Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Gezellig feestcafé op Grieks eiland zoekt nieuwe teamleden!

 • Functie Bar, bediening & PR
 • Locatie Kos, Griekenland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 2 maanden tussen juni 2021 en september 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca en Uitgaansleven
 • Bruto maandsalaris €1400 - €2000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Waarom een zomer blijven in Nederland als je op avontuur kan! Werken op Kos is garantie op onvergetelijke avonturen, waardevolle werkervaring en heel veel zon. We geven je hier wat meer informatie over wat je kunt verwachten van deze vacature in het buitenland.
 
Over je nieuwe werkgever
Je gaat aan de slag voor hét gezelligste, gekste en meest sfeervolle café van Griekenland. Samen met ongeveer 20 collega’s vorm je een soort vrienden-familie-werk-team. Veel collega’s kunnen daarom moeilijk afscheid nemen en komen gewoon elk jaar weer terug. Je hoeft geen “popie jopie” te zijn of bakken ervaring te hebben, jouw nieuwe werkgever wil gewoon graag gezellige mensen die willen werken in het buitenland! 
 
Is het ook gezellig? Ja, het is belachelijk gezellig. Is het altijd feest? Ja, eigenlijk wel. Is het altijd gemakkelijk? Nee, het kan ook best een beetje zwaar zijn en je moet wel echt van het nachtleven houden. Maar je zal geweldig veel plezier, liefde en geluk ervaren. Een beetje volgens het “work hard, play hard principe”. Het zal een ervaring zijn die je je hele leven bij blijft, dat beloven we je!
 
Over je baan
Ben jij die gezellige en ‘prettig gestoorde’ teamspeler voor achter de bar, in de bediening en voor PR (proppers)? Dan is dit jouw kans! Het team staat bij deze functie voorop en iedereen zorgt goed voor elkaar. Enthousiast? Dan zien we jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet. Wellicht ga jij dan binnenkort naar Griekenland en word je onderdeel van deze knettergekke, enthousiaste en veel-te-gezellige feestfamilie van 2021!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een geweldig leuke en vertrouwde werkomgeving op een prachtig eiland

 • Een hecht team met leuke collega’s vanuit het hele land

 • Gratis wonen in gezellig personeelshuis in Kos-stad, vlakbij de bar en het strand

 • Een bovengemiddeld salaris wat elke week uitbetaald wordt

 • Redelijke werktijden en voldoende vrije tijd

 • Een grotendeels Nederlands team met een Nederlandse baas

 • Een werkvergunning die we samen met je regelen (wordt voor je betaald)

 • Een vergoeding voor je vliegticket

Wat moet je daarvoor doen?

 • Bar

 • Bediening

 • Promotie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je houdt van het nachtleven en komt om te werken én om te feesten

 • Je legt gemakkelijk contact en kan tegen een stootje

 • Je hebt redelijk wat horeca/promotie-ervaring

 • Komende zomer ben je minimaal 6 weken beschikbaar, langer is alleen maar mooi

 • Ook ben je minimaal 20 jaar

Beschikbaarheid

Minimaal 2 maanden tussen juni 2021 en september 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 1 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Lowé

Hi, bovenaan staat dat je minimaal 18 jaar moet zijn en onderaan staat dat je minimaal 20 jaar oud moet zijn. Om welke leeftijd gaat het nu precies? Ik ben namelijk erg geïnteresseerd in de vacature maar ik word in augustus pas 20 jaar, is dit een probleem?

Reactie van werkgever:

Beste Lowé,
Goed dat je een berichtje stuurt, je kunt solliciteren als je boven de 18 bent. We zien jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet!

Groetjes,
Donna

Dian

Hi!
Jullie geven aan dat twee maanden een pré is en langer alleen maar beter, nu is mijn vraag; hoelang zou ik maximaal nog kunnen blijven na het hoogseizoen? Tot welke maand ongeveer?
Groetjes,
Dian

Reactie van werkgever:

Hallo Dian,
Wij zijn open van ongeveer half juni tot september. Als je langer wilt blijven kan je dat natuurlijk doen.
Groetjes,
Donna

Joëlle

Hi! Super leuke vacature, is het ook eventueel mogelijk om met z'n tweeën komen?

Reactie van werkgever:

Beste Joëlle,
dank voor jouw enthousiaste reactie. Dit is mogelijk, echter moet je wel apart van elkaar solliciteren. Graag zien wij jullie sollicitaties tegemoet.
Groetjes,
Donna

Madelon

Hallo,
In de beschrijving staat dat je een bovengemiddeld salaris verdient. Maar is dit volgens nederlandse norm? En is dit een vast bedrag per maand/week of wisselend?

Graag hoor ik van u.
Groetjes, Madelon

Reactie van werkgever:

Beste Madelon,
tijdens de sollicitatiegesprekken gaan wij hier nader op in. Mocht je gemotiveerd zijn om te werken bij ons zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.
Groetjes,
Donna

Quincy

Hi!
Ik vroeg me af wat de minimum leeftijd is. Ik zie namelijk 18 en 20 staan.
Ook vroeg ik me af hoe het zit met reizen naar het buitenland, want nu is het natuurlijk niet de beste periode. Zijn daar al dingen duidelijk over? Bijvoorbeeld dat je gevaccineerd moet zijn o.i.d.?

Reactie van werkgever:

Hallo Quincy,
Onze minimale leeftijd is 18jaar. Het is nog niet duidelijk op dit moment hoe het gaat met reizen naar het buitenland in de zomerperiode. Dus ook nog niet bekend of je getest of gevaccineerd moet zijn. Daar zit dus nog een onzekerheid. De reisorganisaties (en wij) zijn wel hoopvol dat er tegen die tijd veel mogelijk is. En we er een gezellige zomer van kunnen maken met allemaal mensen die staan te trappelen om weer op vakantie te kunnen:).
Groetjes, Donna

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen