Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Receptionisten gezocht voor luxe 5 sterren camping

 • Functie Receptionisten
 • Locatie Argeles sur Mer, Frankrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 62 dagen tussen 4 april 2016 en 18 september 2016.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Argeles sur Mer, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Met bijna 1000 huisjes zijn wij de vier naar grootste camping van Europa. Voor de zomer van 2016 zijn wij opzoek naar mensen voor de receptie. Spreek je vloeiend Frans? En ben je opzoek naar een unieke werkervaring in het buitenland, solliciteer dan via de website van Grenzelooswerk, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Beschik je reeds over een ervaring van minstens 1 jaar in een gelijkwaardige functie. Werkervaring op een camping of een hotel van hoge kwaliteitsklasse dan is dit een groot pluspunt. Jouw klantvriendelijkheid, dynamisme en gevoel voor teamwork verzekeren je van geweldig samenwerken en een hoge prestatie. De vereiste kwalificaties voor deze functie zijn een goed verzorgd voorkomen, reactief, autonoom, aanpassingsvermogen, stressbestendig, service gericht. Wij zijn opzoek naar vier receptionisten die vloeiend drie talen spreken: Engels, Nederlands en Frans. De fulltime functie betreft de periode 18 april tot 18 september. Je werk 36 uur per week en verdient ongeveer 1.550-1.600 euro bruto per maand. Sollicitatie gesprekken zullen plaats vinden eind februari dus wees er snel bij! Solliciteren kan door middel van de onderstaande sollicitatieknop.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Inwoning op de camping

 • 1.550-1.600 euro bruto/maand

Functie-eisen

 • Klantvriendelijk, dynamisch en een teamplayer

 • Vloeiend Frans, Engels en Nederlands

 • Ervaring met receptiewerk (pre)

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 4 april 2016 en 18 september 2016.

Over bedrijf

Sirene Holidays

Sirene Holidays

De camping clubs van Sirene Holidays dat is bijna 50 jaar ervaring in het aanbieden van dienstverlening en op maat gemaakte vakanties. Onze drie 5 sterren campings bevinden zich in het zuiden van Frankrijk in Argeles sur Mer aan de Middellandse zee: Camping La Sirène, Hippocampe en Bois de Valmarie. Een vakantie voor het hele gezin in mooie luxe stacaravans, tropische waterparken en een ruime keuze uit activiteiten en vermaak. La Sirene is de afgelopen 50 jaar uitgebreid door één en dezelfde familie tot een camping van 1000 plaatsen met prachtige tropische vegetatie en professionele animatie, sport en activiteiten.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Ilona

Mag je ook solliciteren als je geen vloeiend Frans spreekt, maar wel de basis?

Gerelateerde artikelen