Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Stage lopen als kids entertainer Europa

  • Functie Stagiaire
  • Locatie Europa, Griekenland
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 180 dagen tussen 1 april 2016 en 31 oktober 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Animatie
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Europa, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode op het vasteland van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen weer is toegestaan. Voor veel eilanden geldt zelfs code groen! Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

In samenwerking met een grote touroperator verzorgen wij het entertainment- programma in een geselecteerd aantal hotels in Griekenland, Turkije en Spanje. Als stagiaire kids entertainer ben je het gezicht en aanspreekpunt voor alle Nederlandse gasten die geboekt hebben via de touroperator. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van het entertainment programma. Stageperiode: - Optie 1: april t/m eind oktober (aaneengesloten periode) - Optie 2: Fly in, fly out (28/4 t/m 10/5, 1/7 t/m 5/9 en 14/10 t/m 1/11) - Optie 3: juli en augustus (aaneengesloten periode) Taken en werkzaamheden - Je bent verantwoordelijk voor het maken en de invulling van het entertainmentprogramma - Je organiseert en begeleid recreatieve activiteiten - Je bewaakt en controleert de kwaliteit van de activiteiten - Je beheert de materialen - Je hebt wekelijks overleg met de supervisor via mail/skype en/of Facebook - Je houdt rapportages bij - Je zorgt voor de promotie van activiteiten - Je bent het aanspreekpunt voor de gasten Standplaats zijn in Spanje, Griekenland of Turkije
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 180 dagen tussen 1 april 2016 en 31 oktober 2016.

Over bedrijf

Cosmo

Cosmo

We are Cosmo. Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Wij bieden opleidingen, trainingen, stages, werkervaringsplekken en bemiddelen (bij)banen. In Nederland en Spanje. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd. En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen