Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Word medewerker bediening bij een luxe resort in Oostenrijk!

 • Functie Bediening
 • Locatie Obertraun, Oostenrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 4 maanden tussen mei 2022 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1800 - €2200
Covid-update - Obertraun, Oostenrijk
Informatie over het reizen naar Oostenrijk
De kleurcode van Oostenrijk is groen. Oostenrijk is momenteel in lockdown voor ongevaccineerden. Daarnaast gaat iedereen, ongeacht gevaccineerd, hersteld of getest, in quarantaine. Test je op dag 5 negatief? Dan mag je uit quarantaine. Wanneer je een boosterprik hebt gehad en een negatieve PCR-test toont, geldt de quarantaineplicht niet. Voor meer informatie over de Corona situatie in Oostenrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Zoek aankomende zomer het mooie weer op en ga werken in het buitenland! Je kunt gaan werken in Oostenrijk als receptiemedewerker voor een luxe resort. Daar ga je een prachtige uitdaging aan en word je omringd door een schitterende omgeving! 
 
Wie ben jij?
Jij bent een topper die graag wil werken in Oostenrijk als receptionist(e) voor een luxe resort! Een mooie uitdaging, waarbij je het gezicht zult worden van ons resort. Door jouw enthousiasme is het voor jou een koud kunstje om de gasten vriendelijk te verwelkomen en in te spelen op hun behoefte. Hierdoor krijgt de gast dankzij jou snel een fantastische indruk van het resort. Doordat het resort populair is onder allerlei soorten gasten, is het van belang dat je een tweede vreemde taal beheerst zoals bijvoorbeeld Duits of Engels. Je wordt direct aangestuurd door de resort manager en je krijgt volop de gelegenheid kennis te maken met de dagelijkse praktijk van een boeiende organisatie in de vakantiebranche. 
Zie je het al zitten om vakantiewerk in het buitenland te gaan doen deze zomer? We vertellen je graag nog iets meer over hoe het is tijdens het werken in het buitenland in het luxe resort!
 
Werken in Oostenrijk
Op een afstand van 1.000 km vanaf Utrecht ligt het Oostenrijkse plaatsje Obertraun! Daar kun je het unieke en luxe resort waarvoor je gaat werken in Oostenrijk vinden. Dormio Resort Obertraun ligt in Oostenrijk, ten zuidoosten van Salzburg, in een prachtig UNESCO-werelderfgoed gebied. Dit resort bestaat uit 82 luxe chalets voor 2 tot en met 16 personen. Het resort beschikt over vele faciliteiten zoals een zwembad, fitness, wellness, een restaurant, een minimarkt en receptie. Je hoeft je dus tijdens jouw vakantiewerk in het buitenland niet te vervelen!
 
Naast het werken kun je heerlijk genieten van de wellness -en sportfaciliteiten die dit luxe resort aanbiedt aan haar gasten. Daarnaast kun je natuurlijk de omgeving ook verkennen, want er is genoeg te doen als je gaat werken in het buitenland! Denk bijvoorbeeld aan een verfrissende duik in de prachtige Hällstattersee of de omgeving verkennen per boot, fiets of kajak.
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een onvergetelijk avontuur in het prachtige Oostenrijk

 • Accommodatie is voor jou geregeld

 • Je krijgt volop de gelegenheid kennis te maken met de dagelijkse praktijk van een boeiende organisatie in de vakantiebranche

Wat moet je daarvoor doen?

 • Aannemen van reserveringen, ontvangen en placeren van gasten en uitserveren en uitruimen van tafels binnen en buiten

 • Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden achter de bar

 • Het opnemen, doorgeven en uitserveren van dranken en spijzen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beheerst een tweede vreemde taal

 • Je bent enthousiast en vindt het leuk om gasten vriendelijk te verwelkomen

 • Je bent een echte aanpakker

Beschikbaarheid

Minimaal 4 maanden tussen mei 2022 en december 2023.

Over het bedrijf

Dormio Resorts & Hotels

Dormio Resorts & Hotels

Dormio Resorts & Hotels is een jonge, sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio Resorts & Hotels een snel groeiende speler met een frisse blik in de leisure branche. Dormio Resort & Hotels beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Met haar 10 vakantieresorts en hotels verhuurt en beheert zij in totaal ruim 800 vakantieaccommodaties en heeft zij meer dan 300 medewerkers.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 2 juli 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?
Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?
Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.
Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt