Alle vacatures

Wereldkans: help klanten van Paypal vanuit het gezellige Dublin! 🇮🇪

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €2300 - €3000
Covid-update - Dublin, Ierland
Informatie voor het reizen naar Ierland!
Voor Ierland geldt momenteel een “geel” reisadvies. Je kan dus gewoon jouw avontuur van werken in Ierland starten! Vanaf 19 juli kan jij ook met een coronabewijs naar Ierland reizen en hoef je niet meer in quarantaine na aankomst. Voor meer informatie over de Corona situatie kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij klaar om de volgende stap in je leven te zetten? Heb jij al eerder in klantenservice gewerkt en lijkt het je gaaf je om je carrière nu naar het buitenland te verplaatsen? Dan is deze kans bij Paypal in Dublin perfect voor jou! 

Jouw nieuwe baan bij Paypal in Dublin 🇮🇪
Wonen en werken in Dublin betekent dat je een heleboel gezelligheid kunt verwachten. Zo ook op je nieuwe kantoor! Jouw taak als klantenservice medewerker bij Paypal? Klanten door middel van de nieuwste technologieën zo goed mogelijk ondersteunen bij vragen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en daarom is het belangrijk dat jij ze begripvol en tijdig beantwoordt. Met jouw vriendelijke, vrolijke en communicatieve karakter is dat geen enkel probleem! 

Werken bij Paypal betekent dat je terechtkomt in een internationale omgeving. Je staat er niet alleen voor, maar werkt als onderdeel van een gezellig team. Zo voel je je vanaf dag 1 direct thuis. Daarnaast is Paypal een geweldige naam om op je CV te zetten. Dit online betaalsysteem is wereldwijd marktleider en werken bij dit bedrijf kan dan ook vele deuren voor jou openen. En een extra pluspunt van deze werkgever is dat je terecht komt op een kantoor met een sportschool erin, restaurants, game rooms en ontspanningsruimtes. Daarnaast krijg je vele extra's bij deze werkgever. Denk bijvoorbeeld aan performance bonussen, $3000 aan Paypal bedrijfsaandelen, 36 betaalde vakantiedagen en een fantastisch verhuispakket t.w.v. €3000! 

Wonen en werken in Dublin
Dublin heeft ontzettend veel bruisende straten vol met beroemde Ierse Pubs. Vooral het uitgaansgebied de Temple bar is een echte aanrader tijdens je periode wonen en werken in Dublin. Het heeft een ontzettend gezellige sfeer waarin jij je hélemaal thuis zult gaan voelen. Het prettige aan het wonen en werken in Dublin is dat je binnen een korte vliegtijd alweer op de Nederlandse bodem staat. Hierdoor kan je familie gemakkelijk langskomen en kun jij hen de stad laten zien. Hoe leuk is dat?  
 
Wil jij na een gezellig lange werkdag even bijkomen met een collega? Breng dan vooral een bezoek aan het park Phoenix of het St. Stephen’s Green Park! Geniet van de prachtige baai en de vele strandjes waar Dublin aan ligt. 

Wil je meer weten over wonen en werken in Dublin? Lees dan eens deze blog!

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière en wil jij werken voor een van de grootste bedrijven in de wereld? Pak deze kans en solliciteer direct!  
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een competitief salaris van €28.000 op jaarbasis + jaarlijkse performance bonussen

 • $3000 in Paypal bedrijfsaandelen

 • 27 betaalde vakantiedagen + 9 betaalde public holidays

 • Een jaarlijks opleidingsbudget van €4250

 • Prijswinnend trainings- en ontwikkelingsprogramma

 • Een goed relocatiepakket t.w.v. €3000 óf een betaalde vlucht & 2 weken in een hotel

 • Een dynamische internationale werkomgeving

 • Je zorgverzekering wordt door de werkgever vergoed

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijk behandelen van vragen vanuit klanten via de telefoon

 • Begripvol en tijdig communiceren met klanten

 • Paypal producten aanprijzen aan klanten

 • Proactief feedback genereren van klanten

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je vloeiend Nederlands spreekt

 • Dat je goed Engels spreekt

 • Dat je goede verbale communicatieskills bezit

 • Dat je minimaal 1 jaar ervaring in klantenservice hebt

 • Dat je goede timemanagement skills bezit

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 oktober 2021

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?
De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

The

Hi, this seems like a fun job, but is accommodation included or you have to take care of that?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt