen jullie een mooi passend pakket samen en beginnen aan mooie, lange werkrelatie. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om regelmatig contact te houden en proactief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Haal jij met gemak jouw targets, dan word jij daar natuurlijk voor beloond! Je kan namelijk jou jaarsalaris uitbreiden met bonussen tot €70.000 per jaar. Hoe fijn is dat!😄

Werken in Dublin
Wanneer jij gaat wonen en werken in Dublin nemen jouw nieuwe collega’s je gezellig mee om de stad te verkennen. Deze bruisende stad zit vol verrassingen. Er is namelijk meer dan genoeg te beleven in deze hoofdstad want op elke plek barst het van de gezelligheid. Van het genieten van een glas echte Guinness of Ierse whiskey in leuke barretjes tot het bekijken van mooie historische bezienswaardigheden. Sportief aangelegd? Bekijk dan eens op de fiets het prachtige Phoenix Park. Elke dag kun jij weer beginnen aan een nieuw avontuur wanneer je begint bij jouw nieuwe baan in Dublin. Deze job in Dublin is dus de perfecte combinatie tussen ontdekken van nieuwe culturen en fantastische werkervaring opdoen in het buitenland. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in het buitenland en zie jij jezelf al wonen en werken in het gezellige Dublin? Solliciteer snel op deze vacature in het buitenland en voor jij het weet gaat jouw carrière als corporate account specialist in het buitenland van start!

Covid-19 informatie Ierland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Ierland! 🇮🇪 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Ierland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) en ga na aankomst 14 dagen in quarantaine. Vul ook voor vertrek de Public Health Locator Form in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Ierland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een startsalaris van €66000 op jaarbasis + target bonus oplopend tot €70000 op jaarbasis

 • Je krijgt interactieve trainingen met alle medewerkers

 • Een goede schooltoelage per jaar

 • Een goed pensioen

 • Een basis zorgverzekering

 • Geweldige collega's om van te leren!

 • Je kunt genieten van sociale bedrijfsuitjes, feesten en evenementen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het ontwikkelen van eigen jaarlijkse, driemaandelijkse en maandelijkse bedrijfsplannen

 • Vind nieuwe prospects van zowel inkomende als zelfgekozen leads

 • Voer kwalificatiegesprekken met leidinggevenden op C-niveau en afdelingsleiders

 • Werk samen met de marketing- en technologieafdelingen om onze verkoopstrategie te ontwikkelen

 • Sluit voortdurend nieuwe deals op of boven het quotumniveau

 • Voer online en af en toe persoonlijke product demonstraties uit

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal vijf jaar erving in een quota dragende rol

 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands

 • Je hebt ervaring in een complexe verkoopomgeving

 • Je hebt gepresenteerd en gepitcht voor leidinggevenden op C-niveau

 • Je bent verantwoordelijk geweest voor grote / hoge prioriteitsaccounts in een eerdere rol

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Welke verzekeringen heb ik nodig en moet ik dit zelf regelen?

Wanneer jij gaat werken in het buitenland is het noodzakelijk dat je een zorgverzekering, reisverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten. Het is belangrijk om voor jezelf na te gaan welke verzekering het beste bij jou aansluit. Soms komt het voor dat de werkgever in het buitenland de zorgverzekering verzorgt. Vraag altijd na bij je werkgever wat zij eventueel voor je kunnen regelen. Wanneer je voor langere tijd gaat werken in het buitenland is het noodzakelijk om je in te schrijven bij de gemeente waar je werkt en woont. Je zult je dan moeten uitschrijven in Nederland.

Voor advies over internationale verzekeringen kun je vrijblijvend contact opnemen met verzekeringsspecialist JoHo.

Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?

Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Daarnaast hebben wij ontzettend veel blogs geschreven waar wij je voorzien van handige tips voor het vinden van woonruimte in bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn en Dublin. Deze blogs kun je hier vinden.

Ik heb een leuke vacature gezien, maar voor welke werkgever ga ik dan aan de slag?

Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature zal ons team van recruitment allereerst zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om de vacature met je te bespreken. De naam van de werkgever in het buitenland wordt tijdens dit gesprek ook besproken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt