Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Volg 4 weken een taalcursus in Málaga en werk daarna als entertainer in het Spaanse toerisme! 🇪🇸

 • Functie Entertainer
 • Locatie Málaga, Spanje, Mallorca, Ibiza en alle Canarische eilanden, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 7 maanden tussen juni 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Het is mogelijk om te starten op 1 juni 2021, 1 juli 2021, 1 augustus 2021, 1 september 2021, 1 oktober 2021, 1 november 2021, 1 december 2021, 1 januari 2022, 1 februari 2022 en 1 maart 2022. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Is het spreken van Spaans altijd al een droom geweest voor jou? Deze kan nu werkelijkheid worden! Leer Spaans en zet deze skill in tijdens jouw toekomstige baan als entertainer bij een luxe resort in Spanje of op één van de Spaanse eilanden. Lees snel verder om meer te ontdekken over dit toffe Spanish Study and Work programma!

Spanish Study and Work programma
Altijd al willen studeren én werken in Spanje? Grijp deze kans en volg een 4 weken lange Spaanse taalcursus in Málaga (zowel voor absolute beginners als gevorderde sprekers). Met jouw opgedane kennis van de Spaanse taal kan jij hierna aan de slag bij veel toffe banen in het toerisme, bijvoorbeeld als entertainer of als animatiemedewerker op een prachtig resort. 🎭  De intensieve taalcursus zorgt ervoor dat jij tijdens je werk Spaans kan spreken, maar ook lekker kan kletsen met je nieuwe Spaanse collega’s. Daarnaast is het spreken van een nieuwe taal goed voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, en is het een geweldige toevoeging aan je CV! 

De kosten van dit taalprogramma bedragen 1995 EUR. Hiervoor krijg je niet alleen een 4 weken durende taalcursus (van 20 uur per week), maar ook studiemateriaal, een eigen accommodatie voor de gehele periode, activiteiten en excursies. En natuurlijk behaal je hiermee uiteindelijk natuurlijk je certificaat Spaans! Na deze taalcursus kun je doorstromen naar een geschikte baan in Spanje, of op de Canarische eilanden, Mallorca of Ibiza. Hier kan je dan voor minimaal 6 maanden gaan werken in het toerisme. Wat een avontuur! En natuurlijk verdien je hiermee de kosten van de taalcursus lang en breed terug.

Studeren en werken in Spanje  🇪🇸
Zie jij jezelf al Spaans leren met andere internationale jongeren en vervolgens werken als entertainer in Spanje? Jij leert hartstikke veel mensen kennen dus tijdens jouw avontuur in Spanje. In Málaga kan jij genieten van de gezellige eetcafés, eettentjes en studenten kroegjes. Málaga is namelijk een echte studentenstad! En niet te vergeten: het strand is op loopafstand van de school. Say yes to beach days! 🌊  
Je school regelt in je vrije tijd ook nog eens toffe excursies en activiteiten. De maand taalcursus vliegt dus ongetwijfeld heel snel voorbij. 

Maar hier stopt je avontuur natuurlijk nog lang niet! Want na de taalcursus is het tijd om geplaatst te worden op onvergetelijk animatie baan in Spanje. Tijdens jouw baan als animatiemedewerker of entertainer in Spanje ga jij nog meer nieuwe mensen leren kennen, en doe je waardevolle werkervaring op!

Heb jij interesse in dit Spanish Study and Work programma? Solliciteer dan direct! Er zijn verschillende startdatums mogelijk vanaf juni 2021 tot aan september 2022. Voeg ook vooral alvast je CV en motivatie toe aan je profiel, en vermeld ook in je motivatie in welke maand je graag wilt starten! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt 4 weken lang een intensieve Spaanse taalcursus met aansluitend een baan in Spanje en/of op een Spaans eiland

 • Je krijgt een privé kamer tijdens je Spaans cursus in Málaga

 • Je krijgt een marktconform salaris tijdens je baan in Spanje

 • Je krijgt gratis accommodatie en 3 maaltijden per dag op je nieuwe werkplek

 • Je wordt zowel voor vertrek als tijdens je studie en werkperiode begeleid door de organisatie!

 • Je krijgt van de werkgever een goede ziektekosten- en WA verzekering

 • Je bent verzekerd van interessante doorgroeimogelijkheden

 • Je gaat een onvergetelijke ervaring tegemoet in Spanje!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Een intensieve, 4 weken lange taalcursus Spaans volgen in Málaga

 • Vervolgens een half jaar werken in de entertainment van een luxe resort/hotel (sport, entertainer, kinderen, theater, dans, choreograaf) of een eventuele andere toeristische functie in overleg

 • Een fantastisch avontuur aan willen gaan in Spanje!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent representatief en klantvriendelijk ingesteld

 • Je gaat 40 uur per week werken, verspreid over 5 of 6 werkdagen

 • Je spreekt Engels en bij voorkeur al een beetje Duits of Frans (Spaans ga je natuurlijk leren!)

 • Je bent (na de 4 weken taalcursus) voor minimaal 6 maanden beschikbaar om te werken in Spanje

 • Je hebt ervaring met het werken met kinderen of met het organiseren van sport en spel

 • Je bent gemotiveerd om in een team diverse activiteiten te organiseren voor hotelgasten!

 • Je vindt het geen probleem om met jouw team op toneel te staan want je houdt van toneelspelen, dansen, zingen of entertainen

Beschikbaarheid

Minimaal 7 maanden tussen juni 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 21 augustus 2021
Geplaatst
17 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?

Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen