Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga als student naar Zuid-Afrika!

 • Functie Student/vrijwilliger
 • Locatie Ritchie, Zuid-Afrika
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 2 weken tussen oktober 2021 en juli 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorieën Agrarisch, Animatie en Onderwijs
 • Bruto maandsalaris €0

Omschrijving

Omschrijving
Ben jij student en zou je graag tijdens je studie vrijwilligerswerk in het buitenland willen doen? En heb jij hart voor je medemens? Ga dan als vrijwilliger mee om het leven van kinderen in Zuid-Afrika te veranderen. Lees snel verder over de mooie vrijwilligerswerk projecten in Zuid-Afrika!
 
Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika
Voor alle studenten die opzoek zijn naar een internationale stage of onderzoek willen doen: dit is de plek! Het motto van de organisatie Eye for Others: jij gaat Afrika niet veranderen, Afrika gaat jou veranderen. De organisatie heeft een Community Development Centre opgericht en vandaaruit hebben ze het volgende doel voor ogen: jonge mensen een stukje Zuid-Afrika van dichtbij laten ervaren, kennis delen en de kracht van Afrika leren kennen.
 
Verschillende projecten
Studenten van allerlei opleidingen zijn welkom: denk aan studies omtrent maatschappelijk werk, zorg, onderwijs en agrarische studies. Help bijvoorbeeld mee aan projecten over veiligheid, verbinding, vorming en verdraagzaamheid. Kijk hier voor meer informatie over de projecten. Dit is het perfecte moment om jouw vaardigheden in de praktijk te brengen en de wereld te helpen met jouw kennis!
 
Lijkt dit jou een gave uitdaging? Solliciteer dan nu op deze vacature in Zuid-Afrika en ontvang meer informatie!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een prachtige periode als vrijwilliger in Zuid-Afrika die je nooit meer vergeet

Wat moet je daarvoor doen?

 • De lokale gemeenschap ondersteunen met activiteiten toegespitst op jouw interesse en/of vakgebied

Wat verwachten wij van jou?

 • Goede lichamelijke en geestelijke gezondheid

 • Eigen verantwoordelijkheid om in groepsverband het sponsorgeld binnen te halen

Beschikbaarheid

Minimaal 2 weken tussen oktober 2021 en juli 2022.

Over bedrijf

Eye For Others

Eye For Others

De stichting Eye For Others is een organisatie die initiatieven in Zuid-Afrika initialiseert die gebaseerd zijn op het ondersteunen van projecten in townships in Zuid-Afrika. Onze nadruk ligt op kinderen in een achterstandssituatie, met een geestelijke of lichamelijke beperking, (waaronder FAS-kinderen). Mensen enthousiast maken om daadwerkelijk dienstbaar te zijn voor de in de visie genoemde groeperingen, zonder onderscheid te maken in ras, cultuur, geloof of leefomstandigheden. Samen met lokale partners willen wij directe nood verlichten/verzachten en een blijvende verbetering van levensomstandigheden (opvang, medische zorg, educatie en trainingen) realiseren. Het in groepsverband uitvoeren van werkzaamheden in het buitenland zoals; bouwactiviteiten, kinderwerk en huisbezoeken, vormen een belangrijk onderdeel.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2022
Geplaatst
20 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor vrijwilligerswerk betalen?

Als vrijwilliger in het buitenland betaal jij je werkgever voor de kosten van jouw gekozen project. Je betaalt dus niet voor het vrijwilligerswerk zelf, maar voor de dingen die voor jou geregeld moeten worden. Hier kun je meer vinden over welke kosten bij vrijwilligerswerk in het buitenland horen! De kosten verschillen per werkgever en per project. Als je de specifieke kosten per project wilt weten, kun je dit vragen onderaan de desbetreffende vacature!

Ik heb specifieke vragen over de vrijwilligerswerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb gesolliciteerd op een vrijwilligerswerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt