Alle vacatures

Echtpaar of Keukenprins voor hotel in Duitsland

  • Functie Keukentijger
  • Locatie Obersteinebach, Westerwald, Duitsland
  • Periode Minimaal 365 dagen tussen 22 februari 2017 en 22 februari 2019.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Overig
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Obersteinebach, Westerwald, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Wij zoeken voor een hotel in Duitsland, een krachtige persoon. Hotel Heiderhof, is een hotel met 50 kamers. met seminar ruimten tot 500 personen. 2 bars, 2 restaurants, 2 terrassen en 2 hectare grond om dingen naar hartelust te organiseren. Het hotel ligt midden in het bos. in het westerwald, op 45 minuten van Keulen. Zonder pretenties, gewoon hard werkend. De persoon die we zoeken moet ervaring hebben in leiding geven. Er is nu nog niemand in de keuken en je staat alleen, maar we zoeken ook een extra persoon. Wij zorgen dat de kamers gevult worden, het hotel onderhouden, en schoongemaakt wordt. Van ontbijt tot diner, van bar opening, terrassen vol, tot bruiloften verzorgen, is jouw taak. Vergaderingen met lunch verzorging, buffetten en busreizen, daar draai je je hand niet voor om. Je beheerst de Duitse taal, bent aktief in organiseren van je eigen klanten en personeel. Je kent de Duitse keuken. Doet aan klantenbinding en hebt een boeren weisheid. Handen uit de mouwen en vrolijk keihard werken. Allemaal voor je eigen rekening? Wij zorgen dat er een basis is van klanten uit het hotel. De rest moet je zelf doen. Inkoop, reclame, verkoop en service. Obersteinebach is een klein dorp in Rheinland Pfalz. Hotel Heiderhof heeft 40 jaar een uitstekende reputatie gehad en is 4 jaar dicht geweest. Het is opgeknapt met een nieuwe keuken. Nieuwe meubels en een ingerichte locatie. We willen de toeristen en localen een Duits gevoel geven van tevredenheid en gemoedelijkheid. Geen pretenties, geen sterren, gewoon Schnitzel, Schweinehaxe en Spätzle, Liters bier en leuke meiden in de bediening. Er is geen brouwerij verplichting. Wat zoeken we: Iemand die minstens een jaar (of wat) onze keuken voert, runt en bestiert. Die daarnaast ook nog zin heeft in het zelfstandig aanpakken van potentiele klanten uit de omgeving. Iemand die het bedrijf helpt op te bouwen en uit te breiden. Wat bieden we: Een dienstverband in een leuk team met een maandelijkse vergoeding De potentie om over een tijd de afdeling over te nemen met alle verantwoordelijkheden die daarbij horen. Een bedrijf binnen een bedrijf. Ben je toe aan het beginnen van je eigen bedrijf, maar heb je gewoon de centen niet of wil je eerst even oefenen?. Moet je even mailen. Kijken of we je kunnen helpen. Of je bij ons past, en of je de locatie net zo top vindt als wij.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 22 februari 2017 en 22 februari 2019.

Over bedrijf

Hotel Heiderhof

Hotel Heiderhof

Hotel Heiderhof ligt midden in het bos Westerwald, 30 minuten van de hoofdstad Bonn. Er zijn 50 kamers en appartementen, zalen met een capaciteit van 250 personen en 2 hectare tuin waar onbeperkt gebruik van gemaakt kan worden. In 2014 zijn wij gestart nadat het hotel 4 jaar gesloten was. De nieuwe start is achter de rug en het bedrijf groeit beter dan verwacht. In 2017 verwachten we een verdere groei van 25%. De clientèle van het hotel zijn voornamelijk Motorrijders uit Nederland. Groepen en individuele reizigers met een gemiddeld verblijf van 2 nachten. We serveren ontbijt lunch en diner. Het seizoen begint in April, tot Oktober. met nog een staartje tijdens Kerst. Het voorseizoen en naseizoen vullen we met busgroepen. 99% van de gasten blijft eten en maakt gebruik van een HP arrangement. 3 gangen. Het doel is binnen 2 jaar, 10 000 gasten te serveren in een jaar. We hebben een klein team vaste medewerkers. Willen dit uitbreiden met een keuken team en service medewerker. De medewerkers wonen intern.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen