Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Diversen horeca medewerkers gezocht

  • Functie bar / bediening / snackbar
  • Locatie Playa d'aro, Spanje
  • Nationaliteit Nederlands
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 1 juni 2017 en 1 september 2018.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Aanwezig
  • Categorie Restaurant
  • Bruto maandsalaris €800 - €1500
Covid-update - Playa d'aro, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Wij hebben een zaak aan de rand van een grote camping (camping Valldaro, Playa d’Aro) op het minigolf terrein. Hier hangt een gemoedelijke sfeer en onze gasten zijn voor 80% Nederlands. Daarom is de menukaart die wij hier voeren met name gericht op onze Nederlandse gasten. De zaak is zomers dagelijks geopend vanaf eind van de middag tot ‘s nachts. Voor de Minigolf zoeken wij een topper voor het terras en bar en 2 kanjers voor in de keuken. Ervaring is een noodzakelijk op werkgebeid maar ook de ervaring om langer weg te zijn van huis is een pré. Kennis van de spaanse taal is niet noodzakelijk, maar de bereidheid om een kleine woordenschat te leren wel! Onze andere de zaak, Orangerie, is op camping Valldaro. Dit is een moderne zaak grenzend aan het zwembad van de camping. Deze zaak is dagelijks geopend van ‘s morgens tot ‘s nachts en heeft in het hoogseizoen tenminste 5 keer per week entertainment. Daarom wordt hier gewerkt in shifts...dag, avond, half / half. De menukaart is internationaal, van paella, pizza, vis, vlees tot frikandel. De keuken is anders dan in de meeste landen omdat je overdag hoofdgerechten maakt voor de Spaanse gasten en op dat moment ook een tosti en broodje frikandel voor de Nederlanders maakt en ‘s avond idem dito maar andersom... Voor de Orangerie zoeken wij een topper voor het terras en bar, een kanjer voor in de keuken, en een zelfstandig werkend persoon voor in de snackbar. Ervaring is noodzakelijk op werkgebeid maar ook de ervaring om langer weg te zijn van huis is een pré. Kennis van de spaanse taal is niet noodzakelijk, maar de bereidheid om een basis kennis te leren is noodzakelijk en daarnaast is engels een must! Diegene diebij het werken aan Spanje denkt aan veel ervaring opdoen, lekker verdienen en vooral wil knallen zit bij ons goed! Wanneer je denkt bij werken in Spanje aan zon, feest en stappen.....helaas dat zit er niet in als je voor ons bedrijf kiest! Ben jij een topper voor keuken, bediening of bar, wil je hard werken en veel leren dan hopen we dat jij ons team komt versterken deze zomer!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 juni 2017 en 1 september 2018.

Over bedrijf

Werken in Oostenrijk

Werken in Oostenrijk

Gek van Oostenrijk en ervaren in het werven en selecteren van tijdelijke krachten: dát is Werken in Oostenrijk. In het hoogseizoen zijn er ruim 500 enthousiaste skileraren en horecakrachten via ons aan het werk in de bergen, op de pistes en in bars en restaurants. Wij helpen bedrijven aan bekwaam personeel en werkzoekenden aan de leukste seizoensbaan van hun leven! Koks, bedieningsmedewerkers, barmannen, danseressen, kamermeisjes, au-pairs, DJ’s en animatiemedewerkers: opgelet! Voor diverse restaurants, hotels en bars in Oostenrijk zijn wij op zoek naar mensen die niet bang zijn hun handen uit de mouwen te steken. Werken in een geweldige omgeving waar je gasten vrolijk en ontspannen zijn; dat klinkt toch als een feestje? Op onze website wwwwerkeninoostenrijk.nl vind je het actuele aanbod aan vacatures.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen