Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Droombaan als senior content manager in Londen of op Malta!

 • Functie Senior content manager
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 3 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Hulp aangeboden
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3400 - €4000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij klaar om een nieuwe stap te zetten in jouw carrière en gek op alles wat te maken heeft met content? Zet jouw social media skills in om de Benelux te veroveren en ga werken als senior content manager bij een groot internationaal bedrijf in het buitenland! Kies jij voor het heerlijke stadsleven in Londen óf ligt jouw hart meer bij de zon, zee en het strand op Malta? Lees snel verder voor alle ins en outs over deze geweldige vacature in het buitenland!

Werken als senior content manager in het buitenland
Wanneer jij gaat werken als senior content manager in Londen of Malta werk jij voor één van de grootste bedrijven in de gokindustrie over de hele wereld. Met meer dan 60 nationaliteiten hebben jullie samen het doel om klanten een fantastische gok ervaring te laten beleven op de meest veilige manier. Samen is het jullie doel om het beste resultaat te halen. Jouw collega’s kunnen altijd bij jou terecht met vragen omdat jij precies weet wat er moet gebeuren. Bij het benaderen van influencers, zorgen voor interactie op social media, en het analyseren en implementeren van nieuwe strategieën voel jij je op het best. Jij kan namelijk echt een verschil maken wanneer jij aan de slag gaat bij deze te gekke job in het buitenland!

Met jouw content en marketing skills weet jij iedereen op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube te veroveren. Daarnaast wordt jouw creativiteit in praktijk gebracht om nieuwe manieren van werken te ontdekken. Hoe gaaf is dat?! Na een fijne dag werken sluit je de dag heerlijk af met een hapje en een drankje. Drink jij een heerlijke cocktail bij een beach bar op Malta of in een hip tentje in Londen? Til jouw carrière als content manager naar het volgende level en ga wonen en werken in het buitenland!

Werken in Londen 🇬🇧
Wanneer jij gaat wonen en werken in Londen merk je heel snel dat deze stad iedereen wat heeft te bieden. In deze stad kun jij een echte toerist uithangen en van alles beleven en ondertussen genieten van het lekker drukke stadsleven. Ga jij het liefst shoppen en alle winkels binnenste buiten keren op de Oxford Street of alle leuke winkeltjes in Harrods ontdekken. Het kan allemaal in het hartje van Engeland! Zodra je alle winkels hebt gezocht is het tijd om Londen vanuit de hoogte te bekijken in de Londen Eye. Vanaf 135 meter hoogte heb jij prachtig uitzicht over de hele stad! Zie jij jezelf als werken bij deze te gekke baan in Londen?

Werken op Malta 🇲🇹
Als jij denkt aan Malta is het eerste wat jou te binnen schiet waarschijnlijk zon, zee en strand. Maar, vergis je niet, want wanneer jij gaat wonen en werken op Malta zul jij ontdekken dat dit eiland jou veel meer te bieden heeft! Zo kun jij bijvoorbeeld een hele dag lekker op een catamaran vertoeven en de mooiste plekjes van het eiland bezoeken of trotseer lekker sportief de golven met surfen. Kortom, jij zal je niet vervelen wanneer jij gaat werken als senior content manager op Malta!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en doe jij dit het liefst in het buitenland? Dan is dit een unieke kans om te gaan werken als senior content manager in het buitenland! Zien we jou binnenkort in Londen of op Malta?

Covid-19 informatie Malta
Wil je werken in Londen, dan dien je voor deze baan momenteel al te wonen in Engeland. Zin om dit avontuur aan te gaan op Malta? Jij verhuist naar het eiland en werkt hier op locatie! Ondanks het Coronavirus kan jij namelijk gewoon starten met je avontuur op Malta! 🇲🇹  Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Malta vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag die niet ouder is dan 72 uur. Zorg ook dat je een Public Health Travel Declaration Form en een Passenger Locator Form hebt ingevuld. Ook geldt er een quarantaine periode van 14 dagen. Houd ook onze speciale Coronablog in de gaten voor de laatste updates. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Jij ontvangt een zeer goed salaris

 • Jij start je baan met een fijne, inhoudelijke training

 • Jij gaat professionele werkervaring opdoen bij een grote, internationale werkgever

 • Jij krijgt beschikking tot een goed relocatie pakket (+/- €2.500)

 • Jij gaat de tijd van je leven tegemoet in Londen of op Malta!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het leiden van verschillende projecten

 • Het creëren, updaten en stimuleren van promoties

 • Het analyseren van resultaten en hierop anticiperen

 • Het opstellen van een sterk content plan en strategie

 • Jij blijft constant op de hoogte van de nieuwste digital content trends!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands

 • Je spreekt en schrijft goed Engels (B2 / C1 niveau)

 • Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring als content manager

 • Je hebt ervaring met sociale media, on site marketing en community management

 • Je hebt ervaring met het schrijven van gerichte content om doelen mee te behalen

 • Je hebt goede projectmanagement skills

 • Je bezit over minstens een relevant HBO-diploma

 • Je bent flexibel en bereid om in shifts te werken

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 juni 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Wat voor invloed heeft de Brexit op het werken in de UK?

Kort gezegd: je moet een verblijfsvergunning aanvragen. Wanneer je langer dan zes maanden in het Verenigd Koninkrijk wilt verblijven, zul je een visum nodig hebben. Ook heb je een paspoort nodig om het Verenigd Koninkrijk te bezoeken, een ID is niet meer genoeg vanaf 1 oktober 2021!

Je kunt hier meer lezen over de invloed van de Brexit op jouw baan in het Verenigd Koninkrijk.

Ik heb een leuke vacature gezien, maar voor welke werkgever ga ik dan aan de slag?

Goed om te horen dat je een leuke vacature hebt gezien op onze website. Zodra je een profiel hebt aangemaakt op onze website en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld, kun jij vrijblijvend solliciteren op de desbetreffende vacature en onderaan de vacature de naam van de werkgever terugvinden.

Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?

Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Daarnaast hebben wij ontzettend veel blogs geschreven waar wij je voorzien van handige tips voor het vinden van woonruimte in bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn en Dublin. Deze blogs kun je hier vinden.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen