Alle vacatures

Dans en zing erop los tijdens jouw vakantiebaan in Griekenland!

 • Functie Entertainer
 • Locatie Rhodos, Kreta of Kos, Griekenland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van september 2021 t/m oktober 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 48
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Rhodos, Kreta of Kos, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen is toegestaan. Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Werken in Griekenland als danser en zanger is van begin tot eind een feestje! Elke dag mooi weer en heel veel gezelligheid. Zo ga jij werken als entertainer voor resorts en hotels in Griekenland en pak jij allerlei soorten shows mee! Ben jij iemand die niet stil kan zitten en die het liefst de hele dag op het podium staat? Dan is deze kans perfect voor jou!

Jouw nieuwe baan als entertainer in Griekenland 💃
Je gaat werken als entertainer voor resorts en hotels in Griekenland, hoe gaaf is dat?! Je zal overdag en ’s avonds meedoen aan verschillende soorten shows, bijvoorbeeld musicals. Dat is jouw moment om te shinen en de sterren van de hemel te zingen! Dankzij jou hebben vakantiegangers een ontzettende gave tijd op Rhodos, Kreta of Kos! Vrienden heb je trouwens zo gemaakt in Griekenland, je wordt namelijk omringd door een internationaal team van gezellige collega’s! Samen met jouw teamleden zal je heel wat feestjes vieren en zo leer je elkaar goed kennen!

Al enthousiast over deze vakantiewerk vacature in het buitenland? Je gaat gegarandeerd de tijd van je leven tegemoet! De werkgever regelt dat jij in of dicht bij het hotel woont. Bovendien krijg je gratis eten in het restaurant van het resort, dat wordt genieten! De organisatie betaalt jouw belastingen, contributies en verzekering en regelt ook een transfer vanaf de luchthaven naar jouw nieuwe vakantiebaan in Griekenland. Een betere droombaan kun je je niet wensen als dans- en zangtalent!

Een zomerse vakantiebaan in Griekenland 🇬🇷
Op welk Grieks eiland ga jij werken, Rhodos, Kreta of Kos? Jij gaat hoe dan ook goed weer tegemoet en dat zorgt sowieso voor een vakantiestemming! Surf met je nieuwe vrienden over de Middellandse Zee, geniet van het uitgaansleven in gave clubs of ga een weekendje eilandhoppen. Jij gaat vlakbij het strand werken en kunt dus meteen een frisse duik nemen in de helderblauwe zee of je strandlaken meenemen en uren in de zon liggen! Jouw vrije dagen zijn hét moment om samen met het team het land te verkennen, de cultuur te ontdekken en lokale gerechten te proeven op een terrasje. 

Lijkt het jou leuk om als entertainer te werken in het buitenland? Solliciteer dan nu op deze vacature in Griekenland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt een accommodatie in of dicht bij het hotel en de werkgever regelt een transfer vanaf het vliegveld

 • De werkgever regelt gratis eten in het restaurant van het resort

 • Jouw belastingen, contributies en verzekering worden betaald door de werkgever

 • Je zal heel wat leuke feestjes met jouw nieuwe collega’s tegemoet gaan!

 • Je komt terecht in een gezellig internationaal team

 • De kans om aan je carriere als entertainer, danser en zanger te werken!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Meedoen aan allerlei verschillende activiteiten zoals dans shows en musicals

 • Het inzetten van je zang- en danstalent voor vakantiegangers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je kunt dansen en zingen en vindt het leuk om dit voor publiek te doen

 • Je spreekt Engels

 • Je kunt goed communiceren, hebt veel energie en bent een echte teamplayer

 • Je hebt zin in een onvergetelijke zomer in Griekenland!

Beschikbaarheid

De gehele periode van september 2021 t/m oktober 2021.

Over het bedrijf

Good Time Entertainment

Good Time Entertainment

Good Time Entertainment is one of the most new hotel products on the market, managed by most experienced business leaders in entertainment & animation since very early of the 2000’s. It is establish as a real hotel animation & entertainment company based in Rhodes island Greece, part of group of companies with headquarters in Spain and Bulgaria. Our traditional business model is based on the accomplishment of passion, commitment and quality. We focus in providing entertainers, animators and hotel staff to hotels & resorts, tour operators and fun parks in Europe destinations. Good Time Entertainment build a reputation in the field of tourism & hospitality and became a key player in the international entertainment industry. Guided and inspired our vision we provide quality services that exceeds the expectations of our esteemed partners.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 22 oktober 2021

Vacature vragen

Anne

Hoi, is het ook mogelijk om voor een maand hier aan de slag te gaan? De maand oktober?

Gürkan

Zelfde voor mij, is het mogelijk om voor 7 weken te gaan.

Sarah

Hallo, is het mogelijk om voor een kortere periode te komen werken. Ik kan namelijk vijf weken I.v.m school. En ik zou deze vijf weken graag hier willen doorbrengen :) Alvast bedankt!

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen