Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Remote working: Ga aan de slag als Customer Service Representative! Populair

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Hongarije, Bulgarije en Portugal
 • Vereiste taal Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €900 - €1250

Het is mogelijk om te starten op 29 augustus 2022 en 26 september 2022. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Remote werken mogelijk! 🌏
Een unieke kans! 🌎 Bij deze vacature is het mogelijk om remote te werken binnen de grenzen van het land waar jij aan de slag gaat! Je kunt dus zelf kiezen waar in dit land jij gaat wonen, zolang je binnen de landsgrenzen woont. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Woon jij al in het mooie Bulgarije, Portugal of Hongarije? Wil jij daarnaast de allerbeste customer service bieden aan klanten van een innovatief bedrijf in medische hulpmiddelen? Dan is deze remote baan als klantenservice medewerker een geweldige optie voor jou. Lees snel verder om alle ins & outs te ontdekken van deze remote baan als klantenservice medewerker!

Werken als Customer Service Representative
Tijdens jouw baan als Customer Service Representative beantwoord jij inkomende telefoontjes en vragen van klanten over hun medische hulpmiddelen. Jij staat klanten te woord met vragen of ondersteuning en lost problemen op empathische wijze op. Jij zorgt er ook voor dat alle patiëntendocumenten in orde en aanwezig zijn, zodat aan de wettelijke eisen wordt voldaan. Daarnaast werk jij samen met verschillende afdelingen binnen en buiten het bedrijf om er voor te zorgen dat alle klanten hun medische hulpmiddelen ontvangen. 

Om er voor te zorgen dat jij de beste service kunt verlenen, volg jij de eerste vier werken een betaalde training. Deze training zal bestaan uit een kennismaking met het bedrijf en het project waar jij voor gaat werken. Producttraining over de producten en diensten voor de klant en als laatste wordt ook klant contact in deze training meegenomen.

Remote werken in het buitenland 🧑🏼‍💻
Altijd al remote willen werken als klantenservice medewerker in het buitenland? Dan is dit is jouw ultieme kans. Een remote baan biedt ontzettend veel voordelen! Zullen we er eens een paar opnoemen? Ten eerste mag jij zelf je werkplek bepalen! Jij werkt namelijk met jouw eigen Windows laptop vanuit huis. Dat betekent dat je niet dicht bij een kantoor of locatie moet worden, maar zelf de keuze hebt waar jij gaat wonen binnen het land waar jij gaat werken. Dat biedt veel mogelijkheden dus!

Nog een groot voordeel: na werktijd klap jij simpelweg je laptop dicht en ervaar je direct je vrijheid. Jij skipt namelijk de reistijd naar kantoor en houdt daarom veel meer tijd over! Veel meer tijd dus om een terrasje te pakken, te leren surfen, de lokale taal te leren of te relaxen op het strand. 🌊 

Ben jij razend enthousiast geworden over deze remote baan als klantenservice medewerker vanuit Bulgarije, Portugal of Hongarije? Wacht niet te lang en solliciteer direct. Wie weet kan jij binnenkort al starten als Customer Service Representative! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je kan gewoon vanuit huis werken en hoeft dus helemaal niet te verhuizen!

 • Je krijgt de vrijheid om deze baan remote uit te voeren vanuit Bulgarije, Portugal of Hongarije!

 • Een betaalde training

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het bieden van een oprechte, warme en klantvriendelijke service voor Nederlandse klanten

 • Het netjes en vriendelijk beantwoorden van klantvragen

 • Het oplossen van problemen met betrekking tot bestellingen, leveringen, betalingen en retouren

 • Het doorverbinden van bepaalde vragen of problemen naar andere afdelingen binnen de organisatie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk

 • Je hebt minimaal een middelbare schooldiploma

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

 • Je spreekt en schrijft goed Engels (B2 niveau)

 • Je hebt goede luister- en typevaardigheden

 • Je bent in het bezit van een eigen laptop / computer

 • Je maakt 5 werkdagen van 8 uur per week en je bent bereid om in shifts te werken (24/7 beschikbaarheid)

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Twijfels of vragen? Laat ons contact met je opnemen!
Bel mij terug
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 6 oktober 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vaste baan vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?
Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature krijgt ons team van recruitment hier bericht van. Zij zullen zo snel mogelijk (vaak binnen een aantal dagen) telefonisch contact met je opnemen om de vacature(s) met je te bespreken.
Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?
De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.
Ik heb interesse in een vaste baan vacature, maar geen ervaring in dit werk?
Leuk dat je interesse hebt in een vaste baan in het buitenland. Wanneer er specifiek gevraagd wordt om ervaring of een bepaalde diploma dan is dit noodzakelijk. Echter, soms wil een goede motivatiebrief helpen om de werkgever te overtuigen dat jij zonder de vereiste ervaring of diploma’s toch een goede toevoeging bent voor het bedrijf.
Covid-update - Hongarije, Bulgarije en Portugal
De kleurcode van Portugal is groen. Dat betekent dat je vanuit Nederland gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in bijvoorbeeld Lissabon. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen