Alle vacatures

Start als internationale recruiter voor Yobbers in Valencia!
Populair

 • Functie Internationale recruiter
 • Locatie Valencia , Spanje
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 2 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1250 - €1600

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Valencia , Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) code geel. Dat betekent dat je veilig kunt gaan werken in Spanje! Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.
Direct starten mogelijk!
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Jouw nieuwe baan in Valencia
Als internationale recruiter bij Yobbers draag jij bij aan de missie ‘Inspiring people to discover the world’. Je voert gesprekken met de potentiële kandidaten die graag een avontuur willen starten in het buitenland. Je begeleidt ze tijdens het sollicitatieproces. Daarnaast houd je ook contact met de internationale werkgevers. Je zal een belangrijke schakel zijn tussen de kandidaat en de internationale werkgever. Samen met de andere recruiters streef je de doelstellingen van het bedrijf na en weet je verwachtingen te overstijgen. Je komt te werken in een dynamisch en gemotiveerd team. Jij past daar dan ook goed tussen, omdat je het leuk vindt om een uitdaging aan te gaan en nieuwe kansen te identificeren. Het bedrijf staat dan ook open voor eigen inbreng en initiatief. Het nemen van verantwoordelijkheid wordt enorm gewaardeerd. Je wordt uiteraard eerst klaargestoomd voor deze functie tijdens een uitgebreide training! 

Jouw nieuwe werkgever 
Mensen inspireren om de wereld te ontdekken: dat is wat ons elke dag beweegt. Yobbers is een internationaal recruitment agency dat werkgevers en werkzoekenden over de hele wereld met elkaar verbindt. In jouw nieuwe baan als internationaal recruiter in Valencia word je onderdeel van een gezellig, hecht en enthousiast team. Dit betekent dat je veel contact hebt met je collega’s, er worden dan ook veel (online) activiteiten georganiseerd om elkaar nog beter te leren kennen. Binnen Yobbers werken we met Holocracy, wat veel verantwoordelijkheid geeft. Je krijgt veel mogelijkheden om je vaardigheden en competenties uit te breiden en jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Waar wacht je nog op? ✈️

Wonen en werken in Valencia 🇪🇸
Valencia is een prachtige stad aan de kust van Spanje. Dé perfecte combinatie van stad en strand. Werken in Valencia is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Verken je nieuwe woonplaats op de fiets, bezoek het park Jardin del Turia en proef de verse paella in een van de vele gezellige restaurants! Valencia heeft talloze leuke terrasjes, restaurants en bars waar jij je goed kunt vermaken met je nieuwe collega’s en vrienden. En niet te vergeten: je kunt vele weekenden doorbrengen op het strand. Heerlijk, toch? 

Geniet van al het leuks wat Valencia te bieden heeft en start jouw avontuur van wonen en werken in Valencia snel door te solliciteren op deze vacature! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • We zijn een jong, ambitieus bedrijf met een sterke missie

 • Je bent vaak in contact met verschillende disciplines binnen het bedrijf

 • Je hebt veel vrijheid om je werk zelf te organiseren

 • Wij bieden jou persoonlijke en professionele opleidingsmogelijkheden

 • We zijn een internationaal, enthousiast en hecht team

 • We werken met Holocracy

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je hebt veel contact met onze potentiële kandidaten die in het buitenland willen gaan werken

 • Jij helpt met het vinden van de passende kandidaat die internationale werkgevers bij ons uit hebben staan

 • Je ondersteunt het team bij het optimaliseren van onze wervingsprocessen

 • Je identificeert nieuwe kansen door interne en externe ontwikkelingen in recruitment

 • Je onderhoudt contact met onze externe recruiters en internationale werkgevers

 • Samen met het recruitment team streef jij de doelstellingen van het bedrijf na

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een bachelor diploma

 • Bij voorkeur 2 jaar ervaring in recruitment

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt ook goede Engelse taalvaardigheden

 • Je bent ambitieus, betrokken en toont initiatief

 • Je bent gemotiveerd en werkt resultaatgericht

 • Je werkt graag in een team

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

weWow

weWow

weWow is the first customer service provider solely focusing on growth-driven companies. We power fast-growing European scale ups on their mission of international expansion. Whether your company wants to scale into one country or to the whole of Europe at once, we are ready to serve you with the highest quality customer service agents through our distinct European recruitment network.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 november 2021

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Ik heb specifieke vragen over de vaste baan vacature, aan wie kan ik die stellen?
Heb je vragen over een vaste baan vacature? Stel ze dan gerust via onze website chat. Wij beantwoorden graag al je vragen voor je. Heb je al gesolliciteerd op een leuke vaste baan vacature? Dan zal ons team van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Aan een van onze collega’s van recruitment kun je ook al je vragen op afvuren.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen