Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Sportlessen, sport coaching en sporten met gehandicapten

  • Functie Sportcoach
  • Locatie Phalaborwa (Krugerpark), Zuid-Afrika
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 19 jan 2015 en 01 dec 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Sport
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Helpen op een aantal basisscholen en middelbare scholen dichtbij het Krugerpark? Deze geselecteerde achterstandsscholen hebben 'sport development' van verschillende sporten als speerpunt. De scholen hebben zich ten doel gesteld haar leerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten, maar hebben hiervoor jammer genoeg niet de middelen. De geselecteerde scholen willen graag hun leerlingen kennis laten maken met verschillende sporten zoals voetbal, volleybal en hockey. Uniek aan dit project is dat we niet alleen op scholen werken, maar ook lokale coaches coachen/opleiden en dat we werken met een doelgroep van fysiek en psychisch gehandicapten. Dit project is zeer uitdagend en afwisselend, dus je zult je niet snel vervelen op ons nieuwste sport project.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 19 januari 2015 en 1 december 2015.

Over bedrijf

Teachers for Africa Foundation

Teachers for Africa Foundation

Stichting Docenten voor Afrika (Teachers for Africa Foundation) is een non-profit organisatie die zich inzet voor beter onderwijs in de townships van Zuid-Afrika. Dit doen we door middel van het ondersteunen en opzetten van een aantal kleinschalige projecten op scholen in omgeving Kaapstad en direct grenzend aan het Kruger National Park. Via de inzet van vrijwilligers en stagiairs bieden we kansarme leerlingen de extra aandacht en ondersteuning die ze heel hard nodig hebben- én geven we deelnemers een bijzondere en waardevolle ervaring, in één van de mooiste landen van Afrika. Niet alleen voor docenten!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen