Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Bekend Nederlands electronica concern zoekt technische klantenservice medewerkers in Lissabon!
Populair

Nog 3 plekken beschikbaar!
 • Functie Technische support
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen juni 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1500

Het is mogelijk om te starten op 8 juni 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om klanten blij te maken vanuit het zonnige Lissabon en heb jij affiniteit met technische issues? Dan is werken als technische klantenservice medewerker (B2B of B2C) in Portugal perfect voor jou. Lees snel verder en start je avontuur in Lissabon als klantenservice medewerker!

Werken in Lissabon 🌞
Wanneer jij gaat werken in Lissabon hoef je je geen minuut te vervelen! De stad heeft alles wat jij nodig hebt: cultuur, heel veel zon, lekker eten, prachtige stranden en een ontzettend gezellige sfeer. Je kunt Portugese kathedralen bekijken, een wandeling door het stadspark maken en natuurlijk nieuwe, internationale vrienden maken! Kom jij graag in beweging? Ook tijdens het werken in Lissabon kun je sporten. Stap op de surfplank en leef je uit!
 
Lissabon heeft prachtige wijken. Zo heeft Alfama ontzettend veel kleurrijke huisjes en kronkelige straatjes. Wist je trouwens dat het leven in Portugal veel goedkoper is dan in Nederland? Je bent dus minder geld kwijt aan dagelijkse kosten als je gaat wonen in Portugal!
 
Werken als technische klantenservice medewerker in Lissabon 🇵🇹
Ben jij proactief, stressbestendig en goed in communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Jij kan aan de slag gaan voor de technische support in een B2C functie (voor klanten) óf een B2B functie (voor bedrijven en experts). Als technische klantenservice medewerker ben jij hét aanspreekpunt van het bedrijf en help jij klanten of bedrijven met al hun technische vragen, opmerkingen en klachten. Dankzij jou is de klanttevredenheid uitstekend! Je reageert op inkomende berichten via telefoon, mail en chat en helpt hen met hun problemen. De binnenkomende vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over pre-sales, technische problemen en algemene zaken. Op een klantvriendelijke en rustige manier zorg jij ervoor dat klachten netjes afgehandeld worden. 

Je gaat werken voor een wereldbekend bedrijf, namelijk de marktleider op het gebied van smart lighting en connectivity. Daarom is het belangrijk dat je interesse in technische issues hebt. Geen zorgen, je krijgt vooraf ook een goede training in Lissabon zodat je voorbereid aan de slag kunt gaan! Deze training volg je eerst vanuit huis in Lissabon waarna je je eerste echte werkweek op kantoor start. En extra leuk bij deze baan: als je helemaal enthousiast bent over je nieuwe leven in Lissabon kun je bij deze werkgever zelfs een lange termijn contract krijgen! 🙌🏻

Enthousiast geworden over deze baan als technische klantenservicemedewerker? Solliciteer vandaag nog om jouw kans op een buitenlands avontuur niet te missen! 😃  Vergeet niet je Engelse CV bij te voegen en in je motivatie je voorkeur (B2B of B2C) te vermelden.

Covid-19 informatie Portugal 
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Portugal! 🇵🇹 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Portugal vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) en vul ook deze Passenger Locator Card in. Vanwege de huidige regelgeving is er ook een quarantaine plicht van 14 dagen, die je kan uitzitten in je accommodatie in Portugal. Hiervoor dien je je te registreren via deze site

Ook is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Portugal in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt een competitief salaris

 • Je komt te werken in een groot en internationaal bedrijf

 • Je komt terecht in een leuk en gezellig team van internationale collega’s

 • Je kunt prestatiebonussen verdienen

 • Je kunt kiezen voor een gedeelde accommodatie in Lissabon

 • Je vlucht wordt terugbetaald door de werkgever

 • Je krijgt veel mogelijkheden voor de ontwikkeling van je loopbaan en mogelijkheden voor een internationale carrière

 • Een onvergetelijke tijd en unieke levenservaring in Lissabon!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het beantwoorden en oplossen van technische vragen of problemen van klanten via telefoon, e-mail of andere kanalen op een vriendelijke en efficiënte manier

 • Het identificeren en analyseren van technische problemen van de klant door actief te luisteren en duidelijke vragen stellen

 • Het bieden van een goede klantenservice met behulp van hoogwaardige technische kennis en de technische kennis verkregen uit de interne opleidings- en ondersteuningssystemen.

 • Het verzamelen en documenteren van alle relevante informatie uit een klantgesprek in het systeem om zo voor een hoog serviceniveau te zorgen

 • Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van techniek, netwerken en consumentenelektronica

Wat verwachten wij van jou?

 • Je spreekt heel goed Nederlands (C2 niveau)

 • Je spreekt vloeiend Engels (B2 niveau)

 • Je hebt minstens een afgerond middelbareschooldiploma

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift) en je weet precies hoe je technisch taalgebruik eenvoudig kan verwoorden voor niet-technische gebruikers

 • Je toont geduld bij het communiceren en oplossen van problemen

 • Je behandelt alle gegevens en persoonlijke informatie met de grootste vertrouwelijkheid

 • Je bent proactief, gemotiveerd en een geweldige teamspeler

 • Je bent bereid om een geweldig avontuur aan te gaan in Lissabon!

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen juni 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 juni 2021
Geplaatst
20 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?

Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven.

 • Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig.

 • Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op.

 • Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan!

 • Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Moet ik de taal van het land waar ik ga werken spreken?

Voor de meeste vacatures is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Soms wordt er gevraagd om een tweede vreemde taal zoals Spaans, Duits of Frans. Dit komt echter niet heel vaak voor. Met Engels kun jij je vaak al heel goed redden in het buitenland!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Hubert Simon

Is het accommodatie inbegrepen of word deel van het salaries afgetrokken daarvoor? En is het mogelijk om the werken voor een termijn van 10 maanden?

Reactie van werkgever:

Hi Hubert,
Wat leuk dat jij interesse hebt in deze vacature! Indien jij gebruik wilt maken van de accommodatie vanuit de werkgever wordt hier een gedeelte van jouw salaris op ingehouden. De werkgever is opzoek naar kandidaten die minimaal 12 maanden beschikbaar zijn. Uiteraard kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden zodra wij jouw sollicitatie ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust via de chat op onze website.

Groet Linda

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt