Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Proppers en ticketsverkopers gezocht Mallorca!

  • Functie Proppers, ticketsverkopers
  • Locatie Mallorca, Spanje
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 1 maart 2015 en 1 september 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Uitgaansleven
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Mallorca, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

We zijn opzoek naar: - Proppers - ticketverkopers (commissiebasis) - Proppers een propper is een persoon die niet vies is van een praatje. Je spreekt mensen aan op het strand, en in de avond voor de club. Jouw doel is om letterlijk om de discotheek "vol te proppen" proppers hebben een vlotte babbel, en zijn niet bang om op vreemde af te stappen. Ticketverkoper: een ticketverkoper houdt zich bezig met de verkoop van tickets voor feesten, wij organiseren vele soorten feesten voor ieder wat wils. Ook verkoop je 5 euro tickets. Met deze kaartjes kunnen mensen voor 5 euro een liter drank halen bij Megapark. Per kaartje is 2 euro voor jou! Je verdiensten kunnen eindeloos zijn, maar dit bepaal je zelf door je eigen inzet te tonen. Proppers verdienen 1600 euro bruto per maand. Je werkt 6 dagen per week 8/9 uurtjes per dag. Ticketverkopers hebben geen vast salaris dit is afhankelijk van jouw verkoop! Wij zijn de grootste discotheek aan de bekendste boulevard van Mallorca. Tot 12 uur in de nacht kunnen mensen hier zuipen en volop naar de getver gaan. Daarna kunnen de mensen lekker doorfeesten in Mega-arena. De discotheken zijn gevestigd in het duitse gedeelte van Mallorca. Wij als Nederlands team houden ons voornamelijk bezig met de Nederlanders, maar soms moet je Engels en Duits kunnen praten. Wat bieden wij? - appartement - maaltijd voor 3 euro per dag - gratis entree tot vele clubs - lekker salaris. Dus ben jij wat wij zoeken? Spontaan en een echt feestbeest? Solliciteer dan meteen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 maart 2015 en 1 september 2015.

Over bedrijf

 Megapark/Mega-Arena

Megapark/Mega-Arena

Lijkt het je leuk om in de zomer van 2015 te werken op het mooie en warme eiland, Mallorca?? Megapark/Mega-Arena, El-Arenal bied jou nu die kans!! Ben je minimaal 4 weken beschikbaar tussen Mei en September? EN ben Jij tussen de 18 en 26 jaar? Dan zoeken we JOU! We zijn opzoek naar: - Proppers - ticketverkopers (commissiebasis) - Proppers een propper is een persoon die niet vies is van een praatje. Je spreekt mensen aan op het strand, en in de avond voor de club. Je bent het visitekaartje van Megapark en in de avond van Mega-Arena. Jouw doel is om letterlijk om de discotheek "vol te proppen" proppers hebben een vlotte babbel, en zijn niet bang om op vreemde af te stappen. Ticketverkoper: een ticketverkoper houdt zich bezig met de verkoop van tickets voor feesten, Megapark/Mega-Arena organiseert vele soorten feesten voor ieder wat wils. Ook verkoop je 5 euro tickets. Met deze kaartjes kunnen mensen voor 5 euro een liter drank halen bij Megapark. Per kaartje is 2 euro voor jou! Je verdiensten kunnen eindeloos zijn, maar dit bepaal je zelf door je eigen inzet te tonen. Proppers verdienen 1600 euro bruto per maand. Je werkt 6 dagen per week 8/9 uurtjes per dag. Ticketverkopers hebben geen vast salaris dit is afhankelijk van jouw verkoop! wat is megapark? Megapark is de grootste discotheek aan de boulevard van El-Arenal, Mallorca. Tot 12 uur in de nacht kunnen mensen hier zuipen en volop naar de getver gaan. Daarna kunnen de mensen lekker doorfeesten in Mega-arena. De discotheken zijn gevestigd in het duitse gedeelte van Mallorca. Wij als Nederlands team houden ons voornamelijk bezig met de Nederlanders, maar soms moet je Engels en Duits kunnen praten. Wat bied mega-park? - appartement - maaltijd voor 3 euro per dag - gratis entree tot vele clubs - lekker salaris Dus ben jij faking gestoord? Spontaan en gewoon een leuk persoon? Solliciteer dan meteen!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Akash

Hoi,

Zijn jullie nog opzoek naar ervaren bar/horeca medewerkers voor de gehele maand Augustus en September?

mvg.

Hobie

Hoi!

Ik heb zojuist gesolliciteerd. Alleen niet aan gegeven wanneer ik beschikbaar ben, heel onhandig.

Het hele seizoen (ook buiten het seizoen) ben ik beschikbaar!

Gerelateerde artikelen