Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Gezocht Hotel Entertainers voor het buitenland

  • Functie Entertainer
  • Locatie Geheel, Spanje
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 15 mrt 2015 en 31 okt 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Animatie
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Voldoe je aan onderstaande eisen? Reageer dan snel! - Ben je minimaal 3 a 6 maanden beschikbaar (bij voorkeur vanaf maart – april tot november) - Je spreekt goed Engels en bij voorkeur Duits, Frans en/of Spaans - Je houdt van sport, kids, dans of theater! (Ervaring niet noodzakelijk) - Je bent representatief en hebt een open minded mentality - Je bent een teamplayer, en je kunt goed organiseren. Wij bieden: - Een fantastische (betaalde) baan in het het buitenland voor in ieder geval 3 a 6 maanden - Een gedegen training – opleiding op de bestemming of een online cursus met certificaat - Gratis huisvesting plus eten (3 maaltijden per dag) gedurende de gehele werkperiode - Een goede ziektekosten en WA verzekering in het land waar je gaat werken - Een ticket vergoeding aan het eind van het seizoen Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu! (Graag wel een C.V. uploaden) Casting- Selectiedagen worden gehouden op 31 Januari, 15 Februari en 21 Maart in Amsterdam!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 15 maart 2015 en 31 oktober 2015.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Sanne

Mijn contract in Nederland loopt af op 31 augustus. Is het ook mogelijk om per 1 september aan de slag te gaan bij jullie voor een x aantal maanden?

Irma

Hoe oud moet je hier voor zijn om dit werk te willen doen?

Gerelateerde artikelen