Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Werk deze zomer op een gezellige camping in de Ardennen!

 • Functie Toezichthouder
 • Locatie Bertrix, België
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 2 maanden tussen juli 2021 en augustus 2021.
 • Minimum leeftijd 17 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Een vakantiebaan als toezichter in de Ardennen 🏕️
Werken op een camping is de leukste manier om je zomer te besteden! Geniet van de gezellige sfeer die hangt op de camping en verdien tegelijkertijd je geld. Klinkt als de gouden combinatie, toch?! Je nieuwe collega’s maken deze ervaring helemaal compleet. Zo heb jij binnen no-time je vriendengroep uitgebreid! Op deze camping is teamspirit heel belangrijk. Ook na het werk wordt er veel aan de teamspirit gewerkt. Zo kun je na het werken met je collega’s genieten van de lekkerste Belgische biertjes in de bar van de camping. Met 40 verschillende biertjes op de kaart, ben je wel even zoet!

Maar wat houdt een baan als toezichter dan precies in? Door COVID-19 komt er een nieuwe functie vrij op de camping. Want ook op de camping is het natuurlijk belangrijk dat mensen zich aan de maatregelen houden. Als toezichter in het zwembad let jij erop of mensen genoeg afstand houden of dat er niet te veel mensen in het zwembad zijn. Een hele verantwoordelijke taak dus. 

In je werk heb je voldoende tijd om een praatje te maken met de campinggasten, waardoor je een afwisselende baan hebt en veel sociaal contact. De gasten van de camping komen uit verschillende landen, dus het is de perfecte kans om je talenskills te verbeteren!

Een zomer werken in België 🇧🇪
De camping waar je gaat werken is een gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen. De Belgische Ardennen is een hele mooie plek om te werken. Het is maar een paar uurtjes rijden vanaf Nederland, maar je komt in een totaal andere wereld terecht. Vanuit de camping loop je in een paar stappen naar een prachtig natuurgebied met bossen, heuvels en stromende beekjes. Hier kun je in je vrije tijd heerlijk wandelen of zelfs mountainbiken! In de buurt zijn genoeg outdoor activiteiten te doen. De plek dus voor echte avonturiers!

Denk jij dat jij het in je hebt om de toezichter op deze gezellige Belgische camping te worden deze zomer? Solliciteer dan direct! Misschien zit jij binnenkort wel in de mooie Belgische Ardennen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt een goed salaris en daar bovenop een gratis verblijfplaats!

 • Je kunt je talenskills ontwikkelen!

 • Je gaat met allemaal leuke jonge mensen als collega’s werken

 • Je krijgt elke dag een verse voedzame gratis maaltijd

 • Dit wordt de beste (werk)zomer van je leven!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een echte aanpakker

 • Je bent sociaal en behulpzaam

 • Je begint elke dag vol enthousiasme

 • Je bent een echte teamplayer!

 • Je bent flexibel

Beschikbaarheid

Minimaal 2 maanden tussen juli 2021 en augustus 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 25 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?

Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt