Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Tenten afbouwers gezocht Italië, Spanje en Frankrijk

 • Functie Demontage medewerker
 • Locatie Spanje, Frankrijk en Italië
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode De gehele periode van 11 september 2017 t/m 31 oktober 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris €900 - €1200
Covid-update - Spanje, Frankrijk en Italië
Op dit moment is een groen reisadvies van kracht voor Italië. De besmettingen nemen sterk af in Italië, super fijn! Bij aankomst in Italië moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). 

Het dragen van een mondkapje in Italië is verplicht in publieke binnenruimtes en in het OV. Momenteel zijn de terrassen, bars, bioscopen en sportscholen weer (beperkt) open. Goed nieuws dus!

Omschrijving

Demontage medewerker (afbouw van tenten) door heel Europa! 
Als demontagemedewerker/tentenafbouwer ben je werkzaam op diverse campings uit ons aanbod. Ieder team is verantwoordelijk voor één regio. Dit kan zijn: Frankrijk/Spanje, Toscane, Gardameer of de Adriatische kust! 
Samen met jouw team verplaats je van camping naar camping om daar alle tenten van Selectcamp af te bouwen. 
 
Je start rond 8 september en bent uiterlijk 31 oktober klaar met de werkzaamheden. Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan snel via de website van Grenzelooswerk! 

 

Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een vast salaris

 • Vergoeding voor de heen en terug reis

 • Huis vestiging

 • Kledingpakket

 • Vergoeding voor maaltijden

Werkzaamheden

 • Tenten afbouwen

Functie-eisen

 • Fysiek sterk en in staat de gehele dag bezig te zijn met het tillen van zware objecten

 • Flexibel

 • Je spreek ( redelijk ) goed Engels

 • Je bent in het bezit van je rijbewijs

Beschikbaarheid

De gehele periode van 11 september 2017 t/m 31 oktober 2017.

Over bedrijf

Campingjobs Vacanceselect

Campingjobs Vacanceselect

Vacanceselect is sinds 1992 specialist in het verzorgen van luxe camping vakanties. Eerder stonden wij ook wel bekend als Selectcamp, maar vanaf dit seizoen hebben wij alle labels onder één naam; Vacanceselect. Vacanceselect brengt een unieke combinatie van Europese topcampings met de meest uitgebreide faciliteiten, zeer luxe Vacanceselect accommodaties en de persoonlijke benadering die voor Vacanceselect zo kenmerkend is. Met Vacanceselect zijn onze gasten er zeker van dat het hen aan niets ontbreekt. En de kinderen? Die hebben de tijd van hun leven! Selectcamp accommodaties staan op campings die - zonder uitzondering - behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken de vakantie van onze gasten tot een ware belevenis. Daar voegt Selectcamp haar persoonlijke service en een breed aanbod aan luxe accommodaties nog eens aan toe. Kortom: vakantie met Selectcamp, is een vakantie zonder zorgen. De campings zijn speciaal voor onze gasten geselecteerd, de accommodaties staan gereed bij aankomst en de medewerkers van Selectcamp vangen onze gasten op. De kinderen kunnen genieten van een rijk animatie-programma die veelal georganiseerd wordt op de camping. Meer weten? Ga naar www.selectcamp.nl. Elk jaar werven wij circa 200 enthousiaste medewerkers voor onze 3- en 4-sterrencampings in Europa. Ons team werkt vanuit Alkmaar en Hamburg en bestaat uit een enthousiaste team die dagelijks bezig zijn met het selecteren van de leukste en meest gemotiveerde seizoensmedewerkers. Voor de werving nemen wij na jouw sollicitatie telefonisch contact met jou op. Daarin gaan wij kijken wanneer jij langs kan komen voor een sollicitatiegesprek. Ter bevestiging zullen wij de afspraak gegevens naar jou mailen, bij deze mail sturen wij ook een presentatie met meer informatie ter voorbereiding. Tijdens het sollicitatiegesprek gaan we het hebben over jouw motivatie om voor Selectcamp te kiezen, jou als persoon en natuurlijk beantwoorden we alle vragen die jij hebt. Naast ons kantoor in Alkmaar, werkt er vanuit elke regio een operationeel team, bestaande uit een Operational Manager, Regional Assistant en een Maintenance Team, die klaarstaan om jou het hele seizoen te ondersteunen. Een onmisbare groep mensen die elk jaar met veel plezier en enthousiasme voor Selectcamp aan de slag gaat! THE PERSONAL TOUCH... ... Bieden wij niet alleen aan onze gasten, maar ook aan jou als medewerker. Vanaf je sollicitatie tot na de jaarlijkse reünie houden wij vanuit Alkmaar persoonlijk contact met jou. Daarnaast komen onze Regional Assistants regelmatig langs op alle camping voor support en advies. Werken bij Selectcamp betekent kiezen voor een persoonlijk en kleinschalige organisatie, goede begeleiding en een geweldige zomer op een van onze topcampings! Tot snel!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen