Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Maak klanten blij vanuit het prachtige Lissabon!

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen augustus 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €850 - €1150

Het is mogelijk om te starten op 18 augustus 2021, 1 september 2021 en 15 september 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Lissabon, Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Nu tijdelijk mét €2000 startersbonus! 🎉
Ben jij klaar voor je nieuwe avontuur en ready to start in augustus of september 2021? Top! Dan ontvang jij een bonus bij de start van jouw avontuur van maar liefst €2000!* 💰. Waar wacht je nog op?! * 50% wordt na 1 maand werken uitbetaald, de overige 50% na 3 maanden. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Optie voor 6 maand: Wil jij liever 6 maanden lang proeven van een buitenlands avontuur? Start dan op 15 september en ga voor een halfjaar het avontuur aan in Lissabon. Voor de overige startdata geldt wél een minimale beschikbaarheid van 12 maanden!

Alle gemotiveerde teamplayers opgelet: wij hebben een leuke baan in Lissabon gevonden voor jou! Kan jij goed communiceren, ben jij stressbestendig en ga je graag proactief te werk? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker in Lissabon!
  
Jouw nieuwe baan in Portugal
Wat ga je precies doen tijdens jouw nieuwe baan als klantenservice medewerker in Lissabon? Je gaat vragen beantwoorden en problemen oplossen via de telefoon, e-mail en andere kanalen! Je zal vooral informatie over producten verstrekken, bestellingen aannemen of invoeren, accounts annuleren, aankoopbestanden bewerken of informatie over klachten behandelen. Uiteraard doe jij dit op een klantvriendelijke manier en ben jij altijd op zoek naar oplossingen om te klanttevredenheid nog hoger te krijgen!
 
Ben jij na zes maanden helemaal verkocht en wil je nooit meer weg uit Portugal? Dat komt mooi uit, want je kan bij deze werkgever een lange termijn contract krijgen! Daarnaast is er ruimte om door te groeien binnen het bedrijf en is dit uiteraard een geweldige stap voor jouw internationale carrière!
 
Een nieuw avontuur in Lissabon
Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is werken in Portugal altijd een goede optie! Het land heeft ontzettend veel te bieden: vriendelijke bevolking, heerlijk eten, gave hotspots en een leuke cultuur. Ontdek de hoofdstad op de fiets en rijd door smalle straatjes langs de bekende rode brug, gezellige winkelstraten en terrasjes, het stadspark en prachtige kloosters. 
 
Maak nieuwe vrienden op The Pink Street (ja echt, een knalroze straat) of bij hippe plekken zoals LXFactory of markthal Mercado da Ribeira! Grote kans dat je sowieso vrienden voor het leven maakt wanneer je gaat werken in Lissabon! Je kunt namelijk kiezen voor een gedeeld appartement van de werkgever. Jouw huisgenootjes zijn ook jouw collega’s en zo kunnen jullie samen heel Portugal ontdekken!

Enthousiast geworden over deze baan als klantenservicemedewerker? Solliciteer vandaag nog op deze vacature in Portugal om jouw kans op een buitenlands avontuur niet te missen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt een competitief salaris én kan prestatiebonussen verdienen

 • Je komt te werken in een groot en internationaal bedrijf

 • Bevalt het werken in Portugal jou goed? Ga dan na zes maanden voor een langer termijn contract!

 • Je komt terecht in een leuk en gezellig team van internationale collega’s

 • Je kunt kiezen voor een gedeelde accommodatie in Lissabon en je vlucht wordt terugbetaald door de werkgever (na zes maanden)

 • Je krijgt veel mogelijkheden voor de ontwikkeling van je loopbaan en mogelijkheden voor een internationale carrière

 • Een onvergetelijke tijd en unieke levenservaring in Lissabon!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het beantwoorden en oplossen van vragen of problemen van klanten via telefoon, e-mail of andere kanalen op een vriendelijke en efficiënte manier

 • Overleg met klanten om informatie over producten te verstrekken, bestellingen aan te nemen of in te voeren, accounts te annuleren of informatie over klachten te verkrijgen

 • Het bieden van een goede klantenservice en werken aan continue verbetering voor klanttevredenheid

 • Aankoopbestanden voorbereiden, onderhouden en bekijken

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend (in woord en geschrift, C2 niveau)

 • Je beheerst de Engelse taal goed (in woord en geschrift, B2 niveau)

 • Je bent bereid om in shifts te werken

 • Je hebt minstens een afgerond middelbareschooldiploma

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en toont geduld bij het communiceren en oplossen van problemen

 • Bij voorkeur heb je al ervaring met klantenservice (inbound telefoontjes en mails)

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen augustus 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 1 september 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt