Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Vrijwilligers gezocht voor voetbal project in Ghana

  • Functie Vrijwillig voetbal coach
  • Locatie Accra, Ghana
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 31 jul 2016 en 31 mrt 2017.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Sport
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Dream Africa Care Foundation runt een lokaal voetbalproject met ongeveer 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar oud. De kinderen zijn verdeelt in vier jongens en één meisjes team. Als vrijwilliger ga je samen met onze lokale trainer aan de slag met het voorbereiden en het geven van trainingen in de middag. In de weekenden spelen de kinderen wedstrijden en kan je mee als begeleider om ze aan te moedigen. De kinderen beleven veel plezier tijdens de trainingen, de deelname helpt de kinderen te werken aan zelfvertrouwen, discipline en het houdt ze van de straat. Je hebt veel vrijheid om naar eigen inzicht de trainingen te geven. Je hoeft voor dit project geen Arjen Robben te zijn, als je maar met plezier een balletje trapt. Waarom Dream Africa Care Foundation? Als vrijwilliger bij Dream Africa Care Foundation zijn de mogelijkheden flexibel. Je kan naast het geven van voetbaltrainingen op verschillende manieren bijdragen aan de organisatie door je talenten in te zetten. Bijvoorbeeld door het maken van promotiefilmpjes, het opzetten van een geldinzamelingsactie, het geven van ICT lessen, repareren van schoolbanken of helpen met de boekhouding. Omdat de voetbaltrainingen na schooltijd plaatsvinden kan je als voetbalvrijwilliger ook helpen bij andere vrijwilligers projecten, bijvoorbeeld: - Lesgeven op een school in sloppewijk Jamestown in de ochtenden. Je kan je lesgeven of een lokale docent meehelpen in vakken als wiskunde, engels, science en ICT. - Een-op-een bijles en coach geven op een school voor kinderen die in extreme armoede leven. - Ondersteuen van het management van de organisatie. Het beantwoorden van emails, online promoten van de stichting, fondsenwerven, promotie filmpjes maken, etc. Vrijwilligershuis Als voetbalvrijwilliger verblijf je in een huis met gezellige vrijwilligers vanuit de hele wereld. Je betaald als vrijwilliger een vergoeding van slechts $350,- per maand. Airport pick-up, oriëntatie en accommodatie (incl. drie maaltijden per dag, mineraal water, 24/7 support, house-keeping en de was) zijn in dit bedrag inbegrepen. Verder worden er verschillende weekendtrips georganiseerd naar bijvoorbeeld de Volta regio, Cape-coast, Elmina, Kokrobite, Ada Foah en meer. Als je nog meer van Ghana wil zien heeft Dream Africa Care Foundation ook vrijwilligersprojecten in oa Larabanga en Kumasi. Voor wie? Vrijwilligers van alle leeftijden zijn welkom. Ervaring is handig, maar absoluut niet vereist. Het is ook mogelijk om samen met iemand te komen. Duur van je verblijf is flexibel: vanaf 2 weken tot 1 jaar. Hopelijk tot snel! Floor Hamburg Vrijwilliger Dream Africa Care Foundation
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 31 juli 2016 en 31 maart 2017.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Femke

Super initiatief! Had ik de centjes, ik vertrok meteen! Keep up the good work!

Reactie van werkgever:

Thanks Femke :)

Lisa Marije

Goedemiddag,

Ik heb net mijn sollicitatie verstuurd, maar heb daarbij niet mijn motivatie bijgevoegd.. Heb dus iets te vroeg op versturen gedrukt. Kan ik deze motivatie nog sturen?

Met vriendelijke groet,
Lisa-marije

Reactie van werkgever:

Hey Lisa Marije,
Geen probleem. Als het goed is heb je een bericht van mij ontvangen.
Groeten,
Floor

Gerelateerde artikelen