Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Enthousiaste teamleider gezocht in Spanje of Griekenland

 • Functie Teamleider
 • Locatie Spanje en Griekenland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van 18 juni 2018 t/m 31 oktober 2018.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1500
Covid-update - Spanje en Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode op het vasteland van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen weer is toegestaan. Voor veel eilanden geldt zelfs code groen! Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Het uitzicht dat je vanaf je werkplek hebt is een felblauwe Middellandse Zee, een strakblauwe lucht en prachtige witte stranden. En dat een half jaar lang van april tot en met eind oktober. Je werkt in een groot Clubhotel of in een wat kleiner familiehotel in Spanje, Griekenland of Portugal. In elk geval werk je in een team met andere animatie medewerkers uit verschillende landen. Wat jullie elke dag doen: het de internationale vakantiegasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Klinkt haast niet als werk toch? Deze zomer zou dit toch wel eens jouw werk kunnen zijn. Work hard, play hard zeggen wij dan.
 
Bij ons stap je als teamleider uit de schaduw en sta je volop in de schijnwerpers. Je bent je bewust van je voorbeeldrol en stapt na een show dan ook als eerste op gasten af om een praatje te maken. Jouw job brengt verantwoordelijkheden met zich mee én extra uitdagingen. Zo schakel jij met de areamanager en de hoteldirectie. 
Je speelt in op onverwachte situaties en bent positief van aard. Wat wil je? Je gasten zijn in vakantiesferen en jij ook. Die glimlach krijg je gewoonweg deze zomer niet van je gezicht gebeiteld.

Je krijgt een van ons een training voordat je aan de slag gaat. Zo leer je aan de ene kant de professionele manier van het Teamleider vak. Aan de andere kant leer je juist je eigen talenten ontdekken die je deze zomer nog verder kunt ontwikkelen.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Op wekelijkse basis komt er een supervisor langs die je persoonlijk coacht en begeleidt.

 • Je wordt naar het hotel gebracht.

 • Als je je contract uitdient, betalen we je vliegticket naar huis.

 • Je hebt elke week anderhalve dag vrij.

 • Je spaart je vakantiedagen op. Die worden na afloop van je contract uitbetaald.

 • Je woont in of bij je hotel samen met iemand anders uit het team. Je kunt daar ook kosteloos eten en drinken.

 • Je krijgt een tijdelijk Spaans arbeidscontract. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent en aangemeld om in het betreffende land te mogenJe krijgt een tijdelijk Spaans arbeidscontract. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent en aangemeld om in het betreffende land te mogen werken.werken.

Werkzaamheden

 • Je bent een geboren leider en weet je team zo in te delen dat iedereen de job oppakt waar hij of zij goed in is.

 • Coachend geef je feedback en ontwikkel je het team en individuele entertainers om nóg beter te worden in dit vak!

 • Je bent communicatief vaardig en weet hoe je met verschillende belangen rekening moet houden.

 • Je bent per direct beschikbaar tot eind oktober.

 • Je bent voor vertrek naar de training (we werken je in voor de plek waar je gaat werken) 18 jaar of ouder

Functie-eisen

 • Je hebt al enkele jaren ervaring als Animatiemedewerker en wilt graag de volgende stap nemen of je hebt al ervaring opgedaan als Teamleider.

 • Je bent per direct beschikbaar tot eind oktober.

 • Je bent vóór 18 jaar of ouder.

Beschikbaarheid

De gehele periode van 18 juni 2018 t/m 31 oktober 2018.

Over bedrijf

Cosmo

Cosmo

We are Cosmo. Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Wij bieden opleidingen, trainingen, stages, werkervaringsplekken en bemiddelen (bij)banen. In Nederland en Spanje. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd. En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Femke

Goedemiddag,
Ik ben beschikbaar vanaf juli.
En heb leidinggevende ervaring ook in de animatie sector

Groet femke

Reactie van werkgever:

Hoi Femke!

Bedankt voor je interesse in ons bedrijf!
Zou je mij je CV kunnen sturen of je inschrijven bij ons op de website?
Op dit moment kunnen we je nog geen baangarantie geven i.v.m. je beschikbaarheid, maar ik neem graag de mogelijkheden met je door!

Groeten,

Ineke

Jonas

Beste

Ik ben laatste jaar student lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik ben al een tijdje op zoek naar dit soort vakantiewerk en botste deze week op deze vacature. Ik kan me begin juli ter beschikking stellen (7 of 17juli) Hangt af van de Bachelorproef- verdediging. Ik kan tot het einde van het seizoen. Is dit mogelijk?

Verder heb ik al heel wat kampen en speelpleinen gegeven en sta ik ook al 5jaar leiding bij onze jeugdbeweging (scouts).

Ik geef ook trainingen in de sportsector ( Triatlon). Ik kan me ook goed uit de voet maken met mijn talen "Frans, Nederland en Engels.

Ik weet heus hoe ik kinderen aan het lachen kan brengen/animeren.

Daarbuiten heb ik ook nog een Hoger redderdiploma en EHBO-diploma.

Graag even feedback

Groeten
Jonas

Shauni

Hallo,

Is er ook een mogelijkheid van midden april tot eind oktober dit werk te doen?
Ik zit nu nog midden in het skiseizoen en kan daardoor midden maart niet beginnen.

Met vriendelijke groet,

Shauni de Koning

Reactie van werkgever:

Hallo Shauni!

Dat kan inderdaad! Je kan solliciteren via Grenzelooswerk.

Groetjes,

Ineke

Nikki

Hallo,

Ik ben beschikbaar van 14 juni tot 31 augustus, maar kan niet op solliciteren klikken omdat ik de melding krijg dat ik niet aan de minimale beschikbaarheid voldoe.

Met vriendelijke groet,
Nikki van Ee

Reactie van werkgever:

Hoi Nikki!
Je komt in aanmerking voor de functie kids entertainer (maanden juli en augustus). Je zal een training moeten volgen in Nederland op 22,23,24 juni.

Madelon

Hallo, is het ook mogelijk om de periode van de zomervakantie te soliciteren, 21 juli tot 31 augustus. Ik ga namelijk nog naar school en lijkt mij leuk om ervaringen op te doen en mijn spaans te ontwikkelen.

Reactie van werkgever:

Hoi Madelon, ons seizoen loopt van begin maart/april tot en met eind augustus/oktober. Daarnaast hebben wij ook vacatures die starten eind juni tot en met 1 september.
Met vriendelijke groet,
Joy Rozenbrand
Recruiter

Gerelateerde artikelen