Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Werk aan het zwembad in de Belgische Ardennen deze zomer!

 • Functie Zwembad medewerker
 • Locatie Ardennen, België
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode De gehele periode van 13 juni 2022 t/m 30 september 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

In de vakantie genieten van het zwembad en geld verdienen, wie wil dat niet? Deze vacature in het buitenland biedt jou deze geweldige combi! Klaar om deze zomer te gaan werken in het buitenland? Lees dan snel verder. 

Op een camping in de Belgische Ardennen zijn ze opzoek naar een zwembad medewerker! 
Samen met je collega’s van het zwembad en de bikinibar zorg je ervoor dat het iedere dag een feestje is bij het zwembad. Je bent waakzaam, signaleert gevaarlijke situaties tijdig, en kunt en durft op een correcte manier gasten aan te spreken op hun gedrag.
Je bent gastvriendelijk, maar ook strikt indien nodig, vrolijk, en houdt ervan een praatje te maken met de gasten. Daarnaast neem je initiatief en organiseer je leuke activiteiten bij het zwembad. Natuurlijk zorg je ervoor dat het er altijd netjes uitziet in en rondom het zwembad. 
Tijdens het werken in het buitenland zorg je onder begeleiding zorg ervoor dat alle waarden van het zwembad dagelijks gecontroleerd worden en houdt je deze ook bij in een logboek.

Werken in de Belgische Ardennen 
Naast dat je tijdens het werken in het buitenland al de hele dag mag genieten van het zwembad, is er ook genoeg buiten werktijd te doen. Werken in de Belgische Ardennen staat gelijk aan avontuur, cultuur en gezelligheid! In je vrije tijd kan jij doen wat jij wil want je mag verblijven op de camping, hoe fijn is dat? Ga chillen met je collega’s of ontdek juist samen de omgeving. Jij gaat je zeker niet vervelen tijdens jouw vakantiebaan in het buitenland! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Verblijf op de camping

 • In het hoogseizoen 7 dagen per week avondeten

 • Een marktconform salaris

 • Voldoende vrije tijd om te genieten van de schitterende omgeving

Wat moet je daarvoor doen?

 • Controleren installaties

 • Bewaren van veiligheid in en rondom het zwembad

 • Organiseren van activiteiten

 • Indien nodig help je mee op andere afdelingen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent vrolijk en gastvriendelijk

 • Je bent zorgvuldig en waakzaam

 • Je bent zorgvuldig en waakzaam

 • In het bezit zijn van een diploma Reddend Zwemmen en een EHBO diploma is een pré

Beschikbaarheid

De gehele periode van 13 juni 2022 t/m 30 september 2022.

Over het bedrijf

Sandaya Camping Parc la Clusure

Sandaya Camping Parc la Clusure

Sandaya Camping Parc La Clusure is een 4-sterren Sandaya camping in de Belgische Ardennen. Het vakantiepark is gedurende het seizoen een bruisend vakantieverblijf voor alle leeftijden. De 5 speerpunten van Parc La Clusure zijn: gastvriendelijk personeel, kwaliteit (meer bieden dan de gast verwacht), goede horeca, schoon sanitair en een uitgebreid recreatie- en buitensportprogramma. Je hoeft niet helemaal naar Frankrijk, Italië of Spanje te reizen voor de leukste vakantiebaan. Slechts 290 km vanaf Utrecht en 100 km vanaf Maastricht ligt in het hart van de Belgische Ardennen Sandaya Camping Parc La Clusure waar je samen met veel andere studenten een uitdagende, leuke maar ook leerzame vakantiebaan kunt beleven. Vind je het leuk om de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen, dan is dit dé vakantiebaan voor jou. Het is een unieke baan waarbij hard gewerkt moet worden, waar de sfeer uitstekend is en er genoeg vrije tijd is om samen met collega’s van de omgeving te genieten of te relaxen bij het zwembad.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 4 augustus 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?
Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!
Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?
Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.
Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt