Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ecologisch bouwen in Frankrijk

  • Functie Vrijwilliger in Frankrijk
  • Locatie Villemaloux, Frankrijk
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 24 aug 2016 en 03 sep 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Bouwwerkzaamheden
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

De Nederlandse Francisca heeft een oude boerderij met een groot stuk land. Francisca streeft ernaar om mensen hier de mogelijkheid te bieden rust te vinden en te mediteren. Ze wil een non-profit-retraitecentrum bouwen, alsmede een gastenverblijf voor mensen die psychische problemen hebben. Over het terrein verspreid, wil ze twaalf huisjes bouwen, met elk een eigen pizza-oven. In 2015 is hier een begin mee gemaakt. Werkzaamheden Francisca doet al het werk in haar eentje. Er is nog heel veel werk te verrichten, o.a. het bouwen van lemen huizen. In de pizzaoven kun je natuurlijk pizza’s maken, maar ook lemen bakstenen! Er zullen meerdere pizzaovens gebouwd worden en de omgeving moet worden opgeruimd en schoongemaakt (onkruid wieden, hout hakken etc.). Je werkt veel met klei bij de bouw van de huisjes. Daarnaast wordt een oude schuur opgeknapt als gastenverblijf. De vrijwilligers worden betrokken bij alle stappen van het werk dat uitgevoerd moet worden.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 24 augustus 2016 en 3 september 2016.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Rowie

Klopt het dat u/jullie alleen vrijwilligers zoeken tijdens de twee weken in augustus en september? Alvast bedankt, groeten Rowie Vlaar

Reactie van werkgever:

Hoi Rowie,

Dat klopt inderdaad. Het gaat hier om een internationaal vrijwilligersproject, waar je gedurende twee weken met een groepje vrijwilligers werkt op het (langer lopende) project.

Uit je vraag denk ik te lezen dat je zelf iets anders in gedachten hebt. Je kunt via de solliciteer-button vrijblijvend contact met ons opnemen om van gedachten te wisselen over andere mogelijkheden.

Hartelijke groet,

Pascale en Henny
IBO-Nederland.org

Gerelateerde artikelen