Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Nederlandstalige klantenservice medewerkers Lissabon

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 2 mei 2016 en 2 mei 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Lissabon, Portugal
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ontdek je avontuurlijke kant en grijp deze kans aan om ervaring op te doen als klantenservice medewerker in een wereldwijd bekend facility center! Klantenservice medewerker Als klantenservice medewerker is het jouw taak om klanten zo goed mogelijk te helpen. Jij bent de stem van de organisatie en het is van cruciaal belang dat jij ervoor zorgt dat elke klant met een goed gevoel ophangt. Klantenbinding en servicegerichtheid zijn jouw tweede natuur en alle klachten kan jij eenvoudig verhelpen met een glimlach. Ook word jij regelmatig door de organisatie gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen als klantenservice medewerker door het aanbieden van trainingen en cursussen. Een unieke kans Werken in het buitenland wordt vaak gezien als een grote stap waar veel bij komt kijken. Daarom zien wij het als onze taak om deze stap zo eenvoudig mogelijk te maken. Vanaf het moment van solliciteren tot jouw eerste dag als callcenter medewerker in Lissabon zullen wij jou intensief ondersteunen . Zodra je arriveert op Lisbon Airport brengt een chauffeur jou naar je nieuwe woonplek, die volledig voor je geregeld is. Tijdens de eerste dagen als klantenservice medewerker wordt je met alles geholpen omtrent je inschrijving en dergelijke randzaken. Kortom, het was nog nooit zo eenvoudig om jouw internationale carrière als callcenter medewerker te starten.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Werkomgeving in een van de meest bruisende steden van de wereld: van Lissabon

 • Huisvesting is volledig geregeld en betaald

 • Vluchten worden betaald

 • Elk weekend zijn er evenementen en / of sportieve activiteiten voor u geregeld

 • Interessante bonusstructuur

 • Uitgebreide training en carriere mogelijkheden

 • Internationale werkomgeving en werken in een jong team

 • Goed lokale salaris (netto circa € 700, -.)

Functie-eisen

 • Minimaal VMBO diploma

 • VOG kunnen aanvragen

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en redelijke beheersing van de Engelse taal

 • Kan goed luisteren

 • Bereid om voor een jaar in Lissabon te werken

 • Werkweek van 40 uren (5 dagen per week)

 • Communicatief sterk

 • Voelt zich thuis in een dynamische omgeving

 • Staat open voor andere culturen

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 2 mei 2016 en 2 mei 2017.

Over bedrijf

Onboard B.V.

Onboard B.V.

Onboard helpt jou met je carierre! Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Wij zien de potentie in een kandidaat en laten hen excelleren op de arbeidsmarkt. Solliciteer nu via Onboard en ervaar onze service!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Vacature vragen

Kirsten

Hoi Lotte,

Ik vraag mij af of deze job het gehele jaar nieuwe mensen zoekt en of jij kan inschatten of volgend jaar rond de maand juli er dan nog steeds kandidaten gezocht worden.

Groetjes,
Kirsten

Reactie van werkgever:

Hoi Kirsten,

Over het algemeen is dit een doorlopende vacature, maar ik kan geen garantie geven of ze in juli 2018 nog steeds mensen zoeken. Ik zou in elk geval tegen die tijd gewoon solliciteren!

Groet, Lotte

Mylène

Goedemiddag,

Wij zijn 3 mensen die nu voor Caiway in Nederland werken als Technisch Helpdeskmedewerkers. Wij zijn super enthousiast over deze vacature en willen alle 3 gaan solliciteren. Er is alleen nog een vraag. Als wij dit doen dan willen wij natuurlijk met 3 personen dit avontuur aangaan. Dit houdt ook in dat wij met 3 personen bij elkaar gehuisvest willen worden. Is dit mogelijk?

Groetjes Mylène, Katinka en Remie uit Nederland

Reactie van werkgever:

Beste Mylène, Katinka en Remie,

Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn! Als jullie solliciteren en/of contact opnemen, zullen we de mogelijkheden met jullie bespreken.

Groet, Lotte

Jos

Huisvesting is geregeld, wat moet ik me daarbij voorstellen?
Hoe ziet het verblijf eruit en wat voor type verblijf is het?

Reactie van werkgever:

Hi Jos, het is een appartement, volledig betaald door het bedrijf, die je deelt met 2 á 3 anderen. Je hebt je eigen kamer maar je deelt de badkamer/keuken met collega's. groetjes

Anna

Is 700 euro het salaris voor 40 urige werkweek? Of hangt het af van je leeftijd?Hoe ouder , hoe meer je kan verdienen?

Reactie van werkgever:

Hi Anna, het salaris ligt op 949 euro bruto. De inkomstenbelasting is 8%, deze gaat hier dan nog vanaf. Hier houd je dus iets meer dan 870 euro aan over. Het bedrag wat jij noemt, daar hebben wij al een schattig voor de kosten voor eten/drinken vanaf gehaald. Het salaris is voor iedereen hetzelfde, ongeacht de leeftijd of ervaring. Er zijn wel veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf als je veel ambitie hebt. Groetjes

Gerelateerde artikelen