Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Cultuurwerk en lesgeven op scholen in Bali Indonesië

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Bali, Indonesië
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 14 dagen tussen 22 september 2016 en 22 september 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Je begint met een hele week kennismaken met de Balinese cultuur...eigenlijk wel heel erg leuk! Ook hier word je opgehaald van het vliegveld en word je naar je verblijf gebracht. 's Avonds geniet je heerlijk van een Balinees party Diner. De dagen na dit warme welkom ga je allemaal leuke dingen doen: een stadswandeling, workshop Batik Painting, een paar lessen Balinees, een traditioneel dansfeest, een workshop Flower offering en een bezoek aan heilige tempel. Natuurlijk word je ook voorbereid op het vrijwilligerswerk dat je gaat doen. De eerste maandag na deze introductieweek ga je aan de slag. Buiten de toeristische centra van Bali spreken maar weinig mensen goed Engels. Toch is de taal onmisbaar voor wie betere werkkansen wil hebben. Het werk van vrijwilligers wordt hier dan ook erg gewaardeerd. Je gaat aan de slag op één van de scholen in het prachtige Ubud en naaste omgeving. Je wordt ingezet als (assistent) leraar op een school of bij een educatief project. In schoolvakanties zijn er ook educatieve kampen. De Kadewatan School is één van de scholen. Deze school wordt aangestuurd vanuit de Balinese overheid maar dat budget is aardig gelimiteerd. Het geeft de school net genoeg geld voor 1 Engelse les per week. En dat is niet genoeg om fatsoenlijk Engels te leren! En dat willen de Balinese jongeren erg graag! Je bereidt de lessen voor, maakt lesmateriaal en geeft de lessen min of meer zelfstandig. Het niveau van de leerlingen is laag, maar met een beetje creatieve inzet kun je zeker kleine resultaten bereiken. Je maakt bovendien kennis met een stukje Bali dat andere toeristen niet te zien krijgen. LET OP: Wij organiseren dit project niet, wij zoeken enkel gemotiveerde vrijwilligers die willen deelnemen. Om jouw vragen goed beantwoord te krijgen kun je daarom het beste bij de opdrachtgever zelf zijn. Zij kunnen alle details en mogelijkheden van dit project met je bespreken. Onderaan deze vacature kan je klikken op de knop "Meer informatie". Je zult worden geleid naar een website waar onderaan de pagina de contactgegevens staan van de desbetreffende project coördinator. Hij of zij kan jouw voorzien van extra informatie.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Ophaalservice vliegveld

 • 3 maaltijden (2 maaltijden in het weekend)

 • Accommodatie

Werkzaamheden

 • Lesgeven

 • Nieuwe cultuur leren kennen

 • Diverse culturele activiteiten

Functie-eisen

 • Minimaal 16 jaar

 • Redelijke tot goede kennis van de Engelse taal

 • Ervaring kan handig zijn (niet vereist)

 • Verklaring omtrent gedrag

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 22 september 2016 en 22 september 2017.

Over bedrijf

Activity International

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen die wij belangrijk vinden.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Djamilla

Is er ook een minimum aantal weken?

Reactie van werkgever:

Hou Djamilla, het minimum aantal weken is 2: een introductieweek en een week vrijwilligerswerk. Groetjes Carma Schaafsma

Lisa

Hi! Ik zou dit graag willen doen in de periode van september tot december 2017. Dit is dus vier maanden lang. Zou dit kunnen en zoja wat zijn de kosten hiervan?

Reactie van werkgever:

Hoi Lisa, dit project kun je maximaal 8 weken doen en de kosten komen dan uit op 1950 euro. Je zou het eventueel kunnen combineren met een rondreis in Azië of met ander vrijwilligerswerk in een ander land. Dan kom je gemakkelijk op 4 maanden. Succes met je plannen en als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten. Groetjes, Carma Schaafsma

Dimitri

Goeiedag,

Rond welke periode geldt deze vacature? Ik studeer International Business and Management Studies op de AMSIB en krijg les in cultuur, taal en internationale handel. Ik zou graag willen weten wanneer ik eventueel in Bali zou kunnen werken (liefst in de zomervakantie)

Groet,
Dimitri

Reactie van werkgever:

Hoi Dimitri, leuk dat je interesse hebt om vrijwilligerswerk op Bali te gaan doen. Het project loopt het hele jaar door dus de zomervakantie is een geen probleem. Ik raad je wel aan om je dan op tijd aan te melden (3 maanden voor vertrek) aangezien de zomerperiode een populaire periode is.

Groetjes, Carma

Gerelateerde artikelen