Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Invallers gezocht voor animatiewerk in Europa

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Italië en Luxemburg
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Door heel Europa werken animatoren via ons. Soms gaat er wat mis en moet iemand onverwachts terug naar huis. We kunnen de kids op de camping natuurlijk niet zonder activiteiten laten zitten, the show must go on! De vrijgekomen plek willen we dan ook zo snel mogelijk opvullen. Daarvoor zoeken we flexibele en energieke invallers! Zie jij jezelf terug in het onderstaande profiel? Laat het ons weten! Solliciteer via de onderstaande sollicitatie-button. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek (bij ons op kantoor of via Skype). Als je voor ons aan de slag gaat kan het zo maar zijn dat je binnen 2 dagen naar de camping vertrekt. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je goed voorbereid op pad gaat.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een training of instructie

 • Salaris

 • Tegemoetkoming in je reiskosten

 • Onderdak op de camping

 • Kledingpakket

 • certificaat

 • en een top-ervaring!

Werkzaamheden

 • De camping is heel blij met je komst; je pakt het animatieprogramma op of sluit aan bij het animatie-team

 • Je verzorgt animatie-activiteiten voor jong en oud; sport, spel, theater, mini-disco en meer!

Functie-eisen

 • Energiek en flexibel

 • Gek op kinderen en sportief of creatief

 • Minimaal 3 weken beschikbaar tussen vandaag en half september

 • Klaar voor een kort avontuur in het buitenland

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 8 augustus 2016 en 17 september 2016.

Over bedrijf

European Leisure Jobs

European Leisure Jobs

European Leisure Jobs is de naam. Helemaal thuis in werving en selectie voor de recreatiebranche. Dat doen we al meer dan 45 jaar. Recreatie is ons vak. Een geweldig vak. Wat ons werk zo bijzonder maakt? Alles draait om service. Om échte, ultieme service. Om het overtreffen van verwachtingen. En altijd met een lach. Ja, zó werken wij ook. Met aandacht, passie en plezier. Met heel veel inzet én met kennis van zaken. Zo helpen we jou graag aan je ideale baan. En zo dagen we ook jou uit om het beste uit jezelf te halen!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Melissa

Hallo Sophie,

Ik wou net solliciteren maar ik kreeg de melding dat ik al gesolliciteerd had.
Klopt dat want het lukt mij namelijk niet.

Groetjes, Melissa

Laura

Hoi sophie,
Zoeken jullie nog iemand voor de maand september?
Want dan solliciteer ik gelijk!!

Melissa

Hallo,

Kan ik ook vanaf 13 augustus werken?
Dit ivm mijn verjaardag.

Groetjes
Melissa

Reactie van werkgever:

Hoi Melissa, we zoeken medewerkers die zo snel mogelijk kunnen beginnen maar 13 augustus nadert snel. Je kan dus het beste wel alvast solliciteren, zodat we in ieder geval het gesprek met elkaar aan kunnen gaan. Wie weet kunnen we je vanaf 13 augustus ergens te werk stellen. Groeten, Sophie

Rowela

Bedankt voor uw reactie ik ben woonachtig in Spanje. Mocht u iemand nodig hebben dan hoor ik het graag van u. Groetjes Rowela

Rowela

Goedemiddag Sophie , ik ben geïntresseert in de baan en ik woon in Spanje. Wat word er vergoed in verband met het vervoer.

Reactie van werkgever:

Hoi Rowela, het bedrag dat we vergoeden hangt af van de camping waar je terecht komt. Het tarief is gebaseerd op vertrek met openbaar vervoer vanuit Utrecht (Nederland) tot aan bestemming. Of de vergoeding toereikend is hangt er vanaf waar je zou gaan werken. Dat weten we zodra we bekend is waar je aan de slag kan.

Gerelateerde artikelen