Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ibiza roept! Je kunt hier gaan werken als hotelentertainer

 • Functie Hotelentertainer
 • Locatie Ibiza, Spanje
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 4 maanden tussen 1 juli 2020 en 19 november 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris €700 - €1200
Covid-update - Ibiza, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Velen dromen om te gaan werken op Ibiza, jij kunt het werkelijkheid maken. Dat betekent een werkomgeving met schitterende stranden, een helderblauwe zee en heel veel zon. Bezorg gasten en jezelf een onvergetelijke tijd als entertainer en solliciteer vandaag nog!

Functie omschrijving
Voor diverse luxe hotel resorts op Ibiza zijn wij op zoek naar enthousiaste hotel entertainers. Lijkt het jou ook fantastisch om samen met internationale jongeren en andere Nederlandse collega's op een hotel diverse activiteiten te organiseren op het gebied van sport, spel, dansen en theater? Dan is deze vacature op Ibiza ideaal voor jou.

Waarom werken op Ibiza?
Je kunt genieten van een eindeloze zomer! Daarnaast maak je van elke dag een feestje als entertainer en beleef je een onvergetelijke tijd. Ontdek daarnaast het bruisende uitgaansleven, maak kennis met mede-avonturiers en geef jouw cv een gigantische boost! Dit is jouw kans om plezier te combineren met waardevolle werkervaring. Wat je hiervoor moet doen? Solliciteren en je zomerkleding inpakken! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Gratis accommodatie (volpension)

 • Sociale zekerheid

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Vliegticket vergoeding aan einde van contract afhankelijk van hotel

Werkzaamheden

 • Je maakt jezelf en hotelgasten blij!

 • Organiseren van activiteiten

 • Je creëert een goede sfeer

Functie-eisen

 • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar of langer

 • Je spreekt goed Engels en bij voorkeur een extra taal (Duits, Frans en/of Spaans)

 • Je bent representatief en hebt een open minded mentality

 • Je bent een teamplayer en je kunt goed organiseren

 • Je bent enthousiast!

Beschikbaarheid

Minimaal 4 maanden tussen 1 juli 2020 en 19 november 2020.

Over bedrijf

Ten Travel

Ten Travel

Ten Travel is de organisatie voor iedereen op zoek naar een betaalde baan in Europa.Wij werven en selecteren toeristisch personeel voor opdrachtgevers in Spanje, de Canarische eilanden, Griekenland, Cyprus en Italie.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Joyce

Hi Ik heb interesse in deze vacature, en wil hier dan ook graag op solliciteren.

Ik ben al vaker op het eiland geweest en ben daar dan ook best bekend. Ik zou graag willen weten om wat voor hotels het gaat, kan ik hier meer informatie over krijgen ?

Met vriendelijke groet,
Joyce

Reactie van werkgever:

Hoi Joyce we werken met verschillende hotelketens op het eiland dus daar kunne we niet direct antwoord op geven. Dit zijn er te veel. Daarnaast is het ook afhankelijk van jouw cv en ervaring in welk hotel je eventueel zal passen.

Yaleh

Hallo,

Ik ben vanaf 2 juli beschikbaar tot het einde vd termijn (19 sep) en eventueel later , eerder zeiden jullie dat dit mogelijk was maar als ik wil solliciteren wordt aangegeven dat ik niet aan de minimale beschikbaarheid voldoe. Dit terwijl er staat dat je op 11 juli nog kan beginnen in de vacature :).

Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Dit is inderdaad in sommige gevallen mogelijk, wellicht kun je even direct met Grenzelooswerk contact opnemen en je probleem uitleggen zodat ze dit kunnen aanpassen.

Jalano

Goedenavond,
Ik ben vanaf 22 maart beschikbaar tot eind Juli zou ik dan in aanmerking komen met deze vacature?

graag hoor ik van u!
met vriendelijke groet,
Jalano Tarmidi

Reactie van werkgever:

Hoi Jalano, met deze periode kun je helaas niet op Ibiza geplaats worden. Hiervoor dien je minimaal tot midden September beschikbaar te zijn. Mocht je echter ook naar de Griekse eilanden willen dan kun je met deze periode van beschikbaarheid daar wel aan de slag als animator.

Susanne

hoi,

ik ben geïnteresseerd in deze vacature ik ben beschikbaar vanaf 4 juli tot en met december, kan dat voor deze vacature?

Reactie van werkgever:

Hoi Suanne, ja dat is mogelijk!

Marinda

Ik heb interesse in de vacature alleen spreek ik gebrekkig Engels. Is dit een probleem? Kom ik in een internationaal team terecht of alleen in een team met nederlanders/ Belgen

Met vriendelijke groet,
Marinda

Reactie van werkgever:

Hoi Marinda, Je komt in een internationaal team, en je werkt met internationale gasten, dus helaas is een goede kennis van Engels op conversatie niveau wel belangrijk. Je werkt namelijk niet alleen uitsluitend met Nederlandse en Belgische gasten.

Gerelateerde artikelen