Alle vacatures

Remote working: Ga aan de slag als Customer Service Representative!

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen december 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 30, 40
 • Bruto maandsalaris €1100 - €1399
Covid-update - Hongarije, Bulgarije en Portugal
De kleurcode voor het vasteland van Portugal en voor Madeira is geel. De kleurcode voor de Azoren is zelfs groen! Dat betekent dat je vanuit Nederland gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in bijvoorbeeld Lissabon. Voor binnenruimtes is momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Remote werken mogelijk! 🌏
Woon jij in Bulgarije 🇧🇬 , Hongarije 🇭🇺  of  Portugal 🇵🇹 ? Dan kun jij remote aan de slag bij deze vacature! Je hoeft dus niet te verhuizen naar Lissabon, maar kunt gewoon starten met deze baan vanuit je huidige woonplaats in Bulgarije, Hongarije of Portugal.  
€2500 startersbonus! 💰
Ben jij klaar voor je nieuwe avontuur en ready to start met deze baan op 8 december 2021? Top! Dan ontvang jij een bonus bij de start van jouw avontuur van maar liefst €2500!* 💰. Waar wacht je nog op?! ✈️

* 50% wordt direct uitbetaald na het tekenen van je contract, de overige 50% na 6 maanden in dienst. 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Woon jij al in het mooie Bulgarije, Portugal of Hongarije? Wil jij daarnaast de allerbeste customer service bieden aan klanten van een innovatief bedrijf in medische hulpmiddelen? Dan is deze remote baan als klantenservice medewerker een geweldige optie voor jou. Lees snel verder om alle ins & outs te ontdekken van deze remote baan als klantenservice medewerker!

Werken als Customer Service Representative
Tijdens jouw baan als Customer Service Representative beantwoord jij inkomende telefoontjes en vragen van klanten over hun medische hulpmiddelen. Jij staat klanten te woord met vragen of ondersteuning en lost problemen op empathische wijze op. Jij zorgt er ook voor dat alle patiëntendocumenten in orde en aanwezig zijn, zodat aan de wettelijke eisen wordt voldaan. Daarnaast werk jij samen met verschillende afdelingen binnen en buiten het bedrijf om er voor te zorgen dat alle klanten hun medische hulpmiddelen ontvangen. 

Om er voor te zorgen dat jij de beste service kunt verlenen, volg jij de eerste vier werken een betaalde training. Deze training zal bestaan uit een kennismaking met het bedrijf en het project waar jij voor gaat werken. Producttraining over de producten en diensten voor de klant en als laatste wordt ook klant contact in deze training meegenomen.

Remote werken in het buitenland 🧑🏼‍💻
Altijd al remote willen werken als klantenservice medewerker in het buitenland? Dan is dit is jouw ultieme kans. Een remote baan biedt ontzettend veel voordelen! Zullen we er eens een paar opnoemen? Ten eerste mag jij zelf je werkplek bepalen! Aan je keukentafel in Hongarije, in een Bulgaars koffietentje of in een rustig lunchcafé in Portugal? De opties zijn eindeloos. 

Nog een groot voordeel: na werktijd klap jij simpelweg je laptop dicht en ervaar je direct je vrijheid. Jij skipt namelijk de reistijd naar kantoor en houdt daarom veel meer tijd over! Veel meer tijd dus om een terrasje te pakken, te leren surfen, de lokale taal te leren of te relaxen op het strand. 🌊 

Ben jij razend enthousiast geworden over deze remote baan als klantenservice medewerker vanuit Bulgarije, Portugal of Hongarije? Wacht niet te lang en solliciteer direct. Wie weet kan jij binnenkort al starten als Customer Service Representative! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je kan gewoon vanuit huis werken en hoeft dus helemaal niet te verhuizen!

 • Je krijgt de vrijheid om deze baan remote uit te voeren vanuit Bulgarije, Portugal of Hongarije!

 • Een betaalde training

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het bieden van een oprechte, warme en klantvriendelijke service voor Nederlandse klanten

 • Het netjes en vriendelijk beantwoorden van klantvragen

 • Het oplossen van problemen met betrekking tot bestellingen, leveringen, betalingen en retouren

 • Het doorverbinden van bepaalde vragen of problemen naar andere afdelingen binnen de organisatie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk

 • Je hebt minimaal een middelbare schooldiploma

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

 • Je spreekt en schrijft goed Engels (B2 niveau)

 • Je hebt goede luister- en typevaardigheden

 • Je bent in het bezit van een eigen laptop / computer

 • Je maakt 5 werkdagen van 8 uur per week en je bent bereid om in shifts te werken (van maandag t/m zondag, tussen 07.00 en 20.00)

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen december 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 14 december 2021

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vaste baan vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?
Wanneer je solliciteert op een vaste baan vacature krijgt ons team van recruitment hier bericht van. Zij zullen zo snel mogelijk (vaak binnen een aantal dagen) telefonisch contact met je opnemen om de vacature(s) met je te bespreken.
Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?
De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.
Ik heb interesse in een vaste baan vacature, maar geen ervaring in dit werk?
Leuk dat je interesse hebt in een vaste baan in het buitenland. Wanneer er specifiek gevraagd wordt om ervaring of een bepaalde diploma dan is dit noodzakelijk. Echter, soms wil een goede motivatiebrief helpen om de werkgever te overtuigen dat jij zonder de vereiste ervaring of diploma’s toch een goede toevoeging bent voor het bedrijf.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Cindy

goede middag, is het ook mogelijk part-time te werken met deze functie?

Reactie van werkgever:

Hi Cindy! Bedankt voor je bericht. Voor deze vacature is het mogelijk om 30 of 40 uur te werken!

Lore

Hi, gaat deze job remote blijven of is dit een tijdelijke aanbieding ivm covid?

Reactie van Yobbers:

Hi Lore! Dit is een blijvende remote baan.

Lovely

Moet je na de training dat je krijgt in Bulgarije, Kroatië of Hongarije gaan wonen ?

Groetjes

Reactie van werkgever:

Hi Lovely! Bedankt voor deze bericht. Je zal dan inderdaad in één van die desbetreffende landen moeten gaan wonen!

Vivian

Is deze vacature incl woning?

Reactie van werkgever:

Hi Vivian,

Bedankt voor je bericht. Voor deze vacature werk je remote en daarom zit hier geen accommodatie bij en dien je dus al te wonen in het desbetreffende land. Voor veel andere vacatures zit dit wel inbegrepen. Als je meer vragen hebt kun je die gerust stellen in de chat. Groetjes, Lisa

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen