Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Als vrijwilliger op projectreis naar Zuid-Afrika!

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Ritchie, Zuid-Afrika
 • Periode De gehele periode van oktober 2022 t/m oktober 2022
 • Minimum leeftijd 17 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €0

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Omschrijving

 Wil jij tijdens jouw vakantie meer doen en een steentje bijdragen? Ga dan aan de slag als vrijwilliger in Zuid-Afrika en combineer ontspanning met iets betekenen voor kinderen! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature voor vrijwilligerswerk in het buitenland.
 
 Jouw nieuwe uitdaging in Afrika 
Waarom zou ik meegaan? Je kan de vraag ook omdraaien: waarom zou je niet meegaan op reis naar Afrika? Eye for Others gelooft in de mogelijkheid van een betere wereld. De organisatie bundelt haar krachten om de meest kansarme en kwetsbare kinderen kansen te bieden. Als vrijwilliger in Zuid-Afrika help jij het leven van een kind te veranderen. En je krijgt er veel, ja heel veel, voor terug! 
 
De projectreis wordt georganiseerd door de stichting Eye For Others die al jaren actief is in Zuid-Afrika. De naam zegt het al: oog hebben voor anderen, dat is wat deze stichting vanuit passie en liefde doet. De visie van de stichting: de opdracht van Jezus is duidelijk. Je hoeft niet per se een christelijke overtuiging te hebben om mee te gaan op de projectreis. Eye for Others richt zich op de meest zwakken in de samenleving en probeert achterstanden in educatie, gezondheid, veiligheid etc. weg te halen. In het bijzonder willen zij de nood verzachten/verlichten van kinderen in een achterstandsituatie, met een beperking, slachtoffers van aids en geweld (seksueel, huiselijk, alcoholproblemen). Daarnaast richt Eye for Others zich op zwangere vrouwen, weduwen en de familie rond een kind (moeder, oma, verzorger, etc). 
 
Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika 
Samen met een groep jonge en enthousiaste mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken, ga jij aan de slag als vrijwilliger in Zuid-Afrika. Eye For Others wil met een groep van tussen de tien en twintig mensen afreizen naar Afrika. De minimale leeftijd voor deelname is 17 jaar op het moment van vertrek. Ben je gezond, enthousiast en voel jij je jong? Welkom bij de club! 
 
Samen met de andere leden van de groep werken jullie aan een groot project in Ritchie bij Modderrivier, vlakbij Kimberley. Je gaat helpen bij een gemeenschap met een groep vrouwen die huisnijverheid verricht en jonge vrouwen die een opvang hebben gerealiseerd voor kinderen die in aanraking zijn gekomen met drank- of drugsmisbruik. Ook is er een opvang gerealiseerd voor peuters, kleuters en buitenschoolse opvang. Daarnaast knappen we één of meerdere shanties op. Als vrijwilliger in Afrika kan jij hier je steentje bijdragen! 
 
 Momenteel staan er twee projectreizen op de planning: 16 juli t/m 2 augustus 2022 en 15 oktober t/m 30 oktober 2022. Ben jij die vrijwilliger die dit avontuur in Zuid-Afrika wel ziet zitten? Solliciteer dan nu op deze vrijwilligerswerk vacature in het buitenland! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • en prachtige periode als vrijwilliger in Zuid-Afrika die je nooit meer zal vergeten

 • Je leert nieuwe mensen en culturen kennen

 • Je krijgt een fijne accommodatie

Wat moet je daarvoor doen?

 • De lokale gemeenschap en allerlei kindgerichte activiteiten ondersteunen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent enthousiast om mensen te helpen

 • Eigen verantwoordelijkheid om in groepsverband het geld binnen te halen

 • Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid

Beschikbaarheid

De gehele periode van oktober 2022 t/m oktober 2022

Over het bedrijf

Eye For Others

Eye For Others

De stichting Eye For Others is een organisatie die initiatieven in Zuid-Afrika initialiseert die gebaseerd zijn op het ondersteunen van projecten in townships in Zuid-Afrika. Onze nadruk ligt op kinderen in een achterstandssituatie, met een geestelijke of lichamelijke beperking, (waaronder FAS-kinderen). Mensen enthousiast maken om daadwerkelijk dienstbaar te zijn voor de in de visie genoemde groeperingen, zonder onderscheid te maken in ras, cultuur, geloof of leefomstandigheden. Samen met lokale partners willen wij directe nood verlichten/verzachten en een blijvende verbetering van levensomstandigheden (opvang, medische zorg, educatie en trainingen) realiseren. Het in groepsverband uitvoeren van werkzaamheden in het buitenland zoals; bouwactiviteiten, kinderwerk en huisbezoeken, vormen een belangrijk onderdeel.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 19 september 2022
Marlot

Ik zie nergens op de site iets staan welke kosten eraan zitten verbonden. Zou ik hier een link van kunnen krijgen?

Reactie van werkgever:

Beste Marlot,

Alle informatie staat op onze website. EyeForOthers
/financien/

Louise

Hallo,

Ik ben geïnteresseerd in de vacature voor vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika!
Nu vroeg ik mij alleen even af wat voor kosten eraan verbonden zitten (verblijf, ticket etc.).

Ik hoor het graag van jullie!

Met vriendelijke groet,

Louise Beeke

Reactie van werkgever:

Beste Louise,

Op onze website van Eye For Others zie je onder informatie bij veel gestelde vragen bij financiën jouw antwoord.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt