Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Klantenservice voor T-Mobile in het zonnige Málaga! ☀️

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Málaga, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 32, 34, 36, 38
 • Bruto maandsalaris €1400 - €1600
Covid-update - Málaga, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Voor Spanje geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden (zoals werken in Spanje), mits je een negatieve PCR test hebt met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Spanje niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

N.B.I.v.m. de COVID-19 situatie neemt de werkgever momenteel alleen mensen in proces die al woonachtig in Spanje zijn. ❗️

Ben jij een zonaanbidder ten top en op zoek naar een nieuwe uitdaging? In Spanje wacht een geweldige kans op je! 🇪🇸  In de zonnige kustplaats Málaga zijn wij op zoek naar een echte klantenservice held(in) om het T-Mobile Thuis project te ondersteunen. Heb jij het in je? Lees dan snel verder! 

Jouw nieuwe baan in Málaga 
Bij deze baan in Málaga ga jij aan de slag als klantenservice medewerker voor een T-Mobile Thuis. Jouw verantwoordelijkheid? Het beantwoorden van uiteenlopende klantvragen via de mail, telefoon en chat in jouw moedertaal: Nederlands. Door jouw communicatieve persoonlijkheid gaat dit je gemakkelijk af. Je vindt het leuk om mensen te helpen en bent blij als je hun dag net ietsje beter kunt maken. 😃  Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar als onderdeel van een gezellig internationaal team. Zo heb jij direct een leuke vriendengroep in Málaga! Voordat je deze baan begint krijg je een uitgebreide betaalde training, zo weet jij precies hoe jij je klanten het beste kunt helpen. Daarnaast wordt je gedurende je tijd bij T-Mobile Thuis in Málaga gecoacht en begeleid. Loopt je contract af en wil je Málaga nog niet verlaten? Geen zorgen, grote kans dat je gewoon bij deze werkgever kunt blijven werken! Talent laten ze namelijk niet lopen. 😉  

Ook leuk om te weten is dat deze werkgever goed voor je zorgt! Zo krijg je korting op fietshuur in Málaga, is er een mogelijkheid tot het krijgen van een sportabonnement en worden er, zodra dit weer kan gezellige BBQ's en teamactiviteiten georganiseerd. 😃. Ook zijn er mogelijkheden om vanuit je huis in Málaga te werken i.p.v. op kantoor. 

Wonen en werken in Malaga ☀️
Málaga is de op één na grootste en belangrijkste stad van Spanje die je kunt vinden in het zuiden van het land. De stad ligt in het prachtige Andalusië gebied dat bekend staat om het fijne klimaat. De stad kent vele gezellige pleinen en de Malaguenos (bewoners) zijn super aardig en behulpzaam. Geniet na het werken van een heerlijk glas Sangria op het terras of verplaats jezelf naar het strand van Málaga waar je nog even ultiem kan werken aan je kleurtje! 🏖  Met meer dan 2905 zonuren per jaar is Málaga de perfecte stad voor echte zonaanbidders.
Wist je trouwens dat je in deze stad ook fantastisch kunt eten en voor een heel klein prijsje? 💵  De kosten van levensonderhoud liggen in Malaga vele malen lager dan in Nederland. Een leuke bijkomstigheid! 

Wil je nog meer informatie over het wonen en werken in Málaga? Bekijk dan ook eens deze blog

Dus, kun jij goed luisteren en help jij graag Nederlandse klanten om hun dag net iets leuker te maken? Dan is dit de vacature voor jou! Solliciteer vandaag nog en wie weet start jij op korte termijn al op dit gave project in Málaga! 🙌🏻☀️
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je huur wordt voor een maand betaald in een volledig verzorgd appartement

 • Je krijgt hulp bij het vinden van een eigen appartement

 • Je ontvangt een fijn salaris van €1400 bruto per maand

 • Je krijgt korting op fietshuur

 • Je ontvangt een sportabonnement

 • Er worden gezellige BBQ's en Vrijmibo's georganiseerd!

 • Er zijn thuiswerk mogelijkheden in overleg!

 • Het is een onvergetelijke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijke afhandelen van vragen per telefoon, mail en chat

 • Bereid zijn om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Málaga

 • Klantgericht zijn en communicatief sterk

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je vloeiend Nederlands spreekt

 • Dat je redelijk Engels kunt spreken en verstaan (B2 niveau)

 • Bereidheid om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Málaga

 • Dat je goede luister- en typevaardigheden bezit

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het beste solliciteren?

Wij willen je adviseren om een paar maanden van te voren via onze website te solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt ook contact met ons op nemen om de mogelijkheden te bespreken wat betreft de vacatures, die wij op dat moment beschikbaar hebben.

Ik ben al wat ouder, kan ik nog wel solliciteren op jullie vacatures?

Wat leuk dat je aan het overwegen bent om het avontuur aan te gaan in het buitenland. Bij ons speelt leeftijd geen rol. Alle leeftijden zijn welkom om te solliciteren. Wel is het voor de meeste vacatures belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent.

Is het salaris op de vacature een netto of bruto salaris?

Het salaris wordt verderop besproken in het sollicitatieproces. Voor alle vacatures op onze website geven wij een bruto salaris indicatie. Het netto salaris is per land en per werkgever verschillend, omdat dit van verschillende zaken afhankelijk is. De werkgever kan je daarom het beste vertellen wat het netto salaris zal zijn voor jouw specifieke functie en welk deel van het salaris dus belasting is.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen