Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Start als fashion klantadviseur voor multinational PVH in Lissabon! Populair

 • Functie Klantadviseur
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen mei 2022 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €900 - €1300

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Lissabon, Portugal
De kleurcode van Portugal is groen. Dat betekent dat je vanuit Nederland gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in bijvoorbeeld Lissabon. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
6 maanden werken mogelijk!
Wil jij graag werken in het buitenland en ben je beschikbaar voor minimaal 6 maanden? Dan is deze vacature écht iets voor jou! Bij deze vacature kan je namelijk minimaal 6 maanden aan de slag in het buitenland en wanneer het goed bevalt van beide kanten, kan je natuurlijk langer blijven. Solliciteer en ga het avontuur aan! ✈️
€2500,- startersbonus! 💰
Ben jij klaar voor je nieuwe avontuur en ready to start met deze baan in mei 2022? Top! Dan ontvang jij een bonus bij de start van jouw avontuur van maar liefst €2500!* 💰. Waar wacht je nog op?! ✈️

* 50% wordt direct uitbetaald na het tekenen van je contract, de overige 50% na 6 maanden in dienst. Verlaat je het bedrijf voordat je contract van 12 maanden afloopt? Dan moet de bonus terugbetaald worden.
* Deze bonus geldt alleen wanneer je een contract van 12 maanden aan gaat bij de werkgever.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Jouw nieuwe baan als klantadviseur
Tijdens jouw nieuwe baan in het zonnige Lissabon ben je verantwoordelijk voor het telefonische en schriftelijke contact met klanten. Jij geeft klanten advies over het gehele aankoopproces, van adviseren over de productselectie tot het bestelproces. Daarnaast help jij klanten ook bij problemen met een levering of het afronden van documentatie. Ook komt er een stukje sales bij kijken, door het toepassen van verkooptechnieken cross- en upselling weet jij de klant te overtuigen om meer producten af te nemen. Voordat je aan jouw nieuwe baan begint zal je starten met een betaalde opleiding van ongeveer twee weken. Na deze training ben jij klaargestoomd voor jouw baan als klantadviseur in Lissabon!

Jouw nieuwe werkgever
Wanneer jij start als klantadviseur maak je onderdeel uit van een multicultureel team omdat het een internationaal bedrijf is. Je komt dan ook terecht binnen een dynamisch, collegiaal en uitdagend team. PVH is een Amerikaans kledingbedrijf dat meerdere merken onder zich heeft, onder andere Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Tijdens jouw baan als klantadviseur zal je dus veel bezig zijn met mode! Tijdens jouw periode van werken in Lissabon zal ook een mogelijkheid zijn om je persoonlijk te ontwikkelen, er worden namelijk interne opleidingsmogelijkheden geboden door de werkgever waardoor jij kan doorgroeien binnen het bedrijf als jouw ambities daar liggen!

Daarnaast zorgt jouw nieuwe werkgever in Lissabon voor een veilige werkomgeving met fijne arbeidsvoorwaarden, je krijgt de kosten van een PCR-test vergoed bij ondertekening van je contract. Daarnaast wordt er een ziektekostenverzekering verstrekt aan alle werknemers zodra het contract is ondertekend. Op basis van jouw prestaties zijn er ook bonussen te verdienen! En jouw vliegticket wordt vergoed wanneer je 9 maanden in dienst bent, dus een leuke bijkomstigheid om naar toe te werken. Zolang thuiswerken nog nodig is, krijg jij uiteraard alle benodigde faciliteiten om jouw 'thuiskantoor' goed in te richten!

Werken in Lissabon 🇵🇹
Het kantoor is gevestigd in hartje Lissabon. Heerlijk dat jij naast het werken in Lissabon dus ook goed kunt genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Omliggende parken, restaurants en bars zorgen ervoor dat jij heel wat gezelligheid kan beleven met jouw collega's en nieuwe vrienden. Gegarandeerd dat je gemakkelijk contact legt met jouw nieuwe collega's en andere avonturiers in de stad door al het leuks wat er in Lissabon te doen is. Geniet van de zon, de lokale specialiteiten en de heerlijke stranden! ☀️

De kosten van levensonderhoud in Portugal liggen lager dan in Nederland. Dus ook een drankje op het terras, uiteten met collega's en leuke uitstapjes zijn een stuk goedkoper. Zie jij jezelf al genieten van alles wat Lissabon te bieden heeft en wil jij ook nog eens dagelijks bezig zijn met mode? Wacht niet langer en start jouw avontuur van werken in Lissabon snel! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Elke dag bezig zijn met mode omdat je aan de slag gaat voor een project bij PVH!

 • Kans op bonussen zoals een kerstbonus, vakantietoeslag en ploegentoeslag

 • Een vliegende start met een betaalde opleiding

 • Relocatiepakket (optionele bedrijfshuisvesting, taalcursussen, sportactiviteiten, etc.)

 • Vergoeding van jouw vliegticket wanneer je 9 maanden aan het werk bent

 • Een veilige werkomgeving tijdens COVID-19

 • Ziektekostenverzekering van de werkgever bij ondertekening van het contract

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je adviseert Nederlandse klanten bij vragen en problemen

 • Je hebt klantcontact via telefoon, e-mail en social media kanalen

 • Je geeft deskundig advies over onder andere productkeuze, bestellen, betalen, levering, ruiling en garantie, etc.

 • Door middel van cross- en upselling weet jij klanten te overtuigen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je spreekt vloeiend Nederlands

 • Je spreekt en begrijpt Engels (B2 niveau)

 • Je werkt graag in teamverband en denkt in oplossingen

 • Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen mei 2022 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Twijfels of vragen? Laat ons contact met je opnemen!
Bel mij terug
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 5 juli 2022

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Kan ik werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken. Check onze blog voor een duidelijk overzicht!
Moet ik de taal van het land waar ik ga werken spreken?
Voor de meeste vacatures is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Soms wordt er gevraagd om een tweede vreemde taal zoals Spaans, Duits of Frans. Dit komt echter niet heel vaak voor. Met Engels kun jij je vaak al heel goed redden in het buitenland!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt