Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Reisleiders gezocht jongerenreizen!

  • Functie Reisleider op bestemming
  • Locatie Europa, Spanje
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 1 mei 2017 en 30 augustus 2017.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Reisleiding
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Europa, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Taken: - Je ontvangt de gasten op de luchthaven of wacht ze op bij de bus. - Je begeleidt de transfer vanaf de luchthaven naar accommodatie en andersom. - Je geeft gasten bij aankomst een info meeting en vertelt hen alle ins & outs van de bestemming. - Je maakt gasten enthousiast voor de activiteiten. - Je helpt gasten bij vragen, problemen, klachten of calamiteiten. - Je organiseert & begeleidt activiteiten. - Je onderhoudt contact met onze lokale partners, accommodaties en het agentschap. - Je zet nét dat stapje extra zodat onze gasten een onvergetelijke vakantie hebben! Functie-eisen: - Je bent minimaal 18 jaar oud. - Je hebt affiniteit met jongeren, toerisme en feesten. - Je bent niet bang om voor een groep te staan. - Je bent commercieel en hebt energie voor 10! - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. - Je hebt geen heimwee en kan makkelijk voor langere periode van huis zijn.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 mei 2017 en 30 augustus 2017.

Over bedrijf

GOfun

GOfun

GOfun is het jongerenmerk van Corendon en al 10 jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. De vakanties die GOfun aanbiedt, bestaan uit zowel vervoer, verblijf en vermaak. Onze reisleiders staan 24/7 klaar om onze gasten de vakantie van hun leven te bezorgen. Zo organiseren en begeleiden we verschillende activiteiten maar staan we ook voor onze gasten klaar in het geval van calamiteiten of klachten.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen