Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nederlandstalige Automonteurs gezocht - Vacature Düsseldorf

 • Functie Technische Support
 • Locatie Dusseldorf, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 14 augustus 2017 en 14 augustus 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris €3700 - €4000
Covid-update - Dusseldorf, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Samenvatting
Voor ervaren automonteurs die Nederlands en Engels spreken, hebben we nu een nieuwe vacature in Düsseldorf, Duitsland. Je zult in deze kantoorjob je ervaring in het repareren van auto’s kunnen delen met verschillende garages in België en Nederland. Via telefoon en per e-mail sta je in contact met automonteurs die vragen hebben over complexe, technische thema’s op het gebied van automechanische en auto elektronische problemen. Als expert en ervaren automonteur zul je je Nederlandse en Engelse taalvaardigheden gebruiken in het oplossen van problemen.

Wat ga je doen in deze baan?
Als ervaren automonteur zul je verantwoordelijk zijn om technische problemen bij collega’s in Nederland en België te verhelpen. Je bent niet verantwoordelijk om alledaagse probleempjes op te lossen, maar zult je als ervaren automonteur vast moeten bijten in extra complexe gevallen. De complexere gevallen zijn meestal te verhelpen bij nieuwe autotypes met veel elektronische componenten. Pas wanneer je het probleem hebt opgelost zul je een case kunnen sluiten. Als ervaren automonteur die vloeiend Nederlands en Engels spreekt, zul je wel de mogelijkheid om in een locale garage het een en ander te testen, zodat je naast je kantoorbaan ook nog met je handen zult mogen werken.

Voor wie zal je werken?
Onze klant is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ondersteunen van garages door heel Europa. De automerken die worden vertegenwoordigd zijn legio. Als Nederlandstalige automonteur zul je werken in een internationale werkomgeving waar de taal met collega’s Engels zal zijn. Omdat dit bedrijf altijd up-to-date is met de laatste technische ontwikkelingen zul je als ervaren automonteur ook continue worden opgeleid.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek allereerst naar een automonteur met ervaring. Welke automerken je hebt gefixed is niet zo belangrijk, dat je met je handen hebt gewerkt en auto’s hebt gefixed van verschillende types is voor ons wel belangrijk. Naast ervaring als automonteur zul je ook vloeiend Nederlands en Engels moeten spreken voor deze job. Een afgeronde opleiding is voor ons minder belangrijk dan praktische ervaring. Heb je echter een opleiding gevolgd in autotechniek en als hobby aan auto’s gesleuteld, dan nemen we je sollicitatie ook graag in overweging. Je hoeft overigens geen Duits te spreken voor deze job.

Waar zal je werken?
 Deze vacature is gevestigd in één van de grootste steden in West-Duitsland: Düsseldorf. Werk je in Düsseldorf, dan woon je nooit ver van de Belgische en Nederlandse grens. Düsseldorf is een internationale stad met een bruisend stadscentrum waar altijd wel wat te beleven valt. Ben je een wat rustiger type, dan kun je als ervaren automonteur ook buiten de stad gaan wonen in het landelijke Noordrijn-Westfalen. Interview en Salaris Om deze voltijd, permanente vacature te bemachtigen zul je een aantal sollicitatierondes door moeten. Allereerst zul je spreken per telefoon met een personeelsfunctionaris die je in het Engels zal vragen naar je motivatie voor deze kantoorjob als ervaren automonteur. Een tweede gesprek zal zijn in Duitsland waar je zowel Nederlands and Engels zult spreken en zul je worden getest op je technische kennis. Ben je deze ronde door, dan zal je een baan worden aangeboden. De startdatum is in overleg en het salaris dat wordt aangeboden zal liggen tussen 45.000 en 55.000 euro bruto per jaar.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Full-time, permanent job

 • Continuous training

 • International work environment

Werkzaamheden

 • Technische Ondersteuning

 • Troubleshooting

 • Technisch Adviseur

 • Automotive Testing

Functie-eisen

 • Vloeiend Engels spreken

 • Vloeiend Nederlands spreken

 • Ervaring met het repareren van auto’s, vrachtauto’s en andere voertuigen.

 • Veel verstand van auto elektronica

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 14 augustus 2017 en 14 augustus 2019.

Over bedrijf

Careertrotter

Careertrotter

Careertrotter is een internationaal recruitment agency dat zich specialiseert in meertalige vacatures. We helpen Nederlandstaligen aan banen in Ierland, Duitsland, Polen etc. Hierbij kun je denken aan Customer Service, IT support, Sales en Account management, administratie en junior HR vacatures.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen