Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Philips zoekt Customer Care held in Thessaloniki

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Thessaloniki, Griekenland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen juni 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 7 juni 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Hee jij daar! Ben jij een avonturier in hart en nieren en heb jij altijd al eens het échte Griekse leven willen ervaren? 🇬🇷 Jij kunt nu ervaren hoe het is om in het buitenland te werken. Philips zoekt klantenservice helden in het prachtige Thessaloniki. Lees snel verder of deze vacature in Griekenland iets voor jou is!

Wonen en werken in Thessaloniki
Thessaloniki is de op een na grootste stad van Griekenland. Gelegen in het noorden van het land vind je deze verrassend leuke stad met meer dan 1.5 miljoen inwoners. Een groot deel hiervan is student. Thessaloniki kent een rijke historie en dit zie je dan ook terug op verschillende plekken in de stad. De stad heeft een boulevard van maar liefst zes kilometer welke vanaf de haven tot het concertgebouw loopt. Als je deze boulevard volgt kom je langs de mooiste bezienswaardigheden. Zo passeer je de beroemde Witte Toren (Lefkos Pyrgos), het Aristoteles plein en vele ouzeri’s, cafés en restaurants. En dit allemaal met een prachtig uitzicht op zee. De perfecte plek om na het werken als klantenservicemedewerker voor Philips door te brengen! Vergeet ook niet dat het weer in Thessaloniki heerlijk is. Met name in de zomer kan de temperatuur enorm oplopen, extra fijn dat het strand dan vlakbij is. 🏖 

Nog een leuk feitje is dat Thessaloniki een enorm veilige stad is en dat de gezondheidszorg in de stad erg goed geregeld is. Verder liggen de kosten van levensonderhoud veel lager in dan in Nederland. Zo houd je nog meer over van je salaris! Een kopje koffie ☕️ drink je bijvoorbeeld al voor €0,80, en een halve liter water koop je voor nog geen €0,50. Een groot voordeel van werken in Griekenland!
Wil je nog meer informatie over wonen en werken in Thessaloniki? Lees dan deze blog eens! 

Je nieuwe baan in Griekenland
Kies je voor deze vacature in Griekenland dan ga je aan de slag als klantenservice medewerker voor Philips. Je houd je bezig met het beantwoorden van standaardvragen over de werking van producten van Philips. Of dit moeilijk is? Nee, zeker niet! Alles wat je moet weten leer je tijdens de betaalde training aan het begin van je avontuur. Wat ook fijn is aan werken in Thessaloniki, is dat het kantoor in het centrum van de stad ligt. Hierdoor hoef je dus nooit lang te reizen naar je werk! Het leuke is ook dat je deel uitmaakt van een hecht team bestaande uit veel verschillende nationaliteiten. Dit maakt het super makkelijk om vrienden te maken! 

Ben jij die klantenservice held die het leuk vindt om mensen te helpen en wel eens wil ervaren hoe het leven in Griekenland er aan toe gaat? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze vacature in Griekenland! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een fijn salaris van €1100 per maand

 • Presteer je goed? Topper! Dan maak je kans op een prestatiebonus!

 • Je krijgt de eerste twee weken in een hotel

 • Je krijgt een vliegticket + de eerste twee weken in een hotel

 • Je maakt onderdeel uit van een gezellig internationaal team

 • Het is een onvergetelijke levenservaring!

 • Wil je nog meer uitdaging? Er is ruimte om door te groeien

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijke afhandelen van vragen per telefoon, mail en chat

 • Een werkweek draaien van 40 uur

 • Bereid zijn om minimaal 12 maanden in Thessaloniki te wonen

 • Je professioneel opstellen

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je vloeiend Nederlands spreekt

 • Dat je de Engelse taal redelijk beheerst

 • Dat je flexibel bent

 • Dat je klantvriendelijk bent

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen juni 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
11 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik iemand introduceren bij Yobbers?

In het overzicht in jouw account vind je een persoonlijke link die je kunt delen met familie en vrienden. Kopieer deze link en verstuur hem via Whatsapp, mail of social media chat naar jouw mede-avonturier, zodat jouw vriend(in) zich écht via jouw link aanmeldt.

Heb je een visum nodig en moet je dit zelf regelen?

Wanneer je beschikt over een Europees paspoort en je wilt graag werken in een land binnen Europa, dan heb je geen visum nodig. Vanwege de afspraken binnen de Europese Unie is er vrij verkeer van arbeid. Wanneer je besluit om te werken in een land buiten Europa, dan is soms een visum nodig. Check dit vooraf goed wanneer jij de uitdaging aangaat om te werken in het buitenland!

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt