Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Vrijwilligerswerk op de Galápagos Eilanden Ecuador

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Galápagos Eilanden, Ecuador
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 14 dagen tussen 1 juli 2017 en 31 augustus 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Leave Galapagos greener than you found it. Dat is het motto van dit project. Dit natuurpoject heeft als doel om herbebossing in de bergen van San Cristobal (en andere bewoonde eilanden van de Galápagos) te realiseren. De grond wordt vaak gebruikt als landbouwgrond en dat gaat ten koste van de eeuwenoude bossen. Ook hebben de inheemse gewassen last van nieuw geïntroduceerde plantensoorten die eigenlijk niet op het eiland thuishoren. Als vrijwilliger verblijf je op een soort boerderij in een dorpje dat La Soledad heet. Dat klinkt een beetje eenzaam, maar dat is het natuurlijk niet helemaal hoewel de de Hacienda wel afgelegen ligt. Het is 20 minuten rijden (taxi) van Puerto Baquerizo Moreno. Whauw, alleen de naam al! De boerderij/het landgoed wordt beheert door een familie die daar al generaties lang verblijven. Het landgoed is groot en heeft zelfs een soort van ecologische camping waar toeristen kunnen logeren. Het uitzicht van deze camping op de kustlijn van San Cristobal is adembenemend mooi! Het landgoed grenst aan het Nationale Park en daar werkt de familie veel mee samen. Zo wordt hun grond ook gebruikt voor het uitzetten van reuzenschildpadden die in het Nationaal park worden beschermd. Als vrijwilliger werk je van maandag tot vrijdag van 08.00 - 13.00 's middags. De middagen en de weekenden ben je vrij om de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige natuur en de bijzondere dieren die je ongetwijfeld tegen gaat komen. LET OP: Wij organiseren dit project niet, wij zoeken enkel gemotiveerde vrijwilligers die willen deelnemen. Om jouw vragen goed beantwoord te krijgen kun je daarom het beste bij de opdrachtgever zelf zijn. Zij kunnen alle details en mogelijkheden van dit project met je bespreken. Onderaan deze vacature kan je klikken op de knop "Meer informatie". Je zult worden geleid naar een website waar onderaan de pagina de contactgegevens staan van de desbetreffende project coördinator. Hij of zij kan jouw voorzien van extra informatie. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Accommodatie

 • Een cursus Spaans

 • Een ophaalservice

 • Lesmateriaal

Werkzaamheden

 • Aangelegde paden bereikbaar houden

 • Jonge plantjes kweken

 • Niet inheemse planten verwijderen

 • Verzamelen van voedsel voor schildpadden

Functie-eisen

 • Minimaal 17 jaar

 • Engels sprekend

 • In bezit van een verklaring omtrent gedrag

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 1 juli 2017 en 31 augustus 2017.

Over bedrijf

Activity International

Activity International

Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. En dat al sinds 1988. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als een gewone toerist te reizen. Met onze programma's willen we verschillende culturen met elkaar in contact brengen. Al dan niet met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. Omdat we een onvergetelijke ervaring willen bieden. Maar ook om te werken aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. Maar we doen het niet alleen. Over de hele wereld werken we samen met betrouwbare partnerorganisaties. Zo kunnen we de kwaliteit van de begeleiding en de programma's waarborgen die wij belangrijk vinden.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jeroen

Ik wil graag helpen wat kost dat mij om daar te helpen ? Gr jeroen

Reactie van werkgever:

Hoi Jeroen! Ben ik nog een keer. Ook voor dit project geldt dat je op de Meer Info button kunt klikken onderaan de pagina. Daar vind je meer info over dit project en over de prijzen, voorwaarden etc. De prijzen van dir project verschillen maar als je 8 weken wilt blijven dan ben je ongeveer 2500 euro kwijt. Nu ook weer de vraag: wanneer zou je eventueel op reis willen gaan?

Groetjes Carma van Activity International

Barry

Goedemorgen Ellen! Leuk om mijn dag te beginnen met zo'n enthousiaste vraag. Even een kleine correctie: het gaat niet om betaald werk hoor. Het gaat om vrijwilligerswerk. Je kunt meer informatie vinden op onze site en daar kun je je ook meteen aanmelden. Je komt op die site door op de "Meer informatie" button te klikken. Als je dat hebt gedaan kunnen we in principe meteen de procedure opstarten, als je dat zou willen. Als je meer vragen hebt, dan hoor ik het graag!

Groetjes Carma Schaafsma (Activity International)

Ellen

Hoe meld ik mij aan c=voor deze baan? VOG heb ik, Ik spreek Spaans en ja hoor 17 jaar geweest :-) Dit is zoooo wat ik graag wil

Lotte

Hallo
Ik zie dat dit project begint op 31 maart 2017, maar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld buiten deze periode mee te werken aan het project en langere tijd te blijven?

Met vriendelijke groet,
Lotte

Reactie van werkgever:

Hoi Lotte, dat kan hoor. Er zijn meerder startdata per jaar! Als je op de button Meer informatie klikt, dan kom je automatisch bij deze reis terecht en kun je meer lezen over deze reis. Groetjes Carma

Julia

Welke kosten zijn hier aan verbonden?

Reactie van werkgever:

Hoi Julia, leuk dat je interesse hebt in vrijwilligerswerk op de Galápagos eilanden. En ja er zijn kosten aan verbonden: € 3350 voor 8 weken, incl. 4 weken taalcursus in San Cristobal (Galapagos) + project op de Galapagos. daar zit kost en inwoning bij in en begeleiding natuurlijk. De vlucht moet je zelf dan nog regelen. Ik hoop dat ik zo je vraag heb beantwoord.

Groetjes Carma Schaafsma

Gerelateerde artikelen