Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Toeristenbureau op Kreta zoekt versterking!

 • Functie Chersonissos
 • Locatie Kreta, Griekenland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 2 maanden tussen 1 april 2019 en 31 oktober 2019.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €700 - €1500
Covid-update - Kreta, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode op het vasteland van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen weer is toegestaan. Voor veel eilanden geldt zelfs code groen! Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Wij zoeken voor ons toeristenbureau op Kreta, Griekenland, enthousiaste medewerkers die willen werken in het buitenland. Jij zult verantwoordelijk zijn voor de verkoop van excursies. 

Functieomschrijving
Wij zijn een kleinschalig reisbureau op Kreta die eigen excursies uitvoert als jeepsafaris, mini bus tours en wandelingen. Wij hebben ook 2 verkoopkantoren in en rond Chersonissos Kreta, waar wij onze excursies verkopen. Als je bij ons aan de slag gaat ben je verantwoordelijk voor je "eigen" kantoor waar je in de ochtenduren werkt en in de avond. ‘s-middags ben je vrij.

Wij bieden een goed salaris met de gebruikelijke verzekeringen.
Daarnaast is er een leuke werksfeer. Je zal dan ook leuk contact hebben met onze gidsen die de excursies uitvoeren die jij verkoopt.

Werken op Kreta
Top dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! Nog een paar stappen en je bent aan het werk in het buitenland! Werken op Kreta voldoet aan velen wensenlijstjes. Schitterende stranden? Check. Aangenaam klimaat? Check. En vergeet niet het heerlijke eten op het Griekse paradijs. Eén ding mag duidelijk zijn, werken op Kreta zal je niet snel teleurstellen. Dus solliciteer snel via de website van Grenzelooswerk. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Beloning ligt tussen de €700 - €1500 euro per maand

 • Wij helpen je met zoeken naar vervoer en woonruimte!

 • Verzekering

 • Een onvergetelijke zomer!

Werkzaamheden

 • Excursies verkopen

Functie-eisen

 • Minimaal 21 jaar

 • Je spreekt Nederlands en Engels

 • Je bent sociaal aangelegd

 • Je bent minimaal 7 maanden beschikbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 2 maanden tussen 1 april 2019 en 31 oktober 2019.

Over bedrijf

Eye Travel

Eye Travel

Wij zijn een excursiebedrijf in Griekenland. Oraniseren zelf excursies, waaronder jeepsafaris, wandelingen en minibus excursies. Wij hebben 2 verkoopkantoren in en rond Chersonissos op Kreta, waar wij onze eigen excursies en ook voor derden verkopen. Ons bedrijf is bestaat 22 jaar. Eye Travel is vrij populair bij de Nederlandse vakantievierder.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Marijke

Is het mogelijk om te solliciteren naar de reisgids functie?

Bas

Hallo, ik heb gereageerd op de sollicitatie, maar heb daarbij niet aangegeven welke maanden ik beschikbaar ben. Dit zijn de hele maanden juli en augustus.

Bas Haar

Sharon

Hi,

Er staat dat je minimaal 2 maanden beschikbaar moet zijn, klopt dit?
Ik zou graag willen solliciteren maar dit werkt niet. Ik krijg de melding dat ik niet aan de minimale beschikbaarheid voldoe, maar ik ben beschikbaar van mei tot en met Augustus. Kunnen jullie mij ver der helpen?

Sharon

Sharon

Hallo,

Zou u mij wat meer kunnen vertellen over de werkzaamheden?

Sharon

Reactie van werkgever:

Mensen gaan op vakantie en willen excursies doen. Wij hebben 2 kantoortjes waar de toeristen hun excursies kunnen kopen. Hiervoor zoeken wij een verkoopster excursie.

Ina

Ik ben tussen 1 april en 31 oktober 3 maanden beschikbaar, de maanden zijn door jullie zelf in te vullen.

met vriendelijke groet, Ina Blik

Gerelateerde artikelen