Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Nederlandstalige hotelmedewerkers in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk

 • Functie Kok, afwasser, verantwoordelijke schoonmaak,...
 • Locatie Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk
 • Periode Minimaal 3 maanden
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 38
 • Bruto maandsalaris €2000 - €2500

Omschrijving

Wil jij deze zomer een onvergetelijke tijd beleven? Ga dan werken voor een hotel in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk! Jij kan kiezen voor een baan die bij jou past. Werk als kok, afwasser, zaalmedewerker of verantwoordelijke schoonmaak. De keuze is aan jou!

Welke functie past bij jou?
Als kok assisteer je bij de bereiding van maaltijden in zowel de warme als koude keuken. Je bent medeverantwoordelijk voor het schoonmaken van de werkplek en helpt bij de uitschep van de maaltijden aan de buffetten. Je houdt je bij dit alles aan de richtlijnen van veiligheid en hygiëne.

Als plongeur help je met het schoonmaken van de keuken en het materiaal. Je wast vaak zware buffetschotels, braadsledes en soeppotten af. Kortom, alles dat te groot is om door een automatische vaatwasser te gaan. Tussendoor kan je ook gevraagd worden om andere taken uit te voeren zoals het uitkuisen van lades, verversen van frituurolie etc. Op het einde van je shift help je met het schoonmaken van de werkplek en het dweilen van de keuken. Jouw baan is dus zeer divers, jij gaat je zeker niet vervelen tijdens het werken in het buitenland!  

Als zaalmedewerker ben je verantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met je medeverantwoordelijken stuur je een ploeg vrijwilligers en jobstudenten aan. Met jullie enthousiasme zorgen jullie ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels. Je taken bestaan onder andere uit: opmaken tafelplanning, onthaal van vakantiegasten in het restaurant en aansturen van de ploeg zaalmedewerkers, incl. het opmaken van werkroosters!  

Als verantwoordelijke schoonmaak help je mee met het schoonmaken van het hotel en stuur je een team van vrijwilligers en jobstudenten aan. Je taken bestaan onder andere uit: opleiden, aansturen en superviseren van vrijwilligers die meewerken in de schoonmaak, meewerken in het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en gastenkamers en aansturen van medewerkers in de wasserij.

Ook kandidaten met interesse in andere hotelfuncties mogen zich steeds melden.

Werken in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk
Jij kan kiezen waar jij wilt gaan werken in het buitenland. Kies voor Zwitserland, Frankrijk of Oostenrijk? Dan kan jij 's zomers de bergen intrekken om prachtige routes te hiken, te zwemmen in bergmeren of te gaan mountainbiken. Geef aan in je sollicitatie waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Heb jij zin in een onvergetelijke zomer en past een van deze functies bij jou? Solliciteer dan snel! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Kamer in het hotel, verblijf in all-inclusive: alle maaltijden worden dus voor je geregeld!

 • Werkkledij kan dagelijks gewassen worden, persoonlijke kledij wekelijks

 • Verzekering in werk- en vrije tijd

 • Je werkt 38 uur in een 6-dagen week

 • Verloning volgens de Belgische loonnorm in de horeca

 • Een contract van bepaalde duur

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je controleert de naleving van de hygiënevoorschriften in je dienst

 • Functieafhankelijk: opmaken en verdelen van uurroosters

 • Aansturen en opvolgen van vrijwilligers en jobstudenten die meewerken in je dienst

 • Meewerken in de aan jou toegewezen dienst (Keuken, zaal, housekeeping,...)

Wat verwachten wij van jou?

 • Functieafhankelijk: uniforme werkkledij

 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Kennis van andere talen (Frans, Duits) is een plus

 • Je werkt zorgvuldig en gestructureerd

 • Je bent bereid om zelf mee te werken ("coachend meewerken")

 • Je bent in staat om vrijwilligers en jobstudenten aan te sturen (opleiden, motiveren, corrigeren)

 • Je bent communicatief sterk en discreet. Je kan goed uitleggen

 • Je hebt organisatievermogen

 • Je hebt oog voor orde, netheid en hygiëne

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden

Over het bedrijf

Intersoc Vzw

Intersoc Vzw

Al sinds 1949 organiseert de vzw Intersoc "gezonde bergluchtvakanties" voor leden van de Christelijke Mutualiteiten (CM). Aanvankelijk enkel voor kinderen en al snel volgen miljoenen Vlaamse en Waalse gezinnen hun voorbeeld. "Met de mutualiteit op reis", is vandaag nog steeds een begrip. De kartonnen dozen zijn ingeruild voor stevige reiskoffers en de vakantieservice kan met gemak de vergelijking doorstaan met die van de meest populaire touroperators.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 18 juli 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?
Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?
Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!
Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Covid-update - Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
De kleurcode van Frankrijk is momenteel groenVoor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Hatice

Hi, is er al enig informatie te verkrijgen welke hotels dit betreffen in Oostenrijk en Zwitserland? Hoor graag!

Stella

Hi, is de minimale beschikbaarheid van 3 maanden een harde eis? Het lijkt mij namelijk erg leuk om hier aan de slag te gaan, echter ben ik niet 3 maanden beschikbaar. Hoor het graag!

Reactie van werkgever:

Dag Stella,
Onze voorkeur gaat uit naar een langere beschikbaarheid maar met wat puzzelwerk kunnen we soms ook personen met een kortere beschikbaarheid inplannen. De minimale beschikbaarheid is toch wel 1 tot 2 maanden als seizoensmedewerker.

Gabriel

Hi, wanneer zijn de startdata? Ik ben per direct beschikbaar en kan niet wachten om te beginnen in het mooie Zwitserland!

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen