Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Gezocht Nederlands/Duits Spekende Animators

  • Functie Mini Club Animator
  • Locatie Griekse Eilanden of Cyprus, Griekenland
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 27 juli 2015 en 31 oktober 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Animatie
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Griekse Eilanden of Cyprus, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode op het vasteland van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen weer is toegestaan. Voor veel eilanden geldt zelfs code groen! Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar zowel ervaren als onervaren Jongeren die voor ons Animatie bedrijf willen werken in de zomer van 2015 in Griekenland En Cyprus Wij zoeken: - Ervaren Animators die al eens Animatie werk hebben gedaan - Onervaren jongeren die graag een zomer voor ons willen werken - Van Julitot eind Oktober Beschikbaar Kunnen Zijn - Jongeren die 5 maanden bij ons stage willen lopen (AnimaWork staat ingeschreven bij KenWerk) Ben jij minstens 18 jaar oud? Ben jij enthousiast, sportief en vriendelijk? Ben jij Beschikbaar Van April Tot Oktober ? Dan ben jij mischien wel de persoon die wij zoeken! Wij bieden: - Kost en inwoning in of rond om het hotel. - Verzekeringen - Salaris - Heen En terug kerende vliegtickets Kom en werk in een van onze teams. Dan krijg jij de gelegenheid te genieten van een geweldige ervaring. Lijkt je dit wat? Druk dan op "Solliciteren"! Graag bij sollicitatie wel in je profiel vermelden wanneer je beschikbaar bent. En graag een duidelijke, volledige foto van jezelf in je CV bijsluiten.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 27 juli 2015 en 31 oktober 2015.

Over bedrijf

AnimaWork

AnimaWork

AnimaWork is een Animatie Bedrijf op zoek naar Jongere Kandidaten die voor ons bedrijf willen werken. Wij werken zowel met nederlandse kandidaten als met andere internationale kandidaten over heel europa. Wij werken voornamelijk in Griekenland op de griekse eilanden en Cyprus Wij zoeken personen die minimaal 18 jaar zijn en voor 3 maanden of langer voor ons animatie bedrijf willen werken en zoieso engels spreken www.animawork.com Facebook: ANIMAWORK ENTERTAINMENT Twitter: animawork 2007 YouTube: animawork2007 Instagram: animawork2007 LinkedIn: AnimaWork " AnimaWork…More than entertainment!!! "
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Ami

Hallo Wendy,

Hebben Julie nog mensen nodig voor jullie team?
Ik spreek zelf vloeiend Nederlands, Duits, Engels en een beetje Grieks aangezien ik een jaar in Naxos heb gewoond en zou vanaf nu beschikbaar zijn, Hoor het graag van je!

Groetje, Ami

Reactie van werkgever:

Hi Ami,

We zijn zeker nog steeds op zoek naar entertainers

We zoeken jongeren die vanaf nu kunnen beginnen tot zoieso eind Sept of Oktober.

Stuur ons aub je Cv complete met voledige foto van je zelf en waneer je evt tijd heb voor een skype interview

Frank

Hallo Wendy, Ik kan deze vacature tegen, maar had eigenlijk de vraag wat voor mensen jullie nog naar opzoek zijn. Met vriendelijke groet, Frank Evertsen

Reactie van werkgever:

Hi Frank

Wij zijn op zoek naar nederlandse jongeren die Beschikbaar zijn van (Nu) Tot eind Oktober

Nederlands/Engels en evt een andere taal spreken.

Voor hotels in Griekenland/Cyprus

Als je meer wilt weten
kan je uiteraard je Cv met foto en beschikbaarheid sturen zodat we zo snel mogelijk een skype meeting kunnen plannen

Gerelateerde artikelen