Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Word small business accountmanager in Dublin! 🇮🇪

 • Functie Accountmanager
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 2 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3200 - €4000

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het idee dat jij jouw eigen netwerk mag beheren en ga jij het liefst wonen en werken in het buitenland? Word accountmanager en werk aan jouw carrière bij een van de grootste softwarebedrijven van de wereld in de Ierse hoofdstad Dublin! Lees snel verder voor alle informatie over deze vacature van accountmanager.

Over jouw nieuwe baan als accountmanager in Dublin
Wanneer jij aan de slag gaat als accountmanager voor dit bedrijf werk jij samen met een groot internationaal team. Jullie werken niet alleen samen als een topteam maar jullie vinden het natuurlijk ook gezellig om een lekker borreltje te doen om de dag goed af te sluiten. Het is jullie doel om klanten te voorzien van alles in één pakket door middel van een fantastisch platform. 

Jij draagt jouw steentje bij door jouw klanten te helpen bij het groeien van hun bedrijf en het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen als accountmanager in Ierland. Hierbij leg jij voornamelijk de focus op de ervaring van hun klanten. De bedrijven die jij ondersteunt zijn kleine tot medium bedrijven in de Benelux die graag gebruik willen maken van jullie software om zo groeien. Met deze software worden zij geholpen op het gebied van marketing, sales en service. Door het toepassen van verkoopstrategieën weet jij precies wat de klant nodig heeft en stel jij een mooi pakket voor hun samen. Dit is voor jou geen enkel probleem aangezien jij al 2 jaar ervaring hebt in de sales sector! Door constant in contact te blijven groeit jouw relatie met je klanten en weet jij van elke dag een groot succes te maken. Haal jij de targets die gezet zijn? Super fijn, dan kan jouw jaarsalaris nog eens uitgebreid worden met bonussen tot €33.000 op jaarbasis! 😃   

Werken in Dublin
Wanneer jij gaat wonen en werken in Dublin is het eerste wat jij zal merken is de Ierse gezelligheid. Er is geen betere plek om de Ierse cultuur te snuiven dan in de pub onder het genot van échte Guinness en een Irish stew. Maar, Ierland heeft nog veel meer schoonheden die jij kunt ontdekken na een dag werken bij jouw nieuwe baan in Dublin. Van het bezoeken van historische hotspots zoals Dublin Castle en de Saint Patrick’s Cathedral tot aan kajakken op de rivier de Liffey. Er zal geen dag voorbijgaan dat jij je verveelt! Kortom, een deze vacature is de ultieme kans voor jou om door te groeien in jouw vakgebied, relevante werkervaring op te doen én een prachtige stad te ontdekken. 

Klinkt deze job als accountmanager in het buitenland als de perfecte uitdaging voor jou en ben jij klaar om aan jouw carrière naar het volgende niveau te tillen? Ga wonen en werken in het buitenland en solliciteer op de unieke vacature in het buitenland!

Covid-19 informatie Ierland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Ierland! 🇮🇪 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Ierland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) en ga na aankomst 14 dagen in quarantaine. Vul ook voor vertrek de Public Health Locator Form in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Ierland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een startsalaris van €53000 op jaarbasis + target bonus oplopend tot €33000 op jaarbasis

 • Je krijgt interactieve trainingen met alle medewerkers

 • Een goede schooltoelage per jaar

 • Een goed pensioen

 • Een basis zorgverzekering

 • Geweldige collega's om van te leren!

 • Je kunt genieten van sociale bedrijfsuitjes, feesten en evenementen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Identificeer snel de uitdagingen waarmee onze potentiële klanten worden geconfronteerd en ontdek de beste marketingoplossingen voor hun bedrijf

 • Sluit voortdurend nieuwe deals op of boven het quotumniveau

 • Zorg voor goede relaties met hooggekwalificeerde en middelgrote bedrijven

 • Bouw relaties op met potentiële klanten

 • Werk samen met de marketing- en technologieafdelingen

Wat verwachten wij van jou?

 • Het liefst bezit je 2 jaar ervaring in een sales positie

 • Je spreekt vloeiend Engels

 • Je hebt doorzettingsvermogen om doelen te behalen

 • Je hebt verkoop- en afsluitvaardigheden

 • Je bent opgeleid en/of gecertificeerd in verkoopmethodes

 • Je bezit minimaal een MBO diploma

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Welke verzekeringen heb ik nodig en moet ik dit zelf regelen?

Wanneer jij gaat werken in het buitenland is het noodzakelijk dat je een zorgverzekering, reisverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering hebt afgesloten. Het is belangrijk om voor jezelf na te gaan welke verzekering het beste bij jou aansluit. Soms komt het voor dat de werkgever in het buitenland de zorgverzekering verzorgt. Vraag altijd na bij je werkgever wat zij eventueel voor je kunnen regelen. Wanneer je voor langere tijd gaat werken in het buitenland is het noodzakelijk om je in te schrijven bij de gemeente waar je werkt en woont. Je zult je dan moeten uitschrijven in Nederland.

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Wat kan ik verwachten van werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wij snappen dat je misschien vragen hebt over de situatie in de landen waar wij vacatures aanbieden. We helpen jou hier graag mee en daarom hebben wij in deze blog een overzicht gemaakt van de situatie per land.

Onze tip is om je goed in te lezen in de richtlijnen van het land waar jij graag wilt gaan werken. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent. Neem ook gerust contact op met onze recruiters. Zij geven je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt