Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Digital nomad vacature voor avontuurlijke sales managers!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Italië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Griekenland, Portugal en Spanje
Op dit moment geldt voor een groot deel van Portugal een oranje reisadvies (noodzakelijk reizen toegestaan). Dat betekent dat je vanuit Nederland voor werkgerelateerde doeleinden gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in Lissabon. Helaas geldt er vanwege een toename van de besmettingen in sommige delen van Portugal weer een avondklok (23.00-05.00 uur). Dit geldt voor o.a. Lissabon en omgeving, Porto en de Algarve. Voor binnenruimtes is   momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Hé, verkoopprofessional! Heb jij altijd al gedroomd van een baan in het buitenland? Zoek dan niet verder want dit is je kans! Ga aan de slag bij een Nederlands e-commerce bedrijf en werk vanuit het buitenland. Vind jij het leuk om producten te verkopen op nieuwe markten, te onderhandelen over complexe deals en vooral de concurrentie te verslaan in head-to-head-kansen? Dan is deze digital nomad vacature als sales manager iets voor jou!
 
Jouw nieuwe baan als sales manager
Je gaat werken vanuit huis in het buitenland voor een social commerce-platform dat online winkels helpt om de conversie te verhogen. Door bijvoorbeeld Artificial Intelligence in te zetten helpt jouw toekomstige werkgever grote klanten meer producten te verkopen. Spreek jij Nederlands, Duits én Engels en heb jij minstens twee jaar ervaring met B2B-verkoop? Ga dan deze uitdaging aan en zet een commercieel team in Europa op!
 
Je werkt samen met verschillende teams en richt je op het generen van leads en sluiten van deals. De meeste collega’s zijn digital nomads: zij werken vanuit huis in het buitenland. Tijdens jouw nieuwe baan als sales manager in het buitenland ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het verkoopplan, het halen van verkoopdoelen en het contact houden met grote klanten en partners. En dat vanuit het buitenland!
 
Werken in het buitenland
Werken in Portugal, Spanje of toch Griekenland? Je hoeft niet te kiezen wanneer je gaat werken als digital nomad in het buitenland! Het hoofdkantoor van deze werkgever zit in Nederland en daarom is het wel belangrijk dat je in dezelfde tijdzone aan de slag gaat. Beleef een geweldige werkdag in een hip café in Barcelona, vanuit een werkkamer met uitzicht op de Portugese kust of het drukke stadscentrum van Parijs! 
 
Wil jij graag werken als digital nomad en zie je een baan als sales manager in het buitenland wel zitten? Solliciteer dan nu op deze thuiswerk vacature in het buitenland!
 
N.B.: Wij houden de Corona situatie in het buitenland nauwlettend in de gaten. Lees alle actuele informatie hier in onze speciale Covid-19 blog!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je kunt werken waar je maar wilt in Europa: van de Spaanse kust tot aan de Zwitserse Alpen, niks is te gek!

 • Goede werkervaring bij een groeiend internationaal bedrijf

 • Een team vol gezellige collega’s

 • Een uitdagende baan met een goed salaris

 • Een fantastische boost voor je CV!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Leads genereren en deals sluiten

 • Verkoopplan ontwikkelen met prognoses en KPI-rapportages voor een goede organisatie planning, financiële prognoses, budgetbepaling en strategische planning

 • Vaststellen van de vereisten voor inkomende leads die nodig zijn om verkoopdoelstellingen te bereiken

 • Volledig inzicht bieden in de verkooppijplijn in elke ontwikkelingsfase

 • Het aangaan en bevorderen van partnerschappen en relaties met belangrijke klanten en partners zowel extern als intern

Wat verwachten wij van jou?

 • Nederlands is je moedertaal, daarnaast beheers je de Duitse taal goed en spreek je vloeiend Engels

 • Minstens twee jaar relevante verkoopervaring met B2B-verkoop voor SAAS

 • Je hebt sterke analytische en kwantitatieve skills zoals om actie te ondernemen n.a.v. data

 • Je hebt het vermogen om functieoverschrijdende teams te beïnvloeden en anderen te coachen met jouw kennis van sales

 • Je hebt oog voor detail, bent een multitasker en een uitstekende leider met teambuilding vaardigheden

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen april 2021 en april 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen