Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Animatiemedewerkers gezocht voor Frankrijk

  • Functie animatiemedewerker
  • Locatie Frankrijk of Nederland, Frankrijk
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 1 juli 2015 en 30 augustus 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Animatie
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Frankrijk of Nederland, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Beschrijving Als sport- en animatiemedewerker vermaak je kinderen en volwassenen op campings en/of bungalowparken. Je kunt drie weken in Nederland werken of een wat langere periode in Frankrijk. Je geeft zelf aan waar jij het liefste aan de slag wilt. Voordat je start, krijg je een uitgebreide praktijktraining aangeboden. De training bestaat uit een aantal leuke workshops waarbij je alle vaardigheden van het animatiewerk leert. Als animatiemedewerker krijg je een prima vergoeding én wordt je verblijf op het vakantiepark of in het hotel door ons betaald. Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen door de wekelijkse coaching die je krijgt. Je kunt bij ons in verschillende functies aan de slag. Vergeet niet om tijdens jouw aanmelding in te vullen waar jij goed in bent en wat je graag wilt. Spreek je bijvoorbeeld goed Frans of Duits? En wil je graag in het buitenland werken? Heb je al ervaring en wil je als leider aan de slag? Alles is mogelijk!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 juli 2015 en 30 augustus 2015.

Over bedrijf

TOP-Recreatie

TOP-Recreatie

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Een baan waarvoor je deze zomer in Nederland, op een recreatiebedrijf aan de slag kunt? Dan is dit je kans! TOP-recreatie, de grootste specialist in animatieprogramma’s, is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het zomerseizoen. Ben jij creatief en spontaan? Wil je alles over animatiewerk leren? En ben je deze zomer beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen