Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Gratis bezoek banenbeurs Zuid-Frankrijk (Incl. taalcursus)

 • Functie werkzoekende
 • Locatie Perpignan, Frankrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 62 dagen tussen 12 april 2016 en 26 april 2016.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Perpignan, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Wij geven jou de unieke kans om 12 april GRATIS EN VOOR NIETS met ons mee te gaan naar Zuid-Frankrijk. Hier zul je op kosten van de opdrachtgever een taalcursus Frans volgen en een gedeelde kamer krijgen. Het doel van dit bezoek is jou kennis laten maken met de buitenlandse arbeidsmarkt. We zullen met zijn allen een grote banenbeurs bezoeken. Hier zullen allerlei bedrijven vacatures aanbieden van toerisme tot zakelijk. Om jezelf verstaanbaar te maken en jou de mogelijkheid te geven om te kunnen solliciteren krijg je een week les in één van de beste taalscholen van Zuid-Frankrijk. Zij zullen jou klaarstomen voor de banenbeurs. Daarnaast zul je samen met de groep leuke uitstapjes maken, culturele dingen bezoeken en vooral heel veel gezellige momenten beleven. Je verblijft in het hartje van Perpignan. Naast al de activiteiten zal er genoeg tijd over zijn om de stad en haar mooie omgeving te ontdekken. Geniet van alle tapas barretjes en gezellige kroegjes. Deze trip zal de ideale voorbereiding zijn voor het vinden van jouw vakantiebaan in Frankrijk!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Vliegticket

 • Vervoer naar Perpignan

 • Zakgeld voor beide weken

 • Taalcursus Frans

Werkzaamheden

 • Het volgen van een taalcursus Frans

 • Uitstapjes met de groep

 • Bezoek banenbeurs

Functie-eisen

 • Recent (max. een jaar geleden) zijn/haar MBO-opleiding afgerond

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 12 april 2016 en 26 april 2016.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Als Grenzelooswerk zijnde krijgen wij soms aanvragen van opdrachtgevers om voor bepaalde evenementen aanmeldingen van jongeren te regelen. Wanneer dit het geval is plaatst het bedrijf Grenzelooswerk deze vacatures. Daarom wordt Grenzelooswerk weergegeven als bedrijfsnaam, wij zorgen er hierna voor dat jouw aanmelding wordt behandeld door de opdrachtgever(s).
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Maria

Beste Remon, een oud klasgenoot (beste vriendin) en ik willen dolgraag mee naar de banen beurs !! Het probleem is alleen dat ik mijn MBO eerder heb afgerond (2013).
Is er een mogelijkheid om toch mee te gaan naar de banen beurs. Ik ben zelf nog druk aan het oriënteren voor een baan in het buitenland en dit is daar een super kans voor! Mijn vriendin heeft ook een vraag: Hoe zit het met het verblijf? Wat zijn hier de kosten van?
Ik ben zelf ook bereid om Eventueel iets bij te betalen. En mocht dit niet kunnen is er dan een mogelijkheid om zelf te boeken om naar deze beurs te gaan? Met vriendelijke groet, maria

Siham

Dag Remon,

Ik kan niet op deze datum omdat ik dan tot mei een vrijwillige stage moet lopen. Mijn diploma heb ik al.

Groetjes,

Siham

Siham

Dag,

Zal er in juni nog een mogelijkheid zijn om hieraan deel te nemen?

MVG,
Si

Fabrice

Dag Rémon,

Ik spreek al wel Frans, al kan een extra cursus nooit kwaad natuurlijk. Voor de rest voldoe ik aan alle vereisten.

Groeten,
Fabrice

Fabrice

Beste,

Kom ik als Belg ook in aanmerking voor deze reis?
Duurt dit een week of hoelang is voorzien voor deze trip?

Alvast bedankt,

Fabrice

Gerelateerde artikelen