Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Klussen en kennis delen in een Ghanese gemeenschap

  • Functie vrijwilliger
  • Locatie Adawso, Ghana
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 01 jan 2017 en 31 dec 2017.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Overig
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

In Adawso kun je veel doen! Je kunt bijvoorbeeld helpen met renovatie- en onderhoud aan de school en/of het wijkcentrum. Men waardeert het ook als je jouw kennis en ervaring deelt op het gebied van Engelse taal, computers, wiskunde of (algemene ontwikkelings) spelletjes. Je kunt je dan bijvoorbeeld inzetten als klassenassistent. Dit project staat open voor alle vrijwilligers met een groot hart voor kinderen. Wel wordt van je verwacht dat je goed Engels spreekt. Professionals worden van harte uitgenodigd om zich als vrijwilliger in te zetten in dit project. Men leert graag van je kennis en ervaring op het gebied van (bijvoorbeeld) onderwijs, pedagogiek, accountancy, computerkunde, bouw, elektrotechniek, metselwerk of timmerwerk. Ook andere professionals zijn van harte welkom. De organisatie maakt graag gebruik van je kennis en je talenten en zal deze zo goed mogelijk inzetten voor de kinderen.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 1 januari 2017 en 31 december 2017.

Over bedrijf

IBO-Nederland

IBO-Nederland

IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligersorganisatie met liefde voor de wereld. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. www.ibo-nederland.org
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jorika

Beste Pascale,

Het project klinkt echt super gaaf en ik zou het fantastisch vinden om hiervoor mee te gaan! Ik ben nog wel benieuwd naar de bijkomende kosten en de duur ervan. Alvast bedankt!

Groeten,
Jorika

Reactie van werkgever:

Hoi Jorika,
Dank voor je enthousiaste reactie op ons project!
In dit project kun je flexibel terecht, vrijwel gedurende het hele jaar. Van 6 - 27 augustus 2016 is een vrijwilligersproject gepland, dat betekent dat je als deel van een internationale groep vrijwilligers daar bent. Gedurende de rest van het jaar ontvangt dit project ook graag individuele vrijwilligers. De kosten van het project hangen af van de tijd die je er doorbrengt.
Kijk gerust op onze website voor meer info: www.ibo-nederland.org of neem telefonisch of per mail contact op met ons kantoor in Nijmegen!
Groetjes van IBO-Nederland

Gerelateerde artikelen